Originally Posted by
Swollen
θα ακουστεί καφρίλα χωρίς να είναι.. αλλά πιο πολύ θέλω στο live έναν φίλο που ήρθε από του διαόλου να με δει κ του φύγαν δεν ξέρω κ γω πόσα λεφτά σε βενζίνες/λεωφορεία/τρένα/πλοία/ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ, παρά έναν ριπόρτερ που ζητά 3 φρι πας για το ζάην του
κ ούτε καν ζητάει.. απαιτεί!
αν το έκανες για την ψυχή της μάνας σου όπως πολύ σωστά λες.. τουλάχιστον δεν θα παραπονιόσουνα μετά.. έλεος δλδ
αυτό που είπε ο αποπάνω.τα υπόλοιπα από κοντά σε κάνα λάηβ.
εντιτ. τώρα το παρατήρησα. επαγγελματικής άποψης? που νομίζετε ότι βρισκόμαστε ρε παιδιά? ερασιτέχνες είμαστε. όλοι. αν ήταν επάγγελμα θα ζούσα κ από αυτό. το να λειτουργείς με επαγγελματισμό έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να είσαι επαγγελματίας. κ σίγουρα τον επαγγελματισμό μου δεν θα τον δείξω δίνοντας φρι πας σε ζάηνς (οποιαδήποτε κ αν είναι αυτά) ή παρακαλώντας για κάνα ριπόρτ της μπάντας μου.
κ να σε βοηθήσω όσο θες, με όποιο τρόπο μπορώ πραγματικά, αλλά όχι να μου έρχεσαι κ να μου τη λες επειδή δεν μπήκες μέσα τζάμπα σε ένα λάηβ κ πλήρωσες 8 εβρά. αν δεν ήθελες μην πας καθόλου, κανένας δεν σε αναγκάζει. για σένα το κάνεις. εσύ θες να γράψεις γιατί αυτή είναι η καύλα σου. όλοι μπορούμε να ανοίξουμε ένα μπλογκ κ να γράφουμε παρουσιάσεις λάηβ, αυτό σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να απαιτούμε φρι πας σε συναυλίες? όχι απαντώ μόνος μου.. προφανέστατα κ όχι