Ntaks.Paei i exetastiki
Molis to pira kai gamei! Eimai apo tous kolimenous sto 3, kathos to paizo akoma.To 4 de mou eixe aresei
To V gamaei.Epistrofi stis rizes (3), alla me pliri 3d grafika kai apistefto gameplay.
TREXTE LEME
Printable View
Ntaks.Paei i exetastiki
Molis to pira kai gamei! Eimai apo tous kolimenous sto 3, kathos to paizo akoma.To 4 de mou eixe aresei
To V gamaei.Epistrofi stis rizes (3), alla me pliri 3d grafika kai apistefto gameplay.
TREXTE LEME
Πόσο σε καταλαβαίνω... :D :D [/code]Quote:
Ntaks.Paei i exetastiki
aurio tha xei katevei.. ante geia kosme.
It rocks! Είναι σαν πειραγμένη έκδοση όλων των προηγούμενων, έτσι ώστε να μπορείς να το παίξεις και να θυμάσαι και πώς παιζόταν παλιά.
Με τη special edition που βρέθηκε στα χέρια μου ενθουσιάστηκα, ειδικά με artwork που παρόμοιό του δεν κυκλοφορεί σε παιχνίδια συχνά.
Ok.paizo to human campaign ka igamei.vasika, to pidima apo to 3 sto 5 me xaose ligo, alla pou tha paei, tha tou paro ton aera
bump for great justice
ξαναέπιασα το ΙΙΙ πριν κανα μήνα και έλιωνα
epic λέμε
τώρα έκανα ινσταλλ εκείνο το πατς Wake Of Gods που μιλάνε όλοι
με πέντε λεπτά παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό
θα επιστρέψω με περισσότερες εντυπώσεις
Αγαπάμε κ το 3 κ το 5 (κ λιγότερο το 4).
Quote:
Originally Posted by rebelos
χαχχαχα ειναι απιστευτο.
μετα απο χρονια, κι επειδη το πισι που καθομαι συνηθως στις βαρδιες στο ναυτικο ειναι εντελως κατσαρολα, εψαχνα για παλιο παιχνιδι που να ειναι κολλητικο χωρις απαιτησεις.
Μαντεψε τι εγκατεστησα.
Agapame to 2 kai to 3 (k ligotero to 5). To 4 den yphrkse pote.Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Paixte oloi King's Bounty.-
:pink: και βάλε και Port Royale 2 (αν ψήνεσαι για εμπόρια και αντι-πειρατεία στην Καραϊβική).Quote:
Originally Posted by Darkling
Το V ήταν πολύ ωραίο (μάλλον επειδή το βάσισαν τελείως στο III), αλλά με κούρασε σχετικά γρήγορα. Με κράτησε μέχρι να δω όλες τις μονάδες, μάλλον.
Quote:
Originally Posted by Ingolemo
Cωcτόc ο παίχτηc :thumbsup:
Homm 2 kai 3 einai monima installed :)Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Paixte twra King's Bounty, ftanei se nea epipeda kapsimatos.
Einai real time, xwris resource/buildings management, polu pio rpg apo homm, alla ta spaei. Kolhma.
Γενικά το 3 ήταν καλύτερο σαν παιχνίδι αλλά το 2, ίσως λόγο γραφικών, είχε πιο fantasy αισθητική (και αν είχες την πόλη με τους ιππότες δεν έχανες :P )
Τον έπαιρνες από Tower με RANGED πλάσμα 7ου επιπέδου. Έλεος δηλαδή, imbalance σε όλο του το μεγαλείο.
O barbarian tous eixe olous sto 2.
Kai genika nai, den htan toso balanced, kai to 3 veltiwse kai prosthese apeira pragmata, alla akoma agapame homm2 :)
Harbinger αν αναφέρεσαι στον Τιτάνα, πέταξες μεγάλη ακυρότητα. Ήταν τόσο απαιτητικό σε resources το Tower που και σε πληθυσμό τους είχες λιγότερους και δεν θες να βάλουμε και τα stats των 7th level units κάτω..
