-
Agnes Vein - Duality
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...80d75ad713.jpg
Agnes Vein - Duality (release date 2010 Venerate)
Lineup :
Sakis - vocals, guitar
Erikos - bass
Foivos - drums
Tracklist :
1. Melkor
2. In Orbit With The Cosmos
3. Earendil
4. The Fall
5. Duality
6. Outro
Οι Agnes Vein είναι από εκείνες τις μπάντες που το τελικό φιλτράρισμα των επιρροών των μελών της αποδίδει ένα πολύ περίεργο και ασυνήθιστο μουσικό αμάλγαμα. Για να βάλουμε μία τάξη στο χάος, μιλάμε εν γένει για Doom με έντονη την Black αισθητική που στροβιλίζονται σε μία Epic ατμόσφαιρα.
Στο demo του 2004 με τίτλο of chaos and law ήταν παραπάνω από εμφανές το πόσο επηρεασμένοι ήταν απο μπάντες και δίσκους κλασσικούς τόσο για το Epic ιδίωμα, όπως Cirith Ungol, Manilla Road και Helstar, όσο και από το Doom ιδίωμα όπως Solitude Aeturnus και Candlemass. Βεβαίως όλα τα παραπάνω υπό το πρίσμα της Agnes Vein αισθητικής.
Στο Duality όλα τα προαναφερθέντα παραμένουν, απλά είναι πολλαπλασιασμένα από μια εξαιρετική battle noir λογική. H Epic ατμόσφαιρα παραμένει απλά παραπέμπει πλέον περισσότερο σε μπάντες όπως Primordial, Enslaved, Bathory και In the woods κυριολεκτικά ποδοπατημένη από μια κατατονική Doom υποβολή όμως που γεμίζει τις συνθέσεις σκοτάδι. Αξια αναφοράς η κιθαριστική δουλειά με riffs που τσακίζουν κόκκαλα και εκτινάσουν το συνολικό concept των συνθέσεων. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει επίσης στον τομέα της παραγωγής, πολύ προσεγμένο το artwork του δίσκου και γενικά μιλάμε για μία πολύ προσεγμένη δουλειά.
Το Ελληνικό underground έχει πάρει φωτιά σε όλους τους τομείς του και μας παραδίδει τον ένα καλό δίσκο μετά τον άλλο. Στηρίξτε τους όσο είναι καιρός.
-
...γιατί θα σας ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
-
-
-
έχει κυκλοφορήσει το album στα δισκοπωλεία;υπάρχει κάποιο λινκ rapidshare να το ακούσουμε;
-
Quote:
Originally Posted by
Amnesiac.
Σόρρυ.
:)
-
εδω να πω εγω οτι εχω βρεθει και σε προβα τους! εχουν κομματαρες, ειτε μιλαμε για τα "παλια" ειτε για τα "καινουρια"
εχουν και θρας κομματι που τα σπαει! κοπανιομουν μονος μου!
η μιση γαματοσινη τους βγαινει απο το μπασο και τον ηχο του! χωρις να θελω να αδικησω τον σακη!
ο κρουξ καλα τα λεει,αν και νομιζω οτι ειναι πιο κοντα στους my dying bride παρα στους primordial
-
-
Krux, κάτι έλεγες για delivery mp3... :oops:
-
rixte kana pm an einai...e mario...
-
-
Ρε σεις σας έστειλα. Αν πάει κάτι στραβά, μου ξαναλέτε. Επειδή είμαι γνωστό τεχνολογικό ντουγάνι. :oops:
On topic: Δίσκος που μπορεί να προσελκύσει από crust-άδες μέχρι επικάδες. Καλή γνώση του αντικειμένου, αλλά προτιμώ τα μικρότερα κομμάτια του δισκού. Όλα αυτά βέβαια με τις λίγες ακροάσεις που του έδωσα. έχει ψωμί το πράγμα...
-
δω δεν έχει έρθει κάτι, αν έστειλες. αν όχι, κάνε μια καλή =Ρ
-
Το ντουγάνι που λέγαμε...
Για δες τώρα.
-
Δεν το εχω ακουσει, αλλα ειμαι σιγουρος ποσο θα με χωσουν αυτα που χωνουν μεσα. Αυτο που ειπε ο ραπαραιας για την προσελκυση ισχυoυν για τη μπαντα.
Τα παλικαρια γαμανε, ειτε εδω ειτε στους πορνογκραφικ.
Δισκοπωλεια δεν ξερω που υπαρχει, αλλα λογικα θα βρισκεται σε χαμηλη τιμη στο webstore της βενερεητ. Πολυ καλη κι η συνεντευξη που εχουν στο χορορ.