http://www.goographix.com/temp/BOSlogo3.gif
Aνοίξαμε κιε σας περιμένουμε:
http://www.myspace.com/brotherhoodofsleep
ένα πσιλοrehearsal μεν, αρκετό για αρχή δε... κι έπεται συνέχεια.
Come down, celebrate.
Printable View
http://www.goographix.com/temp/BOSlogo3.gif
Aνοίξαμε κιε σας περιμένουμε:
http://www.myspace.com/brotherhoodofsleep
ένα πσιλοrehearsal μεν, αρκετό για αρχή δε... κι έπεται συνέχεια.
Come down, celebrate.
ελπιδοφόρο φιλος
:-o
Αυτό το άγαρμπο "γκαααεεεν" μαρτυρά πορτοκαλί νόσο. :headbang2:
Πολύ ωραίο κομμάτι εκτός των άλλων, groovάτο, χωρίς να μου θυμίζει κάτι κραχτά. Σπουδαγμένο με λίγα λόγια. Τα drums "ανήσυχα" όπως πρέπει και τα κόλπα με το feedback σε μία φάση κωλολέγανε, να τα χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Εύγε, ανυπομονώ να δω live.
ego sas exw dei live kai ta exoume xiliopei gia tin mousiki sas!!!!
ante generator tour 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to oti gamate den xreiazete na to grapso.
www gamaaeiiii
to haloweed eidika, alla k to videaki inoreo. psixedelompafodoumies...
opws prepei.
kali synexeia k stonerikous xairetismous sto nevroxeirourgo drummer sas...
ξύλο και φαζ.
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
αυτο και τζενερέητορ τουρ εδώ κ τώρα!
nizz άϊντε καλή συνέχεια !
θενκς για το feedback dudes, περισσότερα σύντομα =)
aei sixtir doktora, mas kopsoxoliases bradiatiko
πέρασαν μήνες, generator κτλ
λίγο
http://www.viktoria.se/~dixi/img/spam.gif
ακόμα:
http://img233.imageshack.us/img233/6...07posteis7.jpg
Δ.Τ. εδώ. > clicky!<
Come down (early), celebrate.
news update:
όπως φαίνεται θα αλλάξουμε τον χρόνο ηχογραφώντας full length δουλειά.
αυτά κιε άλλα πολλά στα blog entries στο myspace μας (μεταξύ αυτών κ το Haloweed live video απ'το AN)
www.myspace.com/brotherhoodofsleep
aoua gamati fasi
kales ixografiseis loipon
kai enhmerwste gia ekselikseis
(wraio k to video)
http://www.goographix.com/temp/bostshirtadv.jpg
tshirt + pin =)
πέημεντς για τους μακρινούς με πέηπαλ (+3e) απ'το μαισπέης μας, για τους κοντινούς τετ-α-τετ ή στο live το Σάββατο (αυτό αυτό!)
Tίμιο απντέητ στο myspace!
"Into Our Sea Of Melting Dreams [edit]" video.
"Into Our Sea Of Melting Dreams" full album version και "Hate Forecast" teaser track.
Check!
www.myspace.com/brotherhoodofsleep
Κατα τ'άλλα αναμονή και κλείσιμο κάποιων lives για το φθινόπωρο... more soon.
proswpika to video marese para poly. epagkelmatikotati douleia.
ixos gamatos kai to komati episis.
mou fernete kai kati apo tin atmosfera twn yob genika.
ton disko pote na ton anamenoume? =)
*τρομερές βαρύγδουπες ριφφάρες.*
Εμένα οι κιθάρες πέρα από YOB μου θυμίζουν στον τρόπο και την σοβαρή περίοδο των Pelican(πρώτο EP) και κάπως τους 5ive. Πρέπει να αναφερθώ και στον ενθουσιασμό που μου προκάλεσαν τα ανεπανάληπτα επιθετικά drums καθώς και η ανατριχιαστική μπασσογραμμή. Το βίντεο δεν υπάρχει, τα εύσημα στον manosg.
Είμαι fan.
bump =P
Νέο album, νέο website, νέο κομμάτι για άκουσμα, νέα artworks, νέα live dates, νέα νέα... follow the Fuzz path:
www.brotherhoodofsleep.net
(μόνο νέα μέλη δεν έχουμε)
θα ρθειτε καθόλου προς τα μας για να μην αναγκαζόμαστε να μπλέκουμε με αντικαταβολές και τέτοια;
Κάντε κάτι με τισερτ αυτή τη φορά, μου έχει γίνει 80ς απ'το δεύτερο πλύσιμο, φαινεται ο αφαλος:touched:
Καλά λαιβ και πούτσες στους χιπστερς των εξωτερικών:dfinger:
Πω, το κλιπάκι έσκισε!!!! Μ' άρεσαν και τα τσιφτετέλια!
