An thelate na deite kapoion na ypoforei,poios tha thelate na itan? :twisted:
Printable View
An thelate na deite kapoion na ypoforei,poios tha thelate na itan? :twisted:
Egw pantws tha ithela na vlepw na ypoferoun oi kakoi admin kai mod pou mou svinoun ta posts,oi gomenes pou mou riksan xylopita,oi typades pou mou fagan gomenes pou mou aresan,oi kathgites pou mou vazane xamilous vathmous sxoleio,o geitonas pou vazei dinata ti mousiki to vrady,mia gomena pou me ftynei synexeia,o panathinaikos,o skylos tou geitona pou gavgizei to vrady kai me ksypnaei,o idios o geitonas,o xasapis pou mou poulise sapio kreas,ena paidi pou me eftyne(kyriolektika) sto nipiagwgeio,kai.......
:shock: malaka eisai poly kakos telika!
8elw na dw na upoferei o president se fash giapwneziko basanisthrio.
8a 8ela o mpantilakis na upoferei anamesa sta buzia ths monika mpeloutsi. 8a 8ela na upoferei to afentiko mou: na ton alusodesoun kapou gumno, na ton gargalane me ftero ki autos na klaiei, na tou deixnoun tainies me basanisthria kai ekteleseis pousthdwn kai sto telos, na er8ei enas araphs me mikrh poutsa gia na katarrif8ei ki autos o mu8os prin ton skotwsoun. Den mporw na ginw pio kakia deutera prwi prwi.
afto tha itan ontos martyrio gia to afentiko sou :PQuote:
na er8ei enas araphs me mikrh poutsa gia na katarrif8ei ki autos o mu8os prin ton skotwsoun
pragmatika na ypoferei tha ithela na dw ton(thn)toni mpler.tha pw kai ton mpous etsi gia na mhn paraponietai kiautos.Genika apo alla pragmata tha thela na psofisei enas kokoras ekei konta sto kastro(gkiwnas kai agrafwn sthn patra)pou arxizei kai lalaei apo tis 2 ta mesanyxta, kai kyriolektikos psofos stis katsarides kai tis akrides.kata t'alla den eimai kakos anthrwpos,olous sas agapw :oops:
Tha ithela na dw mia sygkekrimenh prwhn mou na ypoferei oso ypefera kai egw gia 2 xronia :evil:
:PQuote:
Tha ithela na dw mia sygkekrimenh prwhn mou na ypoferei oso ypefera kai egw gia 2 xronia
katerina sou xw pei poso sagapw ?
tha ithela na ypoferei o administrator pou de me kanei administrator sti thesi tou administrator gia na mporw na kanw ban ton president epeidi me misei, an kai egw ton agapaw to mpagasa (mpagasas=eleeini leksi).
tha ithela na ypoferei aytos pou eftiakse ton io pou exw sto computer mou apo to kalokairi kai pou exei san apotelesma na petagontai synexeia tsontodiafimiseis kai mou gamaei kai ton explorer syxna pykna. i toulaxiston na kanei ena update ston io wste na petagontai diaforetika mounia kai oxi synexeia to idio, to sygkekrimeno to exw mathei kalytera kai apo ton puzzo mou pleon.
tha ithela na ypoferei aytos pou xtypaei tin kampana stin ekklisia konta sto eksoxiko mou kathe kyriaki stis 7 i wra. an aytos o typos paei ston paradeiso telika, den yparxei theos.
telos, tha ithela na pethanei to mizero meros tou eaytou mou giati to misw.
Mipws afto einai to shmantikotero meros ths prosopikotitas tou kathe anthrwpou?Quote:
Originally Posted by Amnesiac
elpizw oxi.
an pali nai, elpizw na pethanei to simantikotero meros tis proswpikotitas mou.
des signature mou for more details.
Tha ithela na psofisoun o Mpous, o Mpler, kati karioles kai kariolides symmathites sto gymnasio kai sto lykeio, i pswla i gallikou sto gymnasiou pou me sikwse ston toixo enw den eftaiga, kati papares pou to paizoun psagmena metalla kai thanatiforoi gkomenoi enw den xeroun tin tyfla tous kai einai teleiws gia ton poutso, oloi oi papares kathigites pou mou pernagan apousies kai an den eixa ypsili vathmologia tha eixa meinei stin triti lykeiou, oi emporoi narkwtikwn, oi ntavatzides, osoi katastrefoun to perivallon, osoi de sevontai ta dikaiwmata tou anthrwpou.
Episis mia pswla pou milise asxima gia agapimeno mou proswpo pou exei pethanei edw kai xronia, xwris na koitaei ta xalia tis i poutana, dyo theioi mou, aderfia tis manas mou, pou na tous dw na tous vgazoun exw t'antera kai na tous kremane ap'auta, ston poutso mou, kai i pswles oi gynaikes tous.
