Originally Posted by Khalkji
Χμ.
Ξεκινάμε με το εξής απλό που είπες κάρχαρτ: Αν ήταν 40 ευρώ θα τα έδινα. Τώρα οκ, η προπώληση ήταν τέτοια που είχε ακουστεί μέχρι κι ότι είναι σολντ-αουτ (!). Έχουν βγάλει λοιπόν τον κώλο τους από λεφτά. Και είναι τώρα κάποιοι απ' έξω που θέλουν να μπουν λίγο αργότερα για το χαβαλέ, ν' ακούσουν καμμια μουσικούλα κλπ. Τους οποίους όμως για να τους αποθαρρύνουν απ' το να μπουν αργότερα είχαν βάλει απ' τη μία πλευρά καυλωμένους στρατόκαβλους οι οποίοι ήταν πολύ περήφανοι που θα μπορούσαν κι αυτοί απ' το στρατόπεδό τους να γίνουν σεκιουριτάδες κι από την άλλη είχαν ΣΚΥΛΙΑ. Ροτβάϊλερ. Κάτι γομάρια. Με κακές προθέσεις. Το είδα στο μάτι τους.
Τεσπα, έστω γίνονται τα διάφορα ντου μπλα μπλα μπλα, εγώ έχω "ξεπουλήσει την επανάσταση" (ε κάρχαρτ;) τρώγοντας τα χοτ ντογκ και πίνοντας τις μπύρες των V.I.P. και σε κάποια φάση απλά μπαίνουν κάτι τύποι, σπάνε 5 τζάμια, διώχνουν τους τύπους που δούλευαν στα μπαρ, πιάνουν νερά και ποτά και τα μοιράζουν στον κόσμο (δε συζητάμε για τιμές και σέρβις των εν λόγω μπαρ, ε). Οκ, και κόβω τώρα τις ελεεινές σκατόφατσες που είχα δει ως τώρα στους VIP έντρομες μην ανέβουν και τους βαρέσουν οι "κακοί αναρχικοί", οι οποίοι πέρα από τους τραμπούκους σεκιουριτάδες δεν άπλωσαν χέρι σε κανέναν. Και οκ, οι φάτσες τους ήταν θέαμα που με έχει σημαδέψει. Τα απ' έξω δε, θα έγιναν σίγουρα λόγω της αντίδρασης σεκιουριτάδων και μπάτσων.
Οπότε μέχρι εδώ μιλάμε απλά για την τζάμπα είσοδο σε ένα πανάκριβο ηβεντ και την απαλλοτριώση των μπαρ. Τι σου ακούγεται κακό σ' αυτό; Εμένα μου άρεσε πάντως να περπατάω στο δρόμο και να μοιράζω μπουκάλια σε περαστικούς.
Weiss το συζητούσα και με τον psychomaverick πριν αυτό: Απ' το να βλέπω να φέρνουν ονόματα που γουστάρω σε τιμές που δε μπορώ να καλύψω καλύτερα να μη τα φέρνουν καθόλου. Με αυτά τα δεδομένα το Ejekt του χρόνου θα είχε 100 ευρώ. Ε και αν είναι να υπάρχει "καπιταλιστική βαρβαρότητα" (συγγνώμη, γελοίος όρος αλλα ταιριάζει πολύ καλά στη συμπεριφορά των διοργανωτών γενικώς) θα υπάρχει και άλλη βαρβαρότητα ώστε να ισορροπούν τα πράγματα.
Χάρβεστμαν, μια απορία: Γιατί χαλάστηκες που πήγες και δίχως κόπο μπήκες τζάμπα;