-
party/live poll
ok, κλείνουμε για candela αφού οι περισσότεροι θέλετε εκεί, κατά 99% 23/2 (σόρι σε όσους δε βολεύονται αλλά άλλοι θέλουν πριν, άλλοι μετά, τι να κάνουμε), πείτε τώρα αν θέλετε και λάιβ πριν... το μόνο θέμα με το λάιβ είναι ότι γενικά το μαγαζί δεν μπορούμε να το κρατήσουμε ανοιχτό μέχρι τις 8-9 πχ που πήγε το προηγούμενο πάρτι στο ρουαμάτ, υπάρχει μια πιθανότητα να έχουμε θέμα μετά τις 3 πχ, οπότε αν στήσουμε λάιβ και τελειώσει πχ 1 παίζει να μείνει κανα δίωρο για το πάρτι.
αν ψηφίσετε λάιβ, πείτε και μπάντες που θα θέλατε.
-
ε κατα τις 5-6 κλεινουμε (αναλογα και με τον κοσμο βεβαια) αλλα μετα τις 3 δεν μπορουμε να βαραμε τιγκα γαμα τα γιατι μπατσοι αφου..
-
Εγω θα λεγα οχι λαηβ, αλλα μαλλον και να το κανετε με λαηβ, παλι θα με δειτε. ωχου.
-
α, και αντίστοιχα αν θέλετε πάρτι πείτε για ντιτζέιζ
-
αλλαζω μεχρι και την ψηφο μου στο γνωστο αλλο τοπικ, για να παιξω λιγη ωρα και να παρω μαγεια και να ειμαι διασημος χρηστης και να γινω η ψυχη της παρεας!
-
αντε επιτελους να γινει το μαγαζι λιγο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ να γουστάρουμε :headbang:
-
Τι live τώρα, πιώμα και γούστα ftw. Αν καταφέρω να έρθω με Σώτο & σία πάντα, που το ελπίζω γιατί ψήνομαι άγρια.
Καλά, για DJs είμαστε όλοι υποψήφιοι φαντάζομαι :P
-
κάποιο από τα επόμενα σ/κ θα κατέβουμε με heavy metal united γι'αυτό: https://www.facebook.com/AthensAntifaLeague?fref=ts
αν κάτσει να συνδυαστεί με το παρτυ και enforcer στις 24 θα έλεγε...
-
μόνο πάρτυ είμαστε. αλλά να παίξουν αρκετοί ντίσκο τζόκυδες από κανά 40λεπτο-ώρα ξέρωγω.
-
Αν δεν έπαιζε θέμα με την ώρα, ένα live θα μέτραγε πολύ.
Οπότε πάρτυ είναι η φάση.
Σώτε, παρασαιτ και λοιποι σαλονικεις θα κάνουμε τίποτα από κοινου;
-
αμα παιξει 1 μπαντα δεν παιζει θεμα παντως , αλλα 2 επειδη λογικα το λαιβ δεν θα ξεκινησει πριν τις 11.. θα χουμε ενα θεματακι με τα ντραμζ
-
Μέσα για ομαδική κάθοδο βορείων ρε. Αμάξι βάζω κι εγώ αν χρειαστεί, όπως βολέψει γενικά τεσπα.
-
ψηφισα μονο παρτυ. νταξ αν εχει και λαιβ δε γαμιεται μια χαρα. φερτε wetaher underground που γαμανε.
ντιτζει μον οτον πανο. το προηγουμενο πααρτυ γαμησε γιατι να το αλλαξουμε τωρα?
παιχτε κλασικουρες να χαρει ο κοσμος.
-
α και μη περιμενετε κανενα ξανθο τουμπανο πισω απο το μπαρ ,μεταλ αφου.
-
Αυτό θα κριθεί από το πόσες μούτζες θα πάρει το post σου. θα σεβαστείς τη λαϊκή απαίτηση θες δε θες.