Autoi pou epididontai sti sexualiki parenoxlisi kai osoi afinoun egkyes tis kopeles tous kai tis paratane.
NA PSOFISOUN OLOI ANEXAIRETWS.
ontws exeis apolyto dikio, einai para poly dyskolo na eisai eftyxismenos epeidi omws einai toso teleio. Exw zhsei eftyxismenes stigmes sth zwh mou, alla dystixws oi miserable einai apeirws perissoteres...
xmm emena oi eytyxismenes mallon ksepernane tis miserable, me eksairesi ton teleytaio xrono, o opoios eixe kapoies poly miserable stigmes (pou stin terastia pleiopsifia tous den eixan na kanoun me gkomenes ktl) alla kyriws eixe adiafores stigmes. to opoio einai mallon xeirotero apo tis miserable, apo tin apopsi oti apo tis miserable mathaineis kai kati.
distixws gia mena, para ta osa exw perasei, den tha mathw pote...
O Dani Filth,oloi oi piswglentides kai ta prezakia.
kaneis.
eimai xiphs
HATE is my inner name :x
hAHAhhah
:roll:
Έτσι, έτσι. \m/Quote:
Originally Posted by WoTaN
den mou rxetai kapoios pou 8elw na ypoferei right now kai variemai na skeftw - poso mallon na skeftw pws.
as poume prostoparwn oti "eimai kalos an8rwpos" :roll: :twisted:
Thn prwhn mou alysodemenh se karekla na akouei Watchtower.
Station ouuuuuuuuuuuuuuu (oxi giouxarisma,to aderfistiko to ouuuu)
Na ypoferoun autoi pou vriskonte PISW apo ton bush kai ton blair (egw den anefera tpt gia evraious entaxei?)autoi pou katestrepsan ton planhth kai euthunonte gia oles ths anisothtes pou yparxoun :pkai kati alla eixa skeftei alla den mou rxonte
sentinel said:Autoi pou epididontai sti sexualiki parenoxlisi kai osoi afinoun egkyes tis kopeles tous kai tis paratane.
otan les sexaualikh parenoxlish kai meta les kopeles tous pou thes na kataluxeis?dld oi kopeles den xeroun oti auto to aspro pragma pou legete sperma fernei ta paidakia kai oxi o pelargos?
ki egw kalos anthrwpos eimai... peace to all of you! :lsd:
Siga min katso na asxolitho me tous allous :P
Otan lew sexualiki parenoxlisi ennow viastes, epideixies, agnwstous pou xouftwnoun sto xekarfwto.Kai na psofisoun.Quote:
Originally Posted by freak brother
Oson afora gomenous pou paratane tis kopeles tous an meinoun egkyes:Oi kopeles xeroun oti auto to aspro pragma pou legetai sperma fernei ta paidakia, alla to xerei kai o antras episis kai den einai lysi na sikwnetai na feugei kai na tin egkataleipei.An thes na timas ta arxidia sou re papara katse katw kai voitha na vreite mia lysi.H fygi den itan pote lysi se kanena provlima.Toulaxiston oxi se tetoio provlima.
nai, na plirwsei tin ektrwsi...... :roll:
H euthinh ths gunaikas sauto to thema einai megaluterh tou antra.. teleia kai pavla.. o antras mporei na xefugei apo auth thn katastash (an kai malakia tou kai to dexome auto) alla h gunaika tha xei na antimetwpisei kai pereterw provlhmata :) eimaste outws h allos prwth ston kosmo sths ektrwseis o antras mporei na einai malakas kai na ferei euthinh alla mikroterh apo ths gunaikas auta :P
De xynei i gynaika, o antras xynei ok?An den to emathes akoma.Exoun tin idia euthyni.Eimai katheti stin apopsi mou.-
nai alla o antras mporei na fugei xaixioaxioaxia h gunaika exei kai kati allo mazi ths meta :p
sthn telikh exei thn euuthinh giati dialexe na to kanei me malaka gkomeno des to kai etsi :p
De nomizw oti tha symfwnisoume pote opote it's better to stop talking about it. :roll:
i gynaika anoigei ta podia tis.... kai na prosexei na min to kanei xwris profylaktiko.....
PES TA RE ENITHARMON!!! :p
den einai kai oi antres panagies..... apla den kanoume sex xwris profylaktiko....
xmm na psofisoun oloi panw katw..
idiaitera kati ellhnes edw sto brighton, tous sixainomai apo persu kai 8elw na tous dw na upoferoun, kanonika omws
apo kei kai pera, elaxisto kosmo sumpa8w pleon, kai 8elw oloi oi upoloipoi na psofisoun
pwpw - telika oloi exoun karo ta problhmata - komplexakia apo parelthontikes empeiries...
Emena me sympatheis omws e? :wink:Quote:
Originally Posted by Morphine Child