:beerz:
Printable View
:beerz:
Δεν το έχω ακούσει πάνω από 3 γεμάτες φορές ως τώρα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι οτι προκειται το πιο ροκεντρολάδικο motorhead album των τελευταίων χρόνων. Επίσης Brotherhood of Man.
θα ειμαι ειλικρινης. ισως να ημουν ο μονος ανθρωπος το 96 που καυλωσε με σαξον που απαιξαν αντι για μοτορχεντ. ποτε δε με τρελαιναν
ομως ακουω αυτο το ρημαδι το σιντι και σπερνει
πολυ βρωμοροκενρολ ρε παιδι μου
προτεινετε αλμπουμ τον μοτορχεντ σε αυτο το υφος
θενξ
ακου ρε μλκ μπέρνη another perfect day που κράζουν γενικα οι motorheadades να βρεις την δισκάρα που ψάχνεις. εχει και brian robertson να δίνει σεμινάρια μέσα. το καινούργιο δεν το άκουσα, ότι έβγαλαν γενικά μετά το overnight sensation (ότι καλύτερο έβγαλαν στα '90ς ; ) μην το πολυψάξεις αν δεν εισαι αρρωστάκι.
φορτωθηκαν ηδη στην πλειλιστ
το αλμπουμ το τελευταιο, δε μπορω να το κρινω σε σχεση με αλλα μοτορχεντ μιας και δεν ημουν ποτε φανμποις, αλλα σαν μουσικη ,γουστραω τρελα, ακουσε το
Συνυπογράφω για Another Perfect day.
Overnight Sensation πλην του ομότιτλου δε μου λέει πολλά,όταν υπάρχει σε 90σ υλικό το 1916 (δισκάρα) και το Bastards.
Από 00s βλέπουμε Inferno και με την ακρη τοτ ματιού we are Motorhead.
thanx mages tha porwthw parauta
genika opoios thelei as kanei mia oloklhrwmenh lista me ta rokenroladika motorxent pou prepei, apo olh thn kariera tous
giati an pw oti ektos apo ace of spades kai killed by death, thumamai allo track, thanai psema
Εγώ μικρός είχα αγοράσει αυτό, που είναι σα να λέμε the essential Motörhead.
Μπέρνι, μέχρι και το 1991 επιβάλεται να τα κατεβάσεις όλα. Μετά Bastards & Overnight Sensation
οι θεοι μιλησαν. θα το κανω
το καλύτερο "best of" (imho) αν και δεν έχει 2-3 τραγουδάκια σε σχέση με το βινύλιο
Μπαα,αφου καλυπτει δισκογραφικα μεχρι τα mid-to-late 80s.Εχουν μπολικο πράμα και υστερα.
Για ροκενρολ μοτορχεντοφαση κοιταμε φυσικα και Overkill,Bomber.
Ναι, αλλά το ομώνυμο του "Sacrifice" παίζει να'ναι το καλύτερο κομμάτι που έγραψαν στην μετά-"Rock'n'Roll" εποχή τους. Αμαρτία να το προσπερνάμε επειδή περιλαμβάνεται σε άλλον_έναν_Μότορχεντ_δίσκο.
τι γαμάτος ντράμερ ο Michael Delaouglou.
ωραιος ο πατριωτης
αλλα μια τριχα απο τα βρωμερα αρχιδια του θεου
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...mal_taylor.jpg