ή όπως αλλιώς τον λένε.
Printable View
ή όπως αλλιώς τον λένε.
το πολλ ξεχασες
Γεμίζει θόρυβο τα θρεντς όλη την ώρα και
Spoiler
τόσο ώστε να ξεράσει όλη την εμπάθεια του προς το άτομό μου (βλεπε run4rum τεταρτη-μόριο), να με κατηγορήσει για internetiko stalking και να ζητήσει να φάω Ban αποκαλώντας με γιουλάη μάλιστα. ΒΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
Και επειδή ζήτησε να φας ban ζητάς να φάει ban?
http://cdn.memegenerator.net/instanc...x/24263118.jpg
Ναι, τον πληρώνω με το ίδιο νόμισμα.
εσένα συγκεκριμένα σ'έχω ιγκνορ στο τσατ πάνω από χρόνο κι ούτε έχω ασχοληθεί μαζί σου περαιτέρω, τουναντίον εσείς (ξέρετε ποιοι είστε) εξ αρχής λυσσάξατε να φάω μπαν και με πρήζατε όλη την ώρα όποτε πόσταρα με αποτέλεσμα να σπαμάρετε καθε θρεντ μετατρέποντας το θεμα του σε γιουλαη hate thread
edit: σβήστηκε ποστ commissar από πάνω
δεν την λένε γιουλάη.
There are currently 147 users online. 42 members and 105 guests
στο τσατ υπαρχει και το ιγκνορ οπως και στο φορουμ και δεν εχει παραθυρακι να βλεπεις τα πμς οπως με τα ποστς, δε μου απαντησες ομως μαλακάλκι, πώς σε στολκάρω;
Stalkji.
Άντε βρείτε κανα χόμπι να'χετε ν'ασχολείστε ξαναλέω, όσο για σένα Κάλκι ξέρεις που σ'εχω γραμμένο, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εισαι που ζητησες να φαει μπαν η γιουλαη, περαν του ότι έχασα πάσα ιδέα για σένα να πω απλα πως σε κατατάσσω πλεον μαζι με κάθε γραφικό μαλάκα εδώ μέσα, χέστηκες φαντάζομαι απλά στο γνωστοποίησα
αν φύγει ο Κάλκι φεύγω κι εγώ...
κι αυτό δεν είναι απειλή, ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!
Χεστήκαμε.
Στ αρχιδια μας ο καλκι και ο καθε καλκι.
Στ αρχιδια μας η μενουμισιον και η καθε μενουμισιον.
(ενας απο καθε φυλο για λογους παραδειγματισμου και μονο)
Ignor se forum kai se chat , και οποιος δεν καλυπτεται και ενοχλειται ας φυγει κι απ το forum.
Ignore σε όλους τους χρήστες σε forum και chat, μόνο έτσι την παλεύω πια!