(Καβάτζα)
Printable View
(Καβάτζα)
tso kai lo kai to etos auto
e exw trelathei
fxarsto
geia sas
bump :!:
Πώς τα βλέπετε τα πράγματα φέτο; Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Για μας νομίζω ότι η μεταγραφή Μέλμπεργκ, χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση καμιά οικονομική υπέρβαση, μάλλον φτηνά τον πήραμε, άλλαξε εντελώς την ψυχολογία του κόσμου (κακώς εν μέρει).
Μπορεί φέτος να μη γίνουν δαπανηρές μεταγραφές, αλλά δεδομένου ότι θα αποκτηθούν οπωσδήποτε άλλοι 3 παίχτες ενδεκάδας (AML, DMC και ST) νομίζω ότι θα το σηκώσουμε χαλαρότατα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι >Αμπράμοβιτς.
Δηλαδή οκ, με Γκαλέτι, Ντουντού, Μπελούτσι, Ντιόγκο, Μέλμπεργκ + αυτές τις 3 μεταγραφές στην ενδεκάδα, δε βλέπω πώς μπορεί να μας κοντράρει κάποιος.
Τώρα αν μαλακιστούνε και πάρουν τίποτα παίχτες Γ' διαλογής για πιο φτηνά, πάλι θα το σηκώσουμε, αλλά δυσκολότερα.
Μέχρι τώρα πάντα, ο Ολυμπιακός φαίνεται φαβορί, αν εξαιρέσουμε την αριστερή πλευρά έχει την καλύτερη 11αδα αυτή τη στιγμή, μειονέκτημα ο πάγκος του όπως και πέρυσι. Το μόνο που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα γι'αυτόν είναι το αμυντικογενές στήσιμο που εφαρμόζει ο Κετσπάγια, που μπορεί στην ευρώπη να δώσει αποτελέσματα αλλά για Ελλάδα δεν ταιριάζει, εκτός βέβαια αν παίξει φέτος επιθετικά οπότε άκυρο. Παραγοντικά φαίνεται να έχει ανέβει λίγο ο Παναθηναικός αλλά ακόμα δεν τον φτάνει. Ο Πάοκ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και κάτω από 3ος δεν πάει με τίποτα. Βέβαια λογικά ο Παναθηναικός θα πάρει καλούς παίκτες, έχει για μένα καλό προπονητή και σίγουρα σε σχέση με πέρυσι θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Αν ήθελες πρόβλεψη αυτή τη στιγμή θα λεγα Ολυμπιακός λίγο πιο δύσκολα από πέρυσι αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Για το σύστημα μόνο 4-4-2 μπορεί να παίξει, προς ρόμβο, όχι ευθεία, αφού Ντάρμπι, Ντιόγο, Ντουντού, Μπελούτσι, Γκαλέτι και κάποιος αριστερά πρέπει να είναι βασικοί
ασδδσφ.
Ε εντάξει, φαντάζομαι ό,τι γινόταν και πέρσι θα γίνεται περίπου, απλά φέτος *λογικά* θα έχουμε και άλλες λύσεις στην επίθεση και δε θα παίζουμε υποχρεωτικά με Ντιόγκο μόνο.
Υποθέτω στα δύσκολα 1 επιθετικός και Μπελούτσι μέσα, στα εύκολα 2 επιθετικοί και Μπελούτσι έξω ή μέσα με έναν μόνο αμυντικό χαφ.
Βέβαια λογαριάζουμε χωρίς τον ΤΙΜΟΥΡ.
E κοίτα απ'ότι φαίνεται ο Παναθηναικός πάει με Σπυρόπουλο, Λέτο (ή κάποιον αντίστοιχο) και Ίβανσιτς πάγκο, ο Ολυμπιακός με Ντομί, Λεονάρντο, Ζαιρί. Δεν λες τον Ολυμπιακό καλύτερο στο συγκεκριμένο, αλλά όπως είπα πολύ νωρίς δεν ξέρεις τι μεταγραφές θα γίνουν
Έχουμε και το Ραούλ Μπράβο!!!1
Δε νομίζω ότι ο τιμουρ έχει τα προπονητικά αρχίδια να παίξει κάτι όπως αυτό του βαλβερδε. Περιμένω ένα κλασικό 4-4-2 με τον ντουντου να είναι ο στάνταρ στη μεσαία γραμμή και τον κόφτη που θα πάρετε να αρχίζει δίπλα του και τον μπελουτσι να μπαίνει αλλαγή. Ο ματ, ο ντιογο και ο νέοπας που θα έρθει θα παίζουν τις 2 θέσεις μπροστά με τον μητρολολ να τους φέρνει νεράκια.
Συνολικά πολλά εξαρτώνται από το αν θα δέσει αυτή την ομάδα ο κετσαπαγιας, αλλά έχει τα φόντα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη σαφώς. Ενδιαφέρον θα είναι ειδικά τι ρόλο θα δώσει στον γκαλετι, αφού ο βαλβερδε είχε τους ακραίους πολύ μπροστά και αυτό δούλεψε καλά ειδικά από δεξιά. Αν τον γυρίσει πολύ πίσω ή δεν τον αφήνει να πατάει περιοχή τόσο (μια που είναι 2 οι φορ) θα δούμε άλλο γαυρο.
Τεσπα, τιμουρ είναι αφτός, ξέρει.
Ποιος πούστης έκανε ταγκ, ακόμα δεν έχω πρήξει αρχίδια σε αυτό το τόπικ.
btw για ιβανσιτς το εχω ξαναπει καπου πιστευω: ενω ξερει μπαλα ειναι πολυ φλωρος και δε με τρελαινει ιδιαιτερα.οχι οτι θελω λετο ε...καποιον αλλον καλυτερο θελω προφανως :P
ο Ζαϊρί θα κάνει το μπαμ, δε φέρνει παλτά ο αστέραρος.
http://www.sport24.gr/html/ent/610/ent.299610.asp
:facepalm:Quote:
Ο Γεωργιανός τεχνικός ζητούσε από τους μέσους και τους επιθετικούς περισσότερα σουτ όταν θα έβρισκαν ελεύθερο χώρο και δεν έπεσε έξω, αφού το μοναδικό γκολ το πέτυχε μ' αυτόν το τρόπο ο Ζαουάντ Ζαϊρί.
Ο Μαροκινός άσος μάλιστα ήταν ο μοναδικός φορμαρισμένος -στην κυριολεξία- παίκτης του Ολυμπιακού αφού οι υπόλοιποι φορούσαν σορτσάκι.