Είστε χορτοφάγος ή όχι; Θεωρείτε πως μπορεί πράγματι να είναι υγειινότερη η πλήρης αποφυγή κρέατος;
Printable View
Είστε χορτοφάγος ή όχι; Θεωρείτε πως μπορεί πράγματι να είναι υγειινότερη η πλήρης αποφυγή κρέατος;
oxi kai oxi
oxi kai den kserw, alla fantazomai pws oxi.
χμ, πολλοί χορτοφάγοι αποφεύγουν το κρέας για ηθικούς, κατά αυτούς, λόγους. δηλαδή, επείδη δεν τους αρέσει η ιδέα ότι σκοτώνεται ένα ζώο για να γεμίσει το στομάχι τους.
pote den katalava giati merikoi epimenoun na trwne to xorto.
πάντως όσους έχω γνωρίσει και δεν τρώνε κρέας, το κάνουν επειδή απλά δε τους αρέσει. έτσι αρχίζουν. και μετά κολλάνε ό,τι ηθικούς λόγους κολλάνε.Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
(εκτός από μία καλόγρια που ξέρω, αλλά εκεί παίζουν κολάσεις και τέτοια οπότε είναι πιο σοβαρό το θέμα και θα πείστηκε εύκολα ακόμα κι αν της άρεσε το κρέας.)
ον τόπικ, όχι αλλά δε θα με χάλαγε για λίγο καιρό. έχω περάσει φάσεις που δεν έχω φάει κρέας για μήνες. και όχι.
prin kana 2 mhnes eixa na faw kreas gia 1 mhna, k hmoun kyrile
de mou leipse k toso poly, xalara ..
apanthsh loipon: oxi k oxi
Κόκκινο κρέας δεν τρώω. Κοτόπουλο, τόνο και καπνιστή γαλοπούλα γουστάρω. Δεν πρέπει να είναι κι ό,τι καλύτερο, αλλά δε μ' αρέσει πια το κρέας κρέας.
genika den eisai k poly eykolh sto fai apoti 8ymamai
Είμαι ότι τρώω.
Όχι και όχι.
αυτο, επίσης να αναφέρω οτι οι χορτοφάγοι είναι συνή8ωςQuote:
Originally Posted by Gabriel
ενοχλητικοί σαν άν8ρωποι και καμια φορά μαλακες.
No meat? OH MY GOD!
axxaaxaxa best avatar ever
alaiah :pink:
:)
Emena pou merikes fores me peirazei kai to kokkino kreas alla kai ta polla laxanika ti na pw? :?
Τα χόρτα είναι σιχαμένα.
w, kale moy file, ta xorta se gamane poly kala... :)
exontas ton orismo tou xortofagou sto mualo mou, mou erxetai kateu8eian h lexh "anorgasmikos"..
paw gia upno twra.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by carlmikaze
μαζί με τη ντομάτα τα χόρτα ότι πιο σιχαμένο, ξαναλέω.
Quote:
Nai. Sto stomaxi.
Δεν ξέρω, η ανθρώπινη διατροφή έχει διαμορφωθεί με κύριο παράγοντα την κρεατοφαγία εδώ και χιλιάδες χρόνια οπότε μου φαίνεται επικίνδυνο να το κόβει κανείς τόσο απότομα και ριζικά όπως οι χορτοφάγοι. Γενικά, έχω ακούσει ότι οι χορταφάγοι άμα δοκιμάσουν να τρέξουν κάνα χιλιόμετρο θα πέσουν με τη μούρη στο πάτωμα στα πρώτα διακόσια μέτρα (έλλειψη πρωτεϊνών κτλ). Πράγμα που πιθανόν να εξηγεί γιατί οι περισσότεροι είναι κλασικοί μπαφοχίπηδες που μέχρι να σηκώσουν το ένα ποδάρι βρωμάει το άλλο.
mia mikrh diorthwsh. den yphrkse kyrios paragontas h kreatofagia sthn anthrwpinh diaita (istorika kai proistorika). to kreas einai kai htan h kyria phgh prwteinhs, alla oi xortofagoi antistathmizoyn me fytikes prwteines (opws kanoyn tosa fytofaga ston planhth), oi opoies, bebaia, den einai oi idies me tis zwikes, alla isws en telh trofodotoyn ton organismo me ta idia aminoksea. epanalambanw, omws, gia ton logo poy yponohthhke kai edw, oti mallon h olikh apoxh apo thn kreatofagia exei kapoies arnhtikes synepeies sthn anthrwpinh biologia.Quote:
Originally Posted by phthoggon
a, kai ta xorta sas xynoyn th moyrh.
h xortofagia einai anwmalia
Gia ton an8rwpo 'h gia ta zwa?
