Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Printable View
Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Παίρνω 5 13χρονα κοριτσάκια με αναπτυγμένο στήθος για την ηλικία τους. Πεθαμένα.
Πέντε Borg drones. Θα προσθέσουμε τους δικούς σας καλεσμένους στο collective intelligence.
Το Jackson Five.
Τους ΜC5.
τον κηλαηδόνη και τα παιδιά του!
http://www.youtube.com/watch?v=iYc8syooco4
Έλβις Πρίσλεη.
Χάντερ Τόμσον.
Μέγα Αλέξανδρο.
Ντέηβιντ Χάσελχοφ.
Σπύρο Βαλιμήτη.
Πεντάδα FYROGENIS-ΑΕΚ με Χάμιλτον, Ρότζερς, Ποδαρά κλπ, το πάρτι γίνεται στο αναστηλωμένο "Γ. Μόσχος" με resident DJ το Μάκαρο.
lemmy για να τα πίνουμε παρέα
iggy pop για να ξεκινήσομε καβγά
κάποιον από τους kiss για να βρούμε γκομενέτα
snoop dog για να στρίβει με στυλ
μια ράντομ πορνοσταρ για να βγάλουμε και κανά φράγκο
τους Generals FC.
επισης τη χρηστρια Μενουμισσιον θα επαιρνα μαζι μου.
θα φοραγε απαστραπτουσα μαυρη τουαλετα και θα εμπαινε αγκαζε μαζι μου στη μεγαλη σαλα. αμεσως ολοι θα μας κοιτουσαν με δεος, ενω περπαταμε με χαρη δουκικου ζευγους. Ολο το βραδυ θα πιναμε παντς και θα συζητηγαμε χαμηλοφωνως ενω οταν ερχοταν η ωρα του βαλς θα μαγευαμε το κοινο με τις αλληλενδετες κινησεις μας. Στο τελος θα εκανα γεωπολιτικη αναλυση για την Πρωσσικη αυτοκρατορια και εκεινη θα με κοιταγε μαγεμενη με ενα χαζο χαμογελο σχηματισμενο στο προσωπο της.
Υστερα θα φευγαμε με την αμαξα μας, ενω τα γαλλικα αλογα μας, Αλερετούρ και Κοπλιμάν θα σπινιαραν στον χωματοδρομο.
Olsen twins kai sodom gia na paixoun mousikoula
τι μαλακία για θρέντ
edit: εγώ θάπερνα τον firestorm