http://assets.in.gr/dGenesis/assets/...o/832719_b.jpg
http://www.bbc.co.uk/greek/images/diamantopoulou300.jpg
http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/as...pandreou_b.jpg
Choose your weapon!
Printable View
Χμ, νομίζω πως οφείλω ευθαρσώς να ομολογήσω πως αν έχουμε βάγγο πρόεδρα, θα βαφτώ πράσινος.
Για την ακρίβεια με θυμάμαι να λέω πως μόνο τούτον και την αννούλα εκτιμώ σαν πολιτικούς και ΊΣΩΣ τον Ρέππα.
Αλλά η αννούλα παραείναι σέξυ και μπρούταλ.
για τον γουρουνοκέφαλο να δηλώνεις θαυμασμό μέσα στην άγνοιά σου ως χαμουτζής που εισαι δεν με εκπλήσσει καθόλουQuote:
Originally Posted by Atheist
χαμουτζής ε.
ε, χαμουτζής λίγο.Quote:
Originally Posted by Atheist
Κορυφαία όμως η επιλογή φώτο Γιωργάκη :). Πάντως οι άλλοι 2 μου κάνουν περισσότερο για ηγέτες κόμματος από τον τρίτο.
Εγώ πάλι που είμαι και Σαλονικιός αγνοώ τις πίπες του καντι-καντι και ψηφίζω Βάγγο εύκολα.
γιατι τωρα δηλαδη κανουν poll αριστεροι, σαν τον ikonoklast, για να κραζουν οσους θα πουν την αποψη τους, που ετσι κι αλλιως τοσο καιρο κραζουν το πασοκ? δε καταλαβαινω
@Ι.
είσαι Σαλονικιός πασόκος, άρα ναι, μας ενδιαφέρει απίστευτα η άποψη της μειοψηφικής σοσιαλδημοκρατικής αριστεράς της Nύφης του Θερμαϊκού. Για πες μας και για το σάντουιτς με γύρο.
Εγώ λέω μόνο το εξής, αν το πασόκ θελήσει απλά να ξαναπάρει τις εκλογές χωρίς να αλλάξει τις εκλογές, ο βενιζέλος είναι η μοναδική επιλογή του (και ο λαλιώτης!), διότι όπως προείπα και με γράψατε, στον κοσμάκη αρκεί μια τέτοια αλλαγή για να διώξει την δεξά. Το πασόκ δεν κάηκε ποτέ για να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, ακόμα κουμάντο κάνει στο δημόσιο και παντού, σε δύο χρόνια θα είναι κυβέρνηση με βενιζέλο και στη ΝΔ θα πάει η ντορούλα, όλα κανονισμένα είναι, να δείτε που ο Καραμανλής θα κάνει τον Σαμαρά υπουργό κιόλας, για να βάλει και τη σφραγίδα στο σχέδιο, οπότε έχει μονάχα 2-3 χρόνια να φάει ό,τι μπορέσει η δεξιά, μέχρι να ξανανέβει το ΠΑΣΟΚ για να τους δείξει πως γίνεται, στους παλιοερασιτέχνες κλεφτάκους.
εε...Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
το θρεντ...
ο ικόνοκλαστ το άνοιξε ξέρω 'γω...
κ γενικά, ό,τι είπε ο χάρβεστ.
τεκαιγαμήσου ρε χαμουτζή.
Έλα τώρα, πλακίτσα κάνομε. Κι εγώ ψήφισα το βενιζέλο μου άλλωστε!Quote:
Originally Posted by Harvestman
Ο οποίος μπορεί να είναι μεγάλος μπάσταρδος και σαπιοκοιλιάς αλλά είναι γραμματιζούμενος ά8ρωπος, πανέξυπνος πολιτικάντης και ικανότατος ρήτωρ. Σε αντί8εση με τη φώκια usurpadora σεγκολέν διαμαντοπούλου και τον ολοκληρωτικά άχρηστο χασικλή γιωργάκη.
psifizw anna giati:
1)den anakynwse tin ypopsifiothta tis 5 sec meta ta apotelesmata twn eklogwn
2)auto deixnei oti den einai koraki kai oti den eixe proetoimastei edw kai 2-3 mhnes gi auto to skopo
3)proeklogika edwse kai maxh se antithesi me vaggo pou paizei kai na yponomeuse to pasok
kai teleutaio kai shmantikotero:
4)me erethizei
Epomenws mpeni. Xontroulhs, sxetikos, eyfradhs, o hlios anatellei ksana.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Ki h annoula exei fash omws, karxart poios laliwths re =\
Το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον έχω κι εγώ για την άποψη ενός ουρακοτάνγκου για μενα :thumbsup:Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
ουγκ ουγκ ουγκ!
