sas aresei?parakolouthite?to thewreite gay?paizete?
peite!
Printable View
sas aresei?parakolouthite?to thewreite gay?paizete?
peite!
Ξερω οτι ο Χατζηνικολαου εχει το Ρουβα ευκολα.
Κατα τ'αλλα Sarapova uber alles.
Μας αρέσει!Παρακολουθούμε!Δεν το θεωρούμε γκέι!Παίζαμε σε μικρότερη ηλικία!
Είπαμε!
wraia,tote auto tha ginei to official appreciation thread!!!Quote:
Originally Posted by psychotron
βασικά για να το πεις gay άθλημα πρέπει να μην έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται
γαμάει το sport τούτο και το παρακολουθούμε μόλις δίνεται η ευκαιρία από την tv
katarxin :pink:Quote:
Originally Posted by Bullet
kata deuteron epeidh mou to lene oloi oi filoi mou oti einai gay(mallon gia na me pickaroun) exw arxisei na provlimatizomai!
Δε μ αρεσει. Μονο με τον Σαικοτρον στην παραλια παιζω. Γενικα ειναι γκαιη. Που ειναι οι σωματικες επαφες? Σορτσακια και πολο μπλουζακια και κοτες. Σαν να μου συγκρινεις τον Παγδατη με τον Οκκα. Ο Παγδατης μπορει να πετυχει δοκκαρι σε κενo φιλε στον τελικο του Ουιμπλεντον? μονο τα ρωσικα γκομενακια αξιζουν στο τενις, αλλα οχι η Κουρνικοβα, τρενταδες μουνοδουλοι. Ρακετες και τραγελαφικοι.
Χα, είναι το άθλημα της υψηλής κοινωνίας. Κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του παίζει τένις στο club της γειτονιάς του!
Για έναν περίεργο λόγο τένις δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε 5 λεπτά, αλλά μπορώ να παίζω στο pc με τις ώρες...Στα τελευταία ηρωικά coin ops το Virtual Tennis είχε έρθει να συμπληρώσει άψογα το Virtual Striker.
Επίσης, πρέπει να απαγορευτούν οι ρακέτες στη παραλία!
πλακα πλακα το virtua tennis με έκανε να ασχοληθώ με το άθλημα (να δω match στη tv)
:pink:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Ράφα Ναδάλ ρε.
Καλά και Πιτ Σάμπρας παλιότερα.
Θυμάμαι όταν γινόταν το World Cup, ήταν και το Ρολάν Γκαρός παράλληλα και έβλεπα τένις αντί για μπάλα. Τόγκο vs. δε θυμάμαι.
Χέβι.
BJORN BORG :!:
Μπασο στους Europe??
axaxaxax :rofl: :rofl:
όχι ρε, παλιός τενίστας και γαμώ τις μούρες
http://www.sportskids.com/games/Game...orn%20Borg.jpg
Με το τένις μου συμβαίνει σχεδόν ό,τι και με τα άλλα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου (και στίβου, λίγο). Μέχρι τα 18 παρακολουθούσα φανατικά τα πάντα, αλλά μετά έχασα επαφή με τις εξελίξεις.
Εξακολουθώ να βλέπω και να μ' αρέσει βέβαια, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο καλός κ.λπ. Δηλαδή θυμάμαι αρχές δεκαετίας '90 (τότε με το παλιό καλό Eurosport) να ξέρω απ' έξω την πρώτη δεκάδα της ΑΤΡ, με τις μεταβολές ύστερα από κάθε τουρνουά κ.λπ. ή να ξενυχτάω για να δω US OPEN σε ζωντανή μετάδοση και τέτοια.
Με θυμάμαι επίσης να παρακολουθώ με αγωνία τελικό Ρολάν Γκαρός του '88 με Βίλαντερ και Λεκόντ (3-0 για την ιστορία με τον Γάλλο να ξεμένει από δυνάμεις μετά το πρώτο σετ), τον Πατ Κας να κερδίζει το Γουίμπλεντον το '87 και να σκαρφαλώνει στην κερκίδα, αλλά και τον Κινεζοαμερικάνο Μάικλ Τσανγκ να κερδίζει κι αυτός το Ρολάν Γκαρός το '89 σε έναν επικό τελικό με τον Εντμπεργκ. Επίσης ήμουν μέγας φαν του Ιβάν Λεντλ, μέχρι που έμαθα ότι σκόπευε να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα και ξενέρωσα.
