Katsarido-problem. Re tis poutanes!
Loipon arxika 1) den exw vromiko spiti
2) ousiastika einai sthn eksoxh
3) kati prepei na paizei me tous swllhnes
alla pame.
Kai ekei pou nomiza oti tis katharisa(tis kokkines oxi tis mavres, mavres den exw) na sou pali pou eida 2 xthes. Psekasa olo to spiti apo gonies katw apto psygeio, katw apta epipla, pisw apta rafia e kai vlepw tis legamenes... PAw me to katsaridoktono, tis rixnw kai den PSOFANE! perimena ligi ora, epese i mia apton toixo alla sinexise na perpataei. e afou perimena kiallo ligo tin skotosa. ti skata na kanw eimai doomed kai mou tin spane apisteyta. kserw kathe vrady kata tis 1:15 vgenune! exei kaneis paromoio provlhma?
kai re pousth h oikodomh eina kainourgia, kamia 3etia exei, pote prolavane!
Re: Katsarido-problem. Re tis poutanes!
Quote:
Originally Posted by Marillion
Loipon arxika 1) den exw vromiko spiti
2) ousiastika einai sthn eksoxh
3) kati prepei na paizei me tous swllhnes
alla pame.
Kai ekei pou nomiza oti tis katharisa(tis kokkines oxi tis mavres, mavres den exw) na sou pali pou eida 2 xthes. Psekasa olo to spiti apo gonies katw apto psygeio, katw apta epipla, pisw apta rafia e kai vlepw tis legamenes... PAw me to katsaridoktono, tis rixnw kai den PSOFANE! perimena ligi ora, epese i mia apton toixo alla sinexise na perpataei. e afou perimena kiallo ligo tin skotosa. ti skata na kanw eimai doomed kai mou tin spane apisteyta. kserw kathe vrady kata tis 1:15 vgenune! exei kaneis paromoio provlhma?
kai re pousth h oikodomh eina kainourgia, kamia 3etia exei, pote prolavane!
τα πιάτα τα πλένεις?
σε καταλαβαίνω απόλυτα. είχα παρόμοιο πρόβλημα πέρυσι και ακόμα όποτε μπαίνω σπίτι μετά απο σαββατοκύριακο κοιτάω πίσω από καναπέδες και πίσω από το κρεβάτι από τον "φόβο" μου.
και εγώ δεν είχα βρόμικο σπίτι. κάθε μέρα σκότωνα από 3 κατσαρίδες μέσα στο δωμάτιο μου. φρίκη.
να ρίξεις ένα καλο σφουγκαριζμα στα σημεία που μαζεύονται και να ρικσεις και κατσαριδοχτονο ( το φαινόμενο βέβαια να μην πσοφανε δεν μου εχει τύχει ). να κλείνεις με καπάκι τους νεροχύτες και να βάζεις κάτι πάνω από τις αποχετεύσεις . από κει μπαίνουν οι καριόλες. γκουντ λακ.
δεν εχω διαβάσει τι έχουν πει οι προηγούμενοι.