Το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του balance με μόνο imba φαινόμενο το combo Dungeon + Expert Fire Magic + Armageddon = βγαίνω βόλτα με τους μαύρους δράκους μου και τα κάνω πουτάνα όλα.
Γενικά κακώς πιάνουμε στο στόμα μας το παιχνίδι καθώς είναι το καλύτερο game όλων των εποχών ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ρε λιώνω το WoG
ΓΑΜΑΕΙ!~!!!
κάτι λυκάνθρωποι
κάτι ροζ δράκοι
κάτι μπλέ πιθήκια
ρε ΓΑΜΑΕΙ λέμε!!!
Kai gw etsi to thymamai, titans den evgazes pote. Alla paizame panta se impossible, opote se easy-normal, isws kai na metragan :pQuote:
Originally Posted by H.
Ε, καλά, για το imbalance απλά γκρινιάζω γιατί με νίκαγε ένας φίλος tower-άς. Αλλά ότι πήδαγε τα πάντα ο Titan, δε δέχομαι κουβέντα.
βασικά το Behemoth πρέπει να είναι το καλύτερο από τα στάτς και μόνο
αν και εγώ είμαι φαν των μαύρων δράκων, τρελή αγάπη
Χάρμπινγκερ, ανοίγεις το pdf του manual του παιχνιδιού και χάνεις.
Συνολικά αν τα βάλουμε κάτω (που σημαίνει και πόσο δυνατή είναι κάποια μονάδα, και πόσα resources θέλει, και τι ιδιότητες έχει), πρώτοι παιδιά καλώς η κακώς είναι οι Αρχάγγελοι με δεύτερους μάλλον τους μαύρους.
Δε θα συνεχίσω από μνήμης την κουβέντα αλλά έχετε όλοι άδικο, δε θα μου καταστρέψετε εσείς τις αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία :P
τσού!
τα μπέχεμοθ είναι αθάνατα! ! !
ws klassikos kourastikos typos eixa kanei test drives kai sto 3 kai sto 5.
Se maxes me idious hrwes, tigka ola ta slots me terma idia creatures 7 level.
Sto 3 oi gamiolhdes oi archangels nikagane ta panta logw ressurect :/ Oi black dragons htan amesws meta.
Akolou8ousane Behemoth, kai shockingly Hydras logw multi attack. Oi Titans spernane randomly, an petyxainane polla ranged attacks kai trwgane liga retaliations kai liga mass attacks, spernane. Genika omws e3artwntan apo to battlefield kai to pws akribws tous epaizes. Bone dragons nikousane me to zori 6 level units :P
Sto 5 ta pragmata htan epishs apla. Magma dragons. Den zouse tpt. Den peftane me tpt, k paroti de grafane kai poly dmg, to magma shield to diwr8wne auto. Meta htan black dragons, an kai panw katw htan evenly matched. meta de poly8ymamai pleon :oops:
Η απόλαυση στο 5 είναι να πάρεις necromancer κ με dark energy να κάνεις ressurect vampires κάθε βδομάδα :mrgreen:
αυτό είναι πουστιά δεν είναι απόλαυση! :P
ισχύει αυτό που λέει ο μορμ με τους bone dragons αλλά το νεκρόπολις είχει και τους dark (ή μήπως death?) Knights
οι οποίοι όντως ήταν αθάνατοι και οι καλύτεροι σε 6th lvl creatures με διαφορά
Dread Knights φίλε. Πιο γαμάτο γιούνιτ έβερ (άσχετα αν δεν ήταν το δυνατότερο).
Ναι γαμάτο unit αλλά δεν μπορούσες να το φτιάξεις στην πόλη, μόνο αν έβρισκες το κτήριο στο adventure map (σε κάποια αποστολή έπαιζε αυτό)
Αυτό φίλε έπρεπε να το δεις στο HOMMM IV. Ο καλύτερος λόγος για να μην ξαναασχολιόσουν με αυτό το παιχνίδι.Quote:
Διαφωνώ με morm για magma dragons. Δεν υπάρχει καλύτερο unit στο V, το παιχνίδι είναι evenly balanced και στις 11 διαστάσεις.
