pws ti pou pote giati ktl.
Printable View
pws ti pou pote giati ktl.
απλώς ως χρήστης σε φόρουμ ή και σε ρήαλ φάση με χρήστες;
Στο φροντηστήριο αγγλικών στη 5η δημοτικού (~96) με pentium 100mhz (super για την εποχή), 33.6kbps και windows 3.11.
:touched:
αυτά είναι του διαβόλου
ου 666
"είμαι ένα τσιπάκι τόσο δα, που θα σε οδηγήσει στη σκλαβιά" :headbang:
Raven Lord exeis poly eurimatiko xioumor.
o JnB to piase kantirou, ektos an kaneis xioumor ki esy.
opote as pw.
prin kamia 8-9 xronia sto internet cafe "internet cafe" tis polis mou, gia na psaksw sto yahoo pramata gia scorpions kai gkaseroziz alla kiriws gia na mpw sto dalnet kai na milisw me ebraies kai na bristw me tourkous.
96 και γω αν θυμαμαι καλα,pc ξαδερφου και xtreme με το banerακι
e afou espage to banneraki omws. :D
εγώ για πρώτη φορά μπήκα στο ίντερνετ για να βρω κείμενα για τον Βίλχελμ Ράιχ και την Οργονομία κάπου το 1999.
μετά, το 2001 έβαλα ίντερνετ κι εγώ και ασχολούμουν με ορειβατικά σάιτ και του παιδαγωγικού.
Το 2003 παρακολουθούσα μουσικά σάιτ και φόρουμς και το ιντυμέντια και από το 2006 που οργανώθηκαν καλά και τα οικολογικά.
από τότε δεν έχω αλλάξει και πολύ προτιμήσεις
1995.
1998,δευτερα γυμνασιου κλασικα με mirc στην ωρα της πληροφορικης
το 99 ήταν η πρώτη μου επαφή με υπολογιστή γενικότερα.
/me βλάχος.
το 2000 έβαλα ίντερνετ γιατί πήγα σε ένα φίλο μου και μου έδειξε το msn και μου άρεσε και ζήλεψα.
96 είδα πρώτη φορά σελίδα στο ίντερνετ. και ήταν το χοτμεηλ.
θυμάμαι τότε έβρισκες πολύ εύκολα φέηκ τσόντες με την κλώντια σίφερ.
10 χρονώ, έχουμε πάρει το 1ο pc με τον φάδερ και έχουμε βάλει και ιντερνέ. Και ενώ εγώ έχω μπει net-meeting, μου σκάει ένας τύπος με κάμερα, την ψωλή απέξω να την παίζει, ε, ήταν και ο φάδα στο δωμάτιο, έκανα κάνα-δυο χρόνια ακόμα να μπω μόνος μου internet :P
1998 όπου μπήκα στο site των Megadeth!
2000. Αφου περασε το μιλλεννιουμ και σιγουρευτηκα οτι το Θηριο τελικα ειναι κοτα, μπηκα και γω!
1999, έμπαινα στο #metal και στο #gay και έβριζα και ήμουν με φίλους γύρω γύρω και περιμέναμε να απαντήσει και μόλις απαντούσε πεθαίναμε στο γέλιο.
Μακάρι να μην είχα μπλέξει γενικά.
το 1998 στο μαθημα της Πληροφορικης η δασκαλα μας η κυρια Παντα :D μας ειχε βαλει να γραφουμε κατι στο Word ενω αυτη η πορνη επαιζε παιχνιδια στο ιντερνετ κ σε καποια φαση μας φωναζει κ μας λεει "παιδγια θελετε να δειτε πως ειναι το ιντερνετ?"
κατι ενιωσα μεσα μου τοτε,ποτε τιποτα δεν ηταν πια το ιδιο...
επειτα ακολουθησαν οι γνωστες βλακειες στο mirc στα ποταπα ιντερνετ καφε της γειτονιας που γραφαν κ κανα παιχνιδι στο μουχτι στα πισω σκοτεινα δωματιακια
ααα κ το Unreal Tournament!!! :touched:
"headshot" και "killing spree" ρε μουνια!!!
Tsat sto in.gr, kapou telh '90s se spiti ksaderfou kai filwn.
"goustareis prive?"
98, έκτη δημοτικού, μας πήγαν από το σχολείο σε φροντιστήριο εκμάθησης υπολογιστών ( ! ), όπου και είχαμε την πρώτη μας επαφή.
Αφού δεχτήκαμε το σχετικό tutorial, μας άφησαν να μπούμε μόνοι μας. Προτεινόμενες σελίδες αυτές του Τιτανικού (της ταινίας) και του Ρονάλντο. (βλέπε 2 πρώτους χαρακτήρες του ποστ)
Ήταν πολύ wow η φάση όμως.
Είχες ήδη μάθει γραφή το '99;Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Κατά τ' άλλα, μακάρι να μην είχες μπλέξει όντως, Ποτέ δεν είναι αργά να ξεμπλέξεις όμως. Αρκεί να το πιστέψεις.
94-95 υπερforthnet με υπερ28.8 υπερdial-up ή κάποια τέτοια πούτσα.