κομματάρα και εξωφυλλάρα.
Οτι ειπε ο φιλτατος ναθινκμαν
Α Μ Ο Κ !
μπορεί να γίνει η φάση με αντικαταβολή όταν το κυκλοφορήσετε ?
χαίρομαι που αρέσκετε =)
@Marillion οπωσδήποτε θα ανέβουμε! και νέα μπλουζάκια σύντομα...
@Krux, οφκορς απ'το site της CTS. Τώρα δε ξέρω πότε θα το χουμε ακριβώς στα χέρια μας και θα ανέβει στο shop, ελπίζω αρκετά νωρίς γιατί μετά θα λείπουμε ομαδικώς στα ξένα και θα ξαναστέλνουμε από 1η Μαρτίου.
Προστέθηκε Πράγα στα dates και ακολουθούν 2-3 ακόμα =)
Μπράβο ρε!
Τα artworks είναι για όσκαρ. Η φάση με τα σήματα λίγο κραυγαλέο zeppelin αλλά δεν γαμείς :P
Άκουσα και το τραγούδι και νομίζω ότι για τη φάση σας θα ήθελε πιο πολλή σπηλειά και όγκο. Μου ακούγεται σαν ηχογραφημένη πρόβα. Βέβαια αυτά είναι πράματα που δεν νομίζω να έβαζα να ακούσω, δεν είναι στα γούστα μου. Το πραγματικά κακό θαρρώ όμως είναι ο ντράμμερ στην αρχή του κομματιού ειδικά. Τα υπόλοιπα λέγονται από κοντά γιατί από δω ο κόσμος ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ.
Μπα, no prob, δε γίνεται να αρέσει κάτι σε όλους εξάλλου. Η ηχογράφηση όπως και στο 1ο είναι live καθώς δε μας ελκύει καθόλου όλη η πλαστική διαδικασία, οπότε εξηγείται εύκολα από που βγαίνει το "ηχογραφημένη πρόβα", για τον ήχο διαφωνώ βέβαια και έχουμε ρίξει πολλή δουλειά, αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του και τις απόψεις του. cheers!
Όχι, για θέματα παραγωγής το λέω. Αν ήσασταν στο επίπεδο να γράφετε τέτοια πράματα χωρίς live, δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα. Αλλά εφόσον είστε εσείς ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, :thumbsup: . Επίσης τί είναι "πλαστική διαδικασία";
Απλά για να μη μιλάω στον αέρα, έκατσα χθες και άκουσα πράγματα παρόμοια στο ύφος σας όπως yob (εκτός αν κάνω λάθος) και πέραν των θεμάτων παραγωγής που εφόσον σας αρέσει, πάσο, παρατήρησα και κάτι άλλο. Τα ντράμς είναι αργά και σταθερά. Λογικό βέβαια σε τέτοιο ύφος. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτά που αρχίζει και παίζει μετά το 1:30 του κομματιού και σε αρκετά breaks που ακούγονται στο βίντεο είναι λίγο υπερβολικά και "δεν το έχεις - δεν κολλάνε". Πάντως στο βίντεο ο ήχος μου ακούγεται g.
το γεγονός ας πούμε ο ντράμερ να μην θέλει να παίξει σαν YOB δεν υπάρχει ε;
Υπάρχει. Αλλά δεν λέω πουθενά ότι πρέπει να ακούγονται σαν κάποια συγκεκριμένη μπάντα είτε το θέλουν ή όχι. Είπα ότι έκατσα να ακούσω παρόμοια πράματα. Πιο αναλυτικά, λέω ότι αυτό που κάνει το κάνει αφενός λάθος, γιατί παίζει πολλά με αποτέλεσμα να πέφτει λάθος και αφετέρου δεν κολλάει. Επειδή και ο virus θα μπορούσε ας πούμε να αρχίσει τα tapping και τα γρήγορα solo (όπως ο drummer βάζει αντίστοιχα μικρές αξίες στο ολότελο παίξιμό του) αλλά τότε δεν νομίζω να ήταν και τόσο sleep ή τελοσπάντων αυτό που παίζαν θα ήταν κάτι άλλο.
