Originally Posted by
ikonoklast
Όχι ότι, αλλά. Μπάσταρδοι στόκοι φρικιά: αναλογιστείτε λίγο πόσα γαμημένα χρόνια υπάρχει στην ελλάδα η ένοπλη ατομική δράση. Απο το 1975, λαμπρά. Τριανταπέντε είναι τα γαμημένα χρόνια λοιπόν. Σε πόσες διαφορετικές οργανώσεις; Καμια δεκάρα λέω εγώ χωρίς τις πολύ άκυρες και μαζί με τις καινούργιες: 17Ν, ΕΛΑ, πυρήνες της ψολιάς, σέχτες, επαναστατικός αγών, μαύρο κόκκινο, παιδιά απ την πάτρα, όλοι αυτοί οι μαλάκες τελοσπάντω. Πόσα χτυπήματα; Και στα ΔΙΑΚΟΣΑ μη σου πω και βάλε. Με τι στόχους; Μαζί με το τελευταίο περίπου με ό,τι μαλακία μπορεί να βάλει ο νους, απο εσατζίδες μέχρι υπουργούς, εφοπλιστές, τράπεζες, χρηματιστήρια, κανάλια, βουλές, ασφαλιστικές, άμαξες και ορφανοτροφεία. Και τι έγινε μωρέ μαλάκες; Θα σου πω εγώ: Τα αρχίδια μου έγινε. Οι μπάτσοι βρήκαν πάτημα να γαμάνε με ΛΟΓΟ, τον λόγο τον παίζουν τα κανάλια και ο λόγος βρίσκεται στις συνειδήσεις της πλατιάς πουτάνας κοινωνίας που υποτίθεται ότι ο κάθε καλκης θα ήθελε να είναι μαζί του. Και αφού έχει συμβεί αυτό το απόλυτο τίποτα απο πλευράς λαϊκών αναγκών και το πολύ σημαντικό ΓΑΜΑ ΤΑ απο πλευράς συνασπισμού εξουσίας υπάρχουν ακόμα γραφικές φωνές που υπερασπίζονται την ατομική ένοπλη πάλη λες και είναι το δισκοπότηρο. Και αγαναχτώ όχι για να πείσω τώρα εδώ τον καλκη και τον αγοραφό στο φόρουμ αλλά με το ΠΟΣΗ βλακεία μπορεί να υπάρχει στον κόσμο πια; Είστε πιο βλάκες ακόμα και απο τους νοικοκυραίους. Mπάσταρδοι στόκοι φρικιά.