96 πρωτη γνωριμια-αλλα καμια επαφη, we were taking things slowly-
97 πρωτη επαφη, με tutorials web design στο πανεπιστημιο -χρυσες εποχες photoshop 2 και φατουρα software για να φτιαχνουμε web sites που χρειαζοσουν κανα διωρο να τα δεις-
To 95 σε pc φίλου μου. Τότε ήθελα να έχω internet όλο δικό μου για να βλέπω sites iron maiden και τέτοια χέβιμέταλς ενώ εκείνος προτιμούσε να βρίζει τούρκους παρέα με τον κανσεράκο.
Το 96 στο pc του θειου μου, τσεκαροντας κατι λινκς που ειχε γραψει το αλμανακο!
Αργοτερα βαλαμε και σπιτι νετ και πρεπει να χω το χοτμειλ μου απ το 97.
Τοτε υπηρχε η compulink!
Αλμανάκο!!
99 στα εργαστηρια της σχολης
93-4 me modem amigo 2400 kai ftp sto ntua. prwto prama pou katebasa htan to pkunzip, kai amesws meta to Wolfenstein 3D :D
edit: a kai 3exasa, tote ta thlefwna den eixan xronoxrewsh. to eixa olo to bady kai katebaze, merikes fores kai thn hmera alla me ekraze h mana mou. :oops:
2004 prwth fora,otan enas typos mou edwse lista gia na agorasw punk lps.sta geramata diladi..
Έκτρωμα.
:touched:Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
94-95, σπίτι κολλητού σοκ και δεος με το τριιιιν τουυυκκ κσκσκσκκσκσ μπκκζζζζζ και γιαχουυ τάβλι και άπειρα βυζιά.παντού βυζιά
Δεν θυμάμαι. Μάλλον στο γραφείο της μάνας μου στις πρώτες μέρες του ίντερνετ γιατί το χαν στον οτε δοκιμαστικά ή κάτι τέτοιο. Σπίτι έβαλα με εκστριμ κε γω.
compulink το 95...
Καλοκαίρι 94, σ' ένα ραδιοσταθμό που δούλευα και τα άτομα εκεί ήταν πολύ προχώ. Θυμάμαι οτι εβλεπα ρεπορτάζ από χθεσινές συναυλίες και είχα μείνει ξερός από το θαυμασμό.
Και το 1989 ο φίλος μου ο Μιχαλόπουλος (μέγας γκουρού) είχε ένα διαλυμένο πισί στο οποίο είχε συνδέσει ένα τηλέφωνο, και τηλεφωνούσε (με το καντράν!) σε ένα άλλο νούμερο και συνδεότανε με άλλο πισί, σε άλλη γειτονιά.
Πολυνήσιος ιθαγενής που έβλεπε πρώτη φορά τουφέκι εγώ.Αλλά δεν ήταν ιντερνέτ εκείνο.
Εγώ ακόμη προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ απ'όταν διάβασα το ποστ του χρήστη που το '98 πήγαινε έκτη δημοτικού.
Κι εμένα η πρώτη επαφή με το ιντερνέ ήταν το '98, αλλά ήμουν πρωτοετής στη σχολή. Δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη σελίδα που είδα, αλλά θυμάμαι ότι έμπαινα συχνά στο σάιτ του Στίβεν Κινγκ και διάβαζα αποσπάσματα από τα επερχόμενα βιβλία του, όπως επίσης και σε κάτι αλήτικα αμερικάνικα φόρουμ.
Επίσης θυμάμαι που μας είχε πει ο βοηθός του καθηγητή της πληροφορικής για το PIRCH και πόσο πλάκα έχει να μιλάς με άλλους ανθρώπους από το ιντερνέ και πως άμα βάζαμε ψευδώνυμο SUPER MODEL θα μας μίλαγε πολύς κόσμος. Η τάξη είχε και αγόρια (αλλά στο παιδαγωγικό τότε ήταν λίγοι και όλοι γκέι, οπότε καλά τα έλεγε για το σουπερμόντελ). Και όχι, δεν διάλεξα το ang69 γι'αυτό το λόγο.
1995, μονο σαιτ που εμπαινα το NBA.com. Μεσος ορος λιγοτερο απο 5 λεπτα την ημερα.
1994 ultima online και 14.400 bps modem και compulag. ποτε δεν θα ξεχασω τη σκηνικο που καλει το μοντεμ για να συνδεθει, χτυπαει, και το σηκωνει ενας παπαρας και λεει εμπρος. Τηλεφωνημα στο ιδιο νουμερο, μπινελικια και αλλα ομορφα. Επισης εκεινες ηταν εποχες, αναλογικες γραμμες, εμενεσ συνδεδεμενος 15 ωρες και πληρωνες 20 δραχμες.
οντως ψιλοφρικη αφτος που το 98 ηταν 3η γυμνασιου.
septemvrio 2006
Δευτερα Λυκειου που αγορασα το πρωτο μου pc, εβαλα και internet.
Πιο πριν σε πισια φιλων και συγγενων.
grmetallers με deggial , vasilia , dead , painless και πολλους αλλους απεδω :touched: