...twra pou arxise na xeimwniazei?
Printable View
...twra pou arxise na xeimwniazei?
nai re!gamaei!... k to skeftomoun k egw simera to prwi...
maurometalloi:p
Epitelous kanei kalo kairo.Sun sucks.
Skata einai. Gia to poutso epoxi. H anoixi kai to kalokairi einai polu pio gamo.
ante na arxisei na rixnei sa mpousths o gamwkairos.
edw exei kryo, alla hlio simera....
alla xeimwnas einai gamw... hello darkness my old friend
extreme conditions only.
baryxeimwnia uber alles. broxes skata, eidika an to prwi exei sxoleio...
Come on winter, feed me with your darkness, you know I've felt like this before.
Loneliness is my only friend now and this bottle of cheap red wine, tonight.
Beggars re mounia \m/
polla skata
It fuckin' rules.
giati oi perissoteroi ellhnes goustaroun kai kala xeimwna kietsi kai suxenonte to kalokairi se antithesh me olous tou allous laous tou dutikou kosmou?
egw goustarw kalokairi giati einai kavla.. den forame polla rouxa , den forane oi gkomenes polla rouxa , logw zesths oloi eimaste san mastourwmenoi kai apisteuta xalarwmenoi , den kruwnoume , mporoume na vgoume kathe mera giati den vrexei...trwme pagwta , pinoume xymous , nyxtwnei arga kai xalara , den exoume douleies spoudes sxoleia ,paizoun paralies thalassa , kosmos stous dromous... gkamw
Emena de m'aresei giati kanei pollh zesth kai niw8w synexeia san apokoimismenh kai idrwnw kai den mporw na foraw ka8olou rouxa kai exei poly hlio kai tyflwnomai akoma kai me gyalia hliou.
To xeimwna ftiaxnei h dia8esh mou kai to kryo me anazwogonei kai me kanei pio zwhrh kai xaroumenh. Epishs to xeimwna mporeis na xareis ton hlio opote vgainei giati den kaiei kai einai euxaristos. Auta.
Kai stis wo8hkes mou oi ypoloipoi laoi tou dytikou kosmou kai autoi tou anatolikou epishs.
isws epeidi eimeis pizoume ston ilio, enw oi voreioi laoi pizoun sti vroxi?
to mono meion tou xeimwna, einai oti nyxtwnei toso nwris... :(
isws giati eiste metallorokadogothades?? ftou sas :P
den mporw na akougw kai ta agaphmena mou asian dub tracks ton xeimwna.. klapsss