Blepe karkino tou paxews kai tou eisofagou stous Kinezoun/Iapwnes apo to anapofloioto ruzi pou katanalwnoun kata tonous.Quote:
όχι και ναι.
και αυτό περίπου:
και αυτά πλέον όσο λιγότερο γίνεται.Quote:
Originally Posted by Kuolema
δεν ξέρω, νιώθω καλύτερα όταν δεν τρώω κρέας. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Τα περισσότερα δε μ' αρέσουν έτσι κι αλλιώς, κάποια τα σιχαίνομαι τελείως. Τα άλλα τα γκέη (πχ μαρούλι, ΛΑΧΑΝΑΚΙ :πινκ:, αρακάδες καλαμπόκια ψιψιψόνια) μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Τέλος πάντων.
Ta psipsipsonia pou les (aka arakas/karoto kubakia/kalampoki) anakatemena me ruzi/pilafi tsigarismeno einai oti kalutero gia ton andra.
Oi xortofagoi ek pepoithiseos einai kathysterhmenoi. Oi ypoloipoi magkia tous, gousta einai ayta.
Ki ego den eimai poly tou kreatos. Mono xoirino kai mono pshto :P Kai ta xorta einai sixamera, alla ta laxanika (oma panta) sas psilogamane se oles tis gonies.
Αν δεν αρέσει σε κάποιον η γεύση του κρέατος, έχει καλώς, λογικό είναι. Οι καθυστερημένοι είναι όσοι δε τρώνε κρέας γιατί "τα ζωάκια έχουν κι αυτά αισθήματα", "είναι βάρβαρο" και τα σχετικά.
If you don't eat meat, you become a pussy .-
oxi kai oxiQuote:
Originally Posted by Deggial
:moutza:Quote:
Originally Posted by VirusXI
Χόρτα, με μπόλικο λάδι και λεμόνι, ψωμί χωριού(όχι φούρνου - αυτό που μοιάζει με τις λειτουργιές από τις εκκλησίες) κόκκινο κρασί και ένα κρεμμύδι ξερό γαμάνε ότι αγαπάτε(πέρα από καγιανά, μουσακά, κόκκορα μακαρονάδα και στιφάδα).
Η ντομάτα επίσης γαμάει, αλλά σε ελαφρώς μικρότερο βαθμό.
Ον τόπικ, όχι και όχι.
Και για να απαντήσω πιο εμπεριστατωμένα, τα λαχανικά/χόρτα γαμούν απίστευτα και η ντομάτα επίσης, αλλά δεν μπορείς να ζήσεις μονο μ'αυτά, ενώ πολύ άνετα τα συνδυάζεις με κρέας (πιτόγυρα, αρακάς/φασολάκια με κρέας :μιάμ: )
ontopic:
KANTE TOUS KIMA!
Εφαγα βλητα σημερα, με λαδι και ξυδι.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΗΜΑΣ (sic) KAI ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΝΑΣ ΜΙΤΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
:rofl: :rofl: :rofl:
όσοι λένε ότι οι εκ πεποιθήσεως χορτοφάγοι είναι καθυστερημένοι, είναι ακόμα περισσότερο. Ευχαριστώ.
http://www.tastingmenu.com/media/200...eal%20chop.jpg
+
http://www.cbc.ca/consumers/market/f.../gfx/fries.jpg
= :worship:
on topic:
oxi kai oxi
την τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις αίματος (Μάρτιο) η χοληστερίνη μου ήταν κάτω από το όριο :?
Και εμένα το ζάχαρο είναι στο 72 με κατώτατο το 70. Και πίνω 5 milko τη μέρα. Next. ;p
Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς κρέας. Μιας και συγκρίνουμε εξετάσεις, σας γαμάω όλους , έχω 52 αιματοκρίτη και είμαι αιμοδότης (κάθε 6μηνο).