Τσου. Οι dread knights ήταν απλά το upgrade, μια χαρά τους έφτιαχνες. Το 'χω κάνει άπειρες φορές.Quote:
:touched:
Μήπως μπερδέψαμε τα παιχνίδια? Εγώ για το 5 έλεγα...Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Ναι. Εγώ για το 3.
Το 3 το χω δει πολύυυυ παλιά, πρέπει να ξαναβρώ χρόνο να ασχοληθώ :mrgreen:
Εγώ πάντως επειδή δεν έβρισκα το cd, το χτύπησα από ένα τόρρεντ να το έχω έτοιμο όταν βρω χρόνο.
Α ρε τι μου κάνετε με τις νοσταλγικές αναμνήσεις.
Χμ έχουν περάσει χρόνια και δε θυμάμαι: Ζούσανε οι καριόληδες και από Black Dragons + Armageddon comboQuote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
Εντελώς σχετική η ερώτηση, από αρκετές διαστάσεις κιόλα.
Πόσο spellpower αυτός που θα κάνει cast το armageddon? Fire Magic Speciality ναι ή όχι? Sorcery ναι ή όχι? Πόσοι Αρχάγγελοι? Πόσοι μαύροι?
Ίδιο αριθμό units χωρίς specialties και ούμπερ spellpowers. Κυρίως για να φανεί το πόσο καλοί ήταν οι arch
Όχι, έτσι τους έχουν εύκολα οι black dragons. Οι αρχάγγελοι για να κάνουν resurrect μην ξεχνάμε ότι χάνουν την ευκαιρεία να επιτεθούν.
Archangels ηταν αρκετα μπροστα, αλλα και οι Τιτανς που κραζετε, δεν ηταν ασχημοι. Συνδυασμενοι με αρτιφακτς και διαφορα αλλα ειναι winning Μοναδα.
Απο κει και περα, η καθε μια φυλη εχει τα δικα της, για μενα τα Ορκοτετοια ειναι ευκολα η χειροτερη φυλη, ακομα και τα Μπεχεμοθς δε μου γεμιζαν το ματι, παρεα με την Φυλη των Swamps.
Παντως με διαφορες τακτικες καταφερνεις σχεδον τα παντα (και ΠΑΝΤΑ ο ηρωας σου να ειναι Wizard/Spellcaster τελος παντων, να παιρνει ποντακια σε Spell Power και Knowledge ανα λεβελ) οπως επισης και η κατοχη Expert Town Portal, σωζει ζωες. Καθοτι αμυνα σε καστρο, μπορει να σου κερδισει μια μαχη που οξω θα σε επαιρνε ο ΑΙς πιπ ντε κωλ.
Οταν ο αντιπαλος σου δεν εχει σπελλ ποιντς και εχει και πολυ καλυτερο στρατο, ακομα και ενα ταπεινο Blind κερδιζει μαχες.
Γενικα, ναι μεν οι μοναδες παιζουν σημαντικο ρολο, αλλα και ο Ηρωας που κουβαλαει το bulk of the Army για μενα, ειναι εντελως ζωτικης σημασιας.
Για πειτε για το εξπανσιον του 3. Ειχε νεες μοναδες? Πειτε.
Μιλάς για το Armageddon's Blade, το Shadow of Death ή το ανοφίσιαλ (το οποίο ήταν πιπούλα)?
Εν πάσει περιπτώσει δεν θες να δεις τι κάνει ο χαρακτήρας του stronghold με speciality attack μετά από κάποιο (μικρό σχετικά) level.
Περί υπεροχής spellcasters έναντι fighters, ok διαφωνώ. Ο καλύτερος ήρωας του παιχνιδιού βασικά είναι fighter. Τσέκαρε λίγο τον Gunnar από Dungeon ;)