εγω εχω σε φλασκι το ποτο μου και με αυτο γεμιζω το ποτηρι μου
Printable View
εγω εχω σε φλασκι το ποτο μου και με αυτο γεμιζω το ποτηρι μου
Φωνάζω Razor να καθαρίσει.
χαιρομαι.την ακουω πιο ευκολα.
Την πίνουμε?
Στηρίζουμε μπομπάρες που μας κάνουν να φτιαχτούμε πιο εύκολα και οικονομικά. Τόσα σκατά καταναλώνουμε καθημερινά δηλαδή, σιγά το πράγμα.
αν το καταλάβω-τουτέστιν δεν είμαι σκατά-δεν το πίνω με τπτ...από τους πιο εκνευριστικούς πονοκεφάλους αυτός της μπόμπας και αίσθηση αρρωστίλας...
τώρα για παρατήρηση δεν ξέρω, εξαρτάται από τη διάθεση....το σίγουρο είναι πως παίρνουμε πούλο από το μαγαζί άμεσα.
ίος κάπου 1988 - 1990
Ουίσκι 300δρχ
Ουίσκι 500δρχ
Ουίσκι 700δρχ
το 500ρι λοιπών γαμούσε , στηρίζουμε μπόμπες :)
:maikl:
λολ, εφέτο πήγε ο αδερφός μου Κω και μου είπε ότι όλα τα ποτά ήταν σε μπουκάλια που δεν έγραφαν μάρκα αλλά απλά είδος ποτού..
gιn, vodka, whiskey κ.λ.π....φόβος και τρόμος ρε μαλάκα.
οφ τοπικ λατρευω αβαταρ ιρε. μανα ρειβερ
πες περιοχή να σου πω τι ήπιε (όχι προσωπικά , αλλά τι είχαν τα μπουκάλια)
Και μου ήρθε σκηνικό σε σκυλάδικο στο Αιάντιο (όσοι το ξέρουν το μέρος θα νιώσουν) με ζωντανή μουσική , σκάμε μπαρ , ρωτάει η μπαργούμαν φίλη μας , τι θα πιείτε λέει ο ένας souther comfort , λέει ο άλλος johny , λέει η μπαργούμαν , έχουμε άσπρα και κίτρινα , τι θέτε ? εγώ πείρα βοτκα(άσπρο) με τονικ , στα 3/4 του ποτού με πήραν σηκωτό, απλά δεν περπατούσα :)
ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑ , ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ
ε την πίνω.
καλύτερη μπόμπα έβερ, τζιν σκέτο με πάγο στο ρημπάουντ. το νιωθα ζωντανό και δυσαρεστημένο να στριφογυρίζει στο στομάχι μου μέχρι το επόμενο βράδυ..
Τα ίδια και εδώ, όχι Αιάντιο, αλλά έξω απο τα καραβάκια που πάνε Σαλαμίνα, απο την μεριά του Περάματος, ήταν ένα πάνω σε κάτι σαν εξέδρα, και πήγαμε σκαστοί βράδυ και ήπια κάτι, που παράγγειλα σαν Drambuie. Οέο \m/
Μαλάκα rebound που σερβίρουν ότι ποτό σε ποτήρι του νερού. Τρόμος. Αλλά κατάφερα να πιώ 3 αμαρέττο εκεί.
Εδώ τις πίνουμε τις μπόμπες στα μαγαζιά που δε μας αρέσουν, στο αγαπημένο μας θα κολλήσουμε;
μπύρες ή χυμό παίρνω