επειδη εχω φαει ενα κολλημα με το τρου μπλαντ το οποιο ομως τελειωνει σε 2 επεισοδια οποτε πειτε: σειρες, ταινιες, κομιξ, βιβλια, γουωτεβα.
οποιος πει τουαηλαητ τρωει μπαν. ξερω'γω.
Printable View
επειδη εχω φαει ενα κολλημα με το τρου μπλαντ το οποιο ομως τελειωνει σε 2 επεισοδια οποτε πειτε: σειρες, ταινιες, κομιξ, βιβλια, γουωτεβα.
οποιος πει τουαηλαητ τρωει μπαν. ξερω'γω.
Από σειρές τα προφανή είναι Buffy, Angel. Μακριά από το The Gates του ABC που βγήκε φέτος.
Για ταινίες ωραία λίστα εδώ
βιβλία: η σειρά Νεκροσκόπος του Brian Lumley._
ενταξει , μπελα λουγκοσι και κριστοφερ λιι απαντα, το πρωτο νοσφερατου , συνεντευξη με ενα βαμπιρ , λοστ μπους , let the right one in , drakoulas twn exarhiwn . αυτα μου ρχονται για αρχη.
Και κάτι λίγο cross-over vampire.
Altered Carbon. Γα-μά-ει. Αιωνόβιοι καπιταλιστές και υπερπράκτορες (τύπου ghost in the shell) που μένουν αθάνατοι μεταφέροντας τις μνήμες τους από σώμα με σώμα. Αν αυτό δεν είναι cyberpunk εκδοχή του βαμπίρ, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι.
Μέρος τριλογίας. Το δεύτερο το παράτησα στη μέση.
Η δικιά μου μου έχει φάει τα αυτιά για το Vampire Diaries, αλλά δε με ψήνει ιδιαίτερα. Όπως το περιγράφει πάντως φαντάζει κάλο. Any ideas?
beverly hills me vampiria
επισης το κορεατικο thirst του τυπου που γυρισε το ολντ μποι , και το near dark , nosferatu the vampire , bram stoker's dracula ,martin.
http://www.liveforfilms.com/wp-conte...r-cassidy1.jpg
ontopic, mono to interview with a vamparie mou 'rxetai, pou malon tha to xeis dei.
episis ipirxe gay tsonta "gaycula" me 70s gamati afiseta pou den vriskw.