Εγώ πάντως γελάω με τις ΠΑΣΟΚικές εφημερίδες (ή μάλλον τα έντυπα των μεγαλοεκδοτών που για δικά τους συμφέροντα στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ), οι οποίες μέσα σε ένα 24ωρο ανακάλυψαν ξαφνικά ότι για όλα φταίει ο Γιωργάκης, φτάνοντας στο σημείο μέχρι και να του υποδεικνύουν να παραιτηθεί!
Ο Τζουμάκας τα είπε χύμα και μπράβο του, αλλά περιμένω από αυτόν (και τους υπόλοιπους λογικούς που έχουν απομείνει σ' αυτό το κόμμα) να αποχωρήσει αν εκλεγεί ο Βενιζέλος. Δεν νοείται συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων, που δείχνουν ότι τουλάχιστον έχουν κάποιες αξίες, να συνυπάρξουν με το νέο καθεστώς που πάει να δημιουργηθεί.
Στην πραγματικότητα, το χάλι αυτό υπάρχει ήδη και κακώς είχαν όλοι αυτοί αποδεχθεί να συνυπάρξουν τόσο καιρό με αυτούς που είχαν μεταλλάξει το ΠΑΣΟΚ σε ένα καθαρό δεξιό κόμμα. Και όσοι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θέλουν τον Βενιζέλο (τον οποίο εκτιμούσα για την μόρφωσή του και τον λόγο του, αλλά συμπεριφέρεται εντελώς ανήθικα από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών) μάλλον αντιμετωπίζουν την πολιτική με ποδοσφαιρική λογική και δεν τους ενδιαφέρει η ουσία.
Ο σημερινός (χθεσινός πια) "Ναυτίλος" του Στάθη τα λέει καλύτερα και εκφράζει, πιστεύω, τις απόψεις όλων των απογοητευμένων πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (κάν'τε τον κόπο και διαβάστε το κείμενο).
Υ.Γ. Ο Σημίτης εξελίσσεται στον μεγάλο "εφιάλτη" του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν εμφανές ήδη απο την δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης του.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Καλά, δεν τίθεται θέμα ότι οι συνέπειες της 2ης τετραετίας του Σημίτη είναι ο κύριος λόγος για την απαξίωση του ΠΑΣΟΚ στη μεγάλη μάζα του λαού. Οπως και για το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε ένα δεξιό κόμμα.
Το χειρότερο είναι ότι από τότε που αποχώρησε από την προεδρία υπονόμευε συστηματικά τον Γιωργάκη (του οποίου τις δυνατότητες, για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω καθόλου σε εκτίμηση, ασχέτως αν για συναισθηματικούς λόγους τον προτιμώ χίλιες φορές από τους εκσυγχρονιστές) και θα φτάσει στο αποκορύφωμα τώρα, που τον βλέπουμε να στηρίζει υπογείως τον Βενιζέλο.
ΥΓ: Βλέπω τώρα στο βίντεο μια εκπομπή της ΝΕΤ (είδατε τι βίτσια μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;) όπου δημοσιογράφοι των μεγαλοεκδοτών έχουν βάλει στη μέση τους Τζουμάκα-Πετσάλνικο (υποστηρικτές του Παπανδρέου) και δεν αντέχω να μην το φωνάξω και εδώ: ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΜΨΙΑΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ψηφίζω μόνο μέσα.
ο γιατρός πάντως ψήφισε όλο μέσα.
ολοφάνερα η άποψη του καθενός διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ.
Πρωτα πρώτα ο γιωργάκης απλώς δεν έχει ίματζ δυναμικού ηγέτη, αλλά πολύ ήπιων τόνων και αυτό έχει διαμορφώσει μια έρπουσα παραφιλολογία και κουτσομπολιά ότι είναι καθυστερημένος και "μογγολάκι". Με τέτοια καραγκιοζλίκια, όπως με τους οικολόγους που δήθεν αφήνουν φίδια και δεινόσαυρους στην ελληνική ύπαιθρο, δύσκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος στην διαμόρφωση άποψης είναι βαθειά χειραγωγημένος από τα ΜΜΕ.