μμ στη μουσική τουλάχιστον δε πιστεύω στο σωστό και στο λάθος, πιστεύω στο Ωραίο και στο μη. Που φυσικά αυτά είναι υποκειμενικά. Αν θέλαμε να ακολουθήσουμε κανόνες, μάλλον θα 'χαμε βαρεθεί από νωρίς. Γενικά αν έχεις προσέξει στο forum δε μ'αρέσει να κάνω μουσικάντικες συζητήσεις, χάνει τη μαγεία του το πράμα.
ah επίσης, "πλαστική διαδικασία" κατά με: γράψιμο κάθε όργανο ξεχωριστά, κάθε riff ξεχωριστά, μετρονόμοι, κανόνες, digital διορθώσεις και τα ανάλογα. σκοτώνεις το φήλινγκ βρε αδερφέ.
επι τη ευκαιρεια του φιλινγκ...
φιλαρακι το φιλινγκ ειναι κι αυτο υποκειμενικο. ειδικα με καποια απαραδεκτα σκηνικα οπου τη σαπιλα οι μπαντες τη ριχνουν στο φιλινγκ θα μπορουσα να πω οτι ξεπερναει τα ορια του υποκειμενικου και αγγιζει τα ορια της δικαιολογιας της κουλαμαρας.
οσο για την πλαστικη διαδικασια...μια μπαντα που θα κανει 150 takes το ριφ και μετα 45 ωρες εντιτινγκ ειναι πλαστικη...η μπαντα που θα μπει και θα παιξει one take ολα της τα κομματια και οι πηγες ειναι ετοιμες σε μια βδομαδα δεν ειναι πλαστικη..Ειναι accurate...
εδώ που τα λέμε όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευκολο να πίασεις την φύση των bos αν μπεις για να ηχογραφήσεις καθε όργανο ξεχωριστα, την αυτοσχεδιαστική/ τζαμινγκ φύση that is.
@babality
κοροιδία είναι το να κάνεις 3454564 takes στο κάθε ριφφ του album και μετά να βγαίνεις live και να παίζεις σα χαλβάς. αλλά αυτό νομίζω εννοείς και συ στην 2η παράγραφο.
και τέλος πάντων ας γίνει θρεντ στο musician's chat περί όλων αυτών, εκτός αν μας λέτε κουλούς που δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες απόψεις πάνω στη μουσική η αλήθεια είναι.
πολυ σωστα μιλησε ο μαριλλιον εδω
η λαιβ ηχογραφηση ειναι για τις μπαντες που ψηνονται να παιξουν ετσι
και για αυτες που εχουν το τζαμαρισμα ως σημαντικο μερος της ταυτοτητας τους
αρα καλα κανουν οι BoS και ηχογραφουν ετσι
σε αλλες μπαντες ομως ταιριαζουν καλυτερα τα απειρα τειξ και η δουλεια στο στουντιο
και δεν μπορει να ακυρωνεται αυτη η φιλοσοφια με τον ορο ''πλαστικη παραγωγη"
δισκαρες που εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες και εχουν επηρεασει κοσμακη
εχουν δουλευτει πολυ στο στουντιο
το νεο κομματι γαμαει :)
offtopic
εννοειται αν ηθελα να τονισω την κουλαμαρα σε καποια μπαντα δε θα το κανα στο θρεντ...και ναι αυτο εννοω στη 2η παραγραφο.
καλη επιτυχια οτι και να κανετε παιδια.
Spoiler
παραμένουν για μένα υποκειμενικά και διαφωνώ, θα προτιμούσα να μου το στελνες σε pm και να το συζητήσουμε ή από κοντά όπως είπες. δεν θέλω να περιαυτολογώ και δεν αφορά φαντάζομαι μια τέτοια συζήτηση τον οποιοδήποτε θέλει να ακούσει απλά μουσική, παρά μόνο κάποιον μουσικό που το ξεψειρίζει το θέμα.
@paul, εννοείται πως μιλάω θεωρητικά για μπάντα που θέλει να είναι πιστή σ'αυτό που βγάζει live, my mistake =p
@ goodson: Στο πρώτο είσαι άκυρος imo, κάλλιστα ταιριάζει γρήγορο τύμπανο σε αυτά τα ριφφ και πέρα από το ότι πέρα παίζουν πολλές μπάντες έτσι (άκου τα πρώτα pelican άμπαλε) είναι και κάβλα. Πάντως το δεύτερο που λέει δεν είναι ψέμα, ο ντράμερ σας όταν παίζει γρήγορα (πχ 1.30, 11.20) όντως ακούγεται άχρονος και βρώμικος. Στ' αρχίδια σας φυσικά, το κομμάτι τα σπάει και τα artworks γαμιστερά. :-o