θέλετε να συνεχίσουμε εδώ?
είναι τουλάχιστον ηλίθιο να κράζουμε τα ΤΡΟΛΣ και να είμαστε οφ τόπικ για 40 σελίδες
πείτε..
η κουβέντα άρχισε κάπως έτσι
http://www.electricrequiem.com/forum...=14718&page=13
Printable View
θέλετε να συνεχίσουμε εδώ?
είναι τουλάχιστον ηλίθιο να κράζουμε τα ΤΡΟΛΣ και να είμαστε οφ τόπικ για 40 σελίδες
πείτε..
η κουβέντα άρχισε κάπως έτσι
http://www.electricrequiem.com/forum...=14718&page=13
γίνεται να κάνουμε split μερικούς users από μερικούς άλλους;
:cry: όχι ρε! ξενέρωτος είναι ο διαχωρισμός...
απλά ας συμμαζευτούν μερικοί για να μην έχουμε μπάχαλα σε όλα τα θρεντ περί μουσικής
εδιτ: είναι σαν να πας να χωρίσεις το sexion σε male / female forum :D
Διαβάζοντας το θρεντ από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση, έχω να πω ότι ο μαρίλλιον τα'πε πιο ωραία απ'όλους οπότε προτείνω σε όποιον έχει πρόβλημα να πάρει ένα εξμπόξ.
προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.
ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.
και ναι, αν κάποιος ειναι στο φόρουμ της Βεφας και παει σε ένα θέμα κάποιου subforum που γράφουν πχ για μόδα ορ σάμθινγκ, και πεταχτεί να πει "ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΙΜΑ" κλπ και συνεχίσει να το κάνει και να το υπερασπίζεται κιόλας παρόλο που όλοι του λένε ότι είναι βλάκας, προφανώς ΕΙΝΑΙ βλάκας.
κατάλαβες τώρα? έστω, λίγο?
Μόνο που αυτό δε λύνεται με τη δημιουργία νέου φόρουμ. Όπως κάποιος μπαίνει σε άσχετο τόπικ, έτσι θα μπει και σε άσχετο φόρουμ.
Δεν έχω πρόβλημα με τις γκάβλες τους για ΤΡΟΥ μεταλ και σιδερένια βρακάκια.
Να το ποστάρουν εκεί που πρέπει και όχι όπου τους την βαρέσει.
Όσο είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν αυτόν τον απλό διαχωρισμό, να δημιουργηθεί διαφορετικό σεξιον.
Αν μπορούν να το σεβαστούν, να μείνει ως έχει.
Άρα ζητάτε moderating και όχι νέο φόρουμ. Νομίζω ότι είναι ήδη αρκετά σαφές ότι πχ το "ηλεκτρονικο_περίεργα" τόπικ δεν αναφέρεται σε τρουμέταλ.
Μη το βλέπετε και τόσο συναισθηματικά πάντως, το θέμα δεν είναι τόσο το βρισίδι και το σπάμμινγκ και να μη βλέπει ο ένας τα μούτρα του άλλου (έστω κι αν ξεκίνησε κάπως έτσι) άλλωστε ένα κλικ μακριά θα είναι τα φόρουμς, σιγά. Απλά θα επαναλάβω ότι έλεγε ο Βικότνικ για οργάνωση που παίζει να φέρει και λίγο περισσότερο κόσμο και θρεντς. Άλλωστε σε όλα τα πολιτισμένα μιούζικ φόρουμ έχουν και κάνα δύο subfora, ε κάτι θα ξέρουν και κει ε? Θα μου πεις εμείς δεν είμαστε πολιτισμένοι βέβαια, είμαστε Ίαρ και για αυτό είμαστε γαμάτοι. Δεκτόν, αλλά.
Από το ηλεκτρονικοπερίεργα πριν το λοκαρει ο ντράγκον:
Είσαι απλά ηλίθιος ή το παίζεις? Γινεται μια γαμημένη συζήτηση εδώ και πετάγεσαι σαν πουτσα (μικρή κιόλας) και πετάς τα άσχετα.
Ναι ρε ΣΤΟΚΕ, θα αλλάξει το ριζικό του φορουμ. Θες να μιλήσεις για μεταλ, τράβα σε άλλο θρεντ. Είδες ο τίτλος να λέει πουθενά για μέταλ?
Δεν μπορείς απλά να σεβαστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μιλήσουν για κάτι άλλο το οποίο δεν σε αφορά και ούτε τους αφορά η άποψη σου?
είναι και θέμα moderating, αλλά πιο πολύ είναι θέμα μαλακίας μερικών χρηστών.
σιγά μη φτιαχτεί ξεχωριστό φόρουμ επειδή 2-3 καμένοι μπαίνουν και τα κάνουν μπάχαλο.
E μα το θέμα είναι να περιοριστούν όμως. Δεν γίνεται να πετάγονται παντού σαν πούτσες και να λένε τα ίδια και τα ίδια.
Μπορεί να είμαι ΠΟΥΣΤΑΚΙ και να γουστάρω να μιλήσω για ηλεκτροποπ, ποιο το πρόβλημα του καθένα από την στιγμή που θα υπάρξουν άτομα να πουν κάτι?
Και δεν έχει να κάνει με ποιον σκοπό δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ
Εχει να κάνει με το τι τελικά έχει γίνει το φορουμ και προς τα που θέλουν να πάει οι χρήστες του.
Κάτι μου λέει ότι τυπάκια σαν τον παπάρια είναι μειοψηφία. Ναι μεν σεβαστή, αλλά ρε πούστη μου, πόσταρε στα σωστά σημεία.
kante ban ton arxida mwre, to filosofeite kiolas.Quote:
Originally Posted by Ra Pariah
Φιλε,εισαι 100% λαθος.Εισαι σε ασχετο θρεντ,ποσταρεις κατι ασχετο,ξερεις οτι ειναι ασχετο και η ολη συζητηση εχει μεταφερθει αλλου(επειδη ηταν ασχετη).Κανε οτι γουσταρεις στα αντιστοιχα θρεντ και δε σου το λεω για να το παιξω ο μπατσος του φορουμ,αλλα γιατι ετσι εκτιθεσαι και εσυ αλλα και εμεις που σε υποστηριζουμε.Φιλικα παντα,και το ξερεις.