Να πω ακόμη ότι ήμουν τόσο πωρωμένος με το σπορ, που μόλις τελείωσα την πρώτη γυμνασίου με βαθμό πάνω από 17 και η μάνα μου μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει ό,τι δώρο θέλω, της ζήτησα μια καλή ρακέτα του τένις. :oops:
θυμίστε μου πως λεγόταν το παλικάρι που έκανε κωλοτούμπες, χόρευε ,έσπαγε ρακέτες ,εριχνε καντιλια στους διαιτητές και διαφορα τέτοια επικά σε κάθε αγώνα του
δεκαετία 80,τελη
makenro...???Quote:
Originally Posted by Bullet
John McEnroe
Προφανώς εννοείς τον Τζο Μακ Ενρο.
Αλλά πιο τρελός κι από αυτόν ήταν ο Τζίμι Κόνορς.
Κρίμα που τους προλάβαμε στα τελειώματά τους και τους δύο. :(
H xwra einai se a8lhtikh nootropia, alla twra pou to skeftomai oxi mono sthn a8lhtikh, toulaxiston 2000 xrwnia pisw. Siga mhn doune tenis thn wra pou akoma kai to podosfairo pou blepoun h toulaxiston etsi lene, den to katalabainoun. :| :| :| :| exei kai synefia e3w...
Μεγάλος παίκτης.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Επιμένω πάντως, Bjorn Borg uber alles.
Θυμάμαι ένα Γκραν Σλαμ, μάλλον το US Open του '90, με τον 39χρονο τότε Τζίμι Κόνορς να νεκρανασταίνεται και να τους κερδίζει σβάρνα όλους. Πρέπει να 'φτασε μέχρι τους 8 όπου τον απέκλεισε ο Σάμπρας (και πάλι δεν είμαι σίγουρος).
Τον Μποργκ τον θυμάμαι ελάχιστα, σταμάτησε μικρός βλέπεις (άλλη ιστορία μου-αμαρτία μου κι αυτός).
Vasika o Federer einai kalyteros apo olous autous! :)
Aχαχα, το 'ψαξα google-άροντας και διαπίστωσα ότι μόνο το US Open πέτυχα. :PQuote:
Hταν το '91 που ο θεός Κόνορς έφτασε στους 4 και εκεί αποκλείστηκε από τον Κούριερ. Θυμήθηκα και προημιτελικό με Κρίκστιν, τι επικό ματς. :touched:
ώρες ώρες μς τρομάζεις :fear: :P
Αν ο Κβελντ ασχολιοταν με αθλητικα θα ηταν ο Ηλεβενθ Γκαρντιαν.
!
Γιατί σας φαίνεται παράξενο ρε. :?:
eipe oti eisai pousths.... :twisted:
Quote:
Originally Posted by mage
maresei o nadal giati einai kouklos kai ekeinos o xilianos pou kerdise stin olympiada epeidi tou aresoun oi rotting christ.
Το Σάββατο που μας πέρασε πήραμε με έναν κολλητό (με αυτόν που παίζω ping pong!) ρακέτες. Ακριβές γενικά αλλά εμείς βολευτήκαμε με κάτι prince των 25ε. Μέσα στο σ/κ θα ξεκινήσουμε τις αντισφαιριστικές δραστηριότητες και θα σας πω.
Κάποιοι φανς του δεν είχαν μάθει ποτέ αυτή την πληροφορία, σε ευχαριστούμε που μας το κατέστρεψες για πάντα!!!Quote:
paule otan anevo pame amesos gia ping pong!
Προφανώς κι εσύ σταμάτησες να ασχολείσαι γύρω στα 18, γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι ο Λεντλ όχι μόνο πήρε την αμερικάνικη υπηκοότητα, αλλά πρόλαβε κιόλας στα τελευταία χρόνια της καριέρας του (όταν πια είχε πέσει από το top 10) να παίξει σε αγώνες εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ. :twisted:Quote:
Originally Posted by regularpaul
- δε ντρεπεσαι ρε, δυο μετρα μαλακας και να σε φωναζουν ping pong?
- KING KONG!
- το ιδιο κανει
:rofl:
ειμαστε ηδη εκει :pingpong:Quote:
Originally Posted by iskra
:pink:
Δε θυμάμαι γιατί, αλλά όταν έλιωνα με το γιούροσπορτ στήριζα σαφιν.
Koufales!!!Re asxoleiste polloi kai eis vathos!!!Giati ntreposastan na kanete thread???