Re: Agaphmeno Community!~!
Ξεθάβω για να αναφέρω τους Sensates.
Δε Μπρόδελ οφ Ιντελέκτσουαλ Λάστς.
den anafereis Scarlet Brotherhood... :|
Ναι, όντως. Αλλά γενικά δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με το Greyhawk. :|
Όπως και με το Birthright.
με το Birthright ουτε εγω ειχα καμια σχεση, αλλωστε ηταν αρκετα μεταγενεστερο του Greyhawk και των υπολοιπων. To Greyhawk παντως ηταν classic και κατα πολυ καλυτερο των Realms κατα την γνωμη μου... :wink:
Ε, σαν κλασσικός αρ-πι-τζάς και εγώ, ξεκίνησα παίζοντας Forgotten, αλλά σύντομα, και βάσει της γενικής κατακραυγής που υπήρχε ενάντια στον Elminster, ειδικά όταν έγινε revised η 2η έκδοση και τον είχε σαν μάγο ο οποίος δεν μπορούσε να πεθάνει χάρη σε μερικά Magical Items, ακολούθησα τον δρόμο του Dragonlance και του Ravenloft, αφήνοντας πίσω τον Toril για πολλά χρόνια.
Δοκίμασε και Greyhawk. Γαμάει. Είναι εξαιρετικά πλούσιο.
Δεν μιλάω για το Living City ε. Όταν ξεκίνησα τα παίζω το Greyhawk είχε βγεί ήδη out of print. Α, και προφανώς μιλάω για 2nd edition :P
WBRB 8a se malwsw logw xronwn sto xwro kai se roupoutzoudika forums.
Den exeis Kargat mesa stis epiloges. Ara anagkasthka na pshfisw allo.
Ε, ναι, δεν έβαλα Kargat, αλλά είπα The Demiplane Way, αμάν!
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Ε, σαν κλασσικός αρ-πι-τζάς και εγώ, ξεκίνησα παίζοντας Forgotten, αλλά σύντομα, και βάσει της γενικής κατακραυγής που υπήρχε ενάντια στον Elminster, ειδικά όταν έγινε revised η 2η έκδοση και τον είχε σαν μάγο ο οποίος δεν μπορούσε να πεθάνει χάρη σε μερικά Magical Items,
ε?? ποια κατακραυγη??? και τι να λεει αμα δε μπορουσε να πεθανει???
Σχεδιαζαν ολοι οι ΔΜ/παικτες να σκοτωνουν Ελμινστερς???
Απαντηση στο πολλ, οι ρομπεν των δασωνε του Daggerdale.
Ενοείται πώς κάθε πάρτυ προσπαθούσε να σκοτώσει τον Elminster και είχαμε βρεί τι τον πιάνει και τι όχι. Είχαμε κάνει ακόμα και εικονικές μάχες.
Αρχίδια Μάντσκιν στην 2nd. Απλά με μεγάλο λέβελ χαρακτήρες προσπαθούσαμε να τον σκοτώσουμε σε STAND ALONE μάχες (όπως προείπα). Δεν τον συναντούσαμε στο Shadowdale και τον σκοτώναμε. Α, επίσης, για πληροφορίες και ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΑ, ρωτήστε τον Mormengil :P
ahahaha leiwnw, nta3, mpafoi + rpg = empeiries zwhs omws.. :P
einai poly megalh istoria gia na thn grapsw k xanei na th diabaseis grammenh, otan kanoume to meeting pou legame 8a ta poume apo konta :P
Επίσης εδώ να προσθέσω τις ανθρωποφάγες μύγες στην ασπρόμαυρη διάσταση Manga, τα κλειδιά του Enterprise και το πιάτο με τις φακές.
pwpw, exw ontws polles istories na sas pw :P