Τον Μπέννυ τον ξέρετε όλοι μόνο από τα ΜΜΕ, εγώ γνωρίζω προσωπικά πάρα πολλά άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του ή τον ξέρουν από κοντά και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν μου είπε έναν καλό λόγο. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που άκουσα από σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την γραμματεία νέας γενιάς: "Ο Βενιζέλος είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή" και τίναζε το πέτο του.
Εγώ ψήφισα Διαμαντοπούλου για να πει και μια γυναίκα αρχηγός μεγάλου κόμματος στη χώρα μας, αν και προσωπικά δεν ξέρω τίποτε για αυτήν. Αμα είναι σκύλα σαν την Βάσω πάει χαμένη η ψήφος μου :P
Έλα ρε μλκ, η Διαμαντοπούλου είναι ο ορισμός της έννοιας μικροκομματισμός...Quote:
Originally Posted by Candiru
Quote:
χεχ! οφ τοπικ αλλα τωρα θυμηθηκα για την καϊντλυ που μου ελεγε για τους εργατες που εχει στην ανασκαφη, και ειναι απο κατι χωρια της ασπροβαλτας πως ειπαν κατα λεξη: "οι οικολογοι? αυτοι που αφηνουν στα χωραφια φιδια+λυκους και μας καταστρεφουν"Quote:
οποτε εχει ποϊντ ο καντιρος. Συνεχιστε
ο συγκεκριμένος έχει πλέον πολύ χαλαρές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και ασχολείται με εμάς. Και ο Λαλιώτης μεγάλη λούγκρα και αυτός.Quote:
Originally Posted by carheart
vasika re boys oriste
http://evenizelos.blogspot.com/
Grafei kai apantaei arketa taktika.
όχι ότι δε τα ξέραμε, αλλά τα πε ο τζουμάκας χύμα και οι άλλοι κάναν τους κινέζους:
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60060
και κάτι έξτρα εκ μέρους τζουμάκα, από ραδιοφωνική εκπομπή
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=60160
εδώ χώνει ακόμα περισσότερο, κατονομάζει και τον πρετεντέρη ως κατάλληλο εκπρόσωπο του πασόκ στη βουλή.
εν τω μεταξύ, ο τύπος απλά από αφέλεια προσπαθώντας να βοηθήσει το γιωργάκη πήρε μαζί του όλο το πασόκ στον πάτο. λες και επί γιωργάκη δεν ήταν διαπλεκόμενοι.
εκτός αν δεν ήταν προϊον αφέλειας και ο τύπος πράγματι θέλει αριστερή στροφή στο μπατσόκ.
ο Μπεννυ ειναι παοκτσακι κ με αυτον πρωθυπουργο ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα και παλι
ΝΑΙ σε λεω!
o mpaok den pairnei protathlima oute me ton zagoraki prothypourgo.
o tzoumakas anakalipse to 2007 oti to pasok einai astiko komma???Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
oxi re pousti tha kserasw gamw tin panagia sas gamw...
kingdom gone to kke(m-l) pou parepiptontws gamise kai espeire stis ekloges xinei sti mapa ton tzoumaka kai olous tous pasokous giati ta lege auta apo to 1980 kai den ennow ti dekaetia alla ton ianouario tou 1980...
oso gia to allo....
VALE MIA TAKSI STO MPOURDELO
VENIZELO
VENIZELO
ασχημούλη τι σκατά κάνατε κει πάνω και βρήκατε 7000 τυφλούς γέροντες;
επίσης ρε ασχημούλη το εντυπωσιακό με όσα ανέφερε ο τζουμαακας δεν είναι οι παρατηρήσεις του καθαυτές αλλά ότι διάσημο στέλεχος του πασοκ βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ότι είπε αυτός, χαζός είσαι αγορίνα;
Eδώ λέει πως το κκε (μ-λ) χύνει στη μάπα τον τσουμάκα, σαν "ο ανρί χύνει στη μάπα τον λούα λούα", don't cry for louie.
Τοποθετώ την απορία σου στη σφαίρα των ρητορικών ερωτήσεων.
exeis dikio...Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
ok o tzoumakas kanei ti douleia tou... itan lathos διατύπωση...Quote:
Originally Posted by carheart
τζουμάκας, ο πρώτος δασοκτόνος πολιτικός, πολύ εύκολα ξεχνάμε, ε; και τον κάναμε και επαναστάτη :P