-
Fantasy Champions League
http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15804/clienthome.do
Ποιος ψήνεται;
Είχα πωρωθεί πριν καιρό με την υπερσειρά και λέω ίσως έχει πλάκα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. 6 παρά κάτι μέρες μέχρι την πρώτη αγωνιστική των ομίλων CHL, αρκετός χρόνος για να επιλέξει όποιος θέλει την ομάδα του με συνολικό κόστος 100.000.000 ευρώ. Αναλυτικοί κανόνες και σύστημα βαθμολογίας εδώ.
Επίσης, η φάση είναι ότι, εκτός από τις default leagues στις οποίες μπαίνει κάποιος με το που θα κάνει account και θα επιλέξει ομάδα (The overall league involving all registered players + A league for fellow players from your country), μπορούν να γίνουν και private leagues ανάμεσα σε παίχτες. Οπότε, πόσο γαμάτη θα ήταν μία ER league!
Να πω πάντως ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ως τώρα με fantasy football, και δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνονται όλα, αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας ρίξει τα φώτα του. Απλά μου φαίνονται όλα απλά προς το παρόν πάντως. Και επίσης, είναι παλουκάκι να κάνεις ομάδα με 100.000.000 :P (εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα)
Πείτε λοιπόν.
-
Δεν είναι τίποτα, είχαμε και πέρυσι και έχουμε φέτος ήδη για premier league. Κάνω μια λίγκα και δίνω λινκ.
Και βασικά διάβασε αυτό, θα σε βοηθήσει.
-
Αχα. Απλά πιστεύω ότι το Champions League έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τα μη-αρρωστάκια με Premier :P
-
-
Μπαίνω αλλά αφού την έκανα πάρτε και αυτήν και ας έχουμε δύο.
1109165-429367
-
η φάση είναι ίδια ακριβώς με φάντασυ πρέμιερ ή αλλάζει τίποτα?
-
Ίδια, ελάχιστες διαφορές, αν θυμάται κανείς κάποια με ουσία ας την πει αλλά δε θυμάμαι κάτι σημαντικό.
-
Μπήκα και στις δύο, δε βλέπω πολύ κόσμο όμως. Άντε ψηθείτε :P
-
δεν μπαινει ρε πουστ
θα πεσανε πολλοι και θα φρακαρε
-
εγώ είμαι μέσα, όλα οκ σε μένα
-
τωρα την εφτιαξες?
μεσημερι εμπαινε αλλα λεω θα δω 11αδες ναμαι σιγουρος και :dangry:
-
Όχι πάνε 2-3 μέρες από τότε που την έχω φτιάξει. Πριν λίγο προσπάθησα να μπω και δε γίνεται. Λογικά έχει μπει όλη η γη και έχει κλατάρει το site.
-
Όχι πάνε 2-3 μέρες από τότε που την έχω φτιάξει. Πριν λίγο προσπάθησα να μπω και δε γίνεται. Λογικά έχει μπει όλη η γη και έχει κλατάρει το site.
-
Μια χαρά...
Δε κάνουμε και στο Europa λέω γω;
υ.γ. άντε να δούμε και στης Eυρωλίγκας το φάντασυ θα υπάρξει συμμετοχή;
-
Για φέτο...
Πέρυσι κάναμε δύο αφού τις ανοίξαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλλον το ίδιο και φέτος αφού απλά χρειάζεται ένα regenerate και, μου φαίνεται, μπαίνουν όσοι ήταν πέρυσι αυτόματα και όποιος άλλος θέλει με τον κωδικό 1109165-502115.