Ουσιαστικά όχι ακριβώς πρόβλημα με το posting, αλλά με τα posts. Όσες φορές και να ποστάρω στο forum, δείχνει οτι έχω 4 posts όλα κι όλα συνολικά. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει; Thanx in advance!
Printable View
Ουσιαστικά όχι ακριβώς πρόβλημα με το posting, αλλά με τα posts. Όσες φορές και να ποστάρω στο forum, δείχνει οτι έχω 4 posts όλα κι όλα συνολικά. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει; Thanx in advance!
Μόλις έκανα σubmit αυτό το thread ανέβηκε στα 5 posts. Έλα my virgin Mary!!!
Λοιπόν, έκανα μεγάλη ανακάλυψη (φωνάξτε το Nesquick η' όπως σκατά γράφεται). Τα posts μου στο συγκεκριμένο thread τα μετράει κανονικά, ενώ για παράδειγμα στο Now Playing δε μου τα μετράει καθόλου.
στο now playing δε μετράνε σε κανέναν.
Ωχ, δεν το ήξερα. Thanx για την πληροφορία!
το βάζω εδώ γιατί ταιριάζει ο τίτλος.
μπορεί να γίνει κάτι με τα νέα ποστ
όπως πριν δλδ, αν έχει γίνει κάποιο νέο ποστ πριν το δικό σου να το ξέρομεν?
εσίπις όταν κάμεις ποστ ρεπλάη δεν φαίνονται τα παλιά ποστ από κάτω, πράγμα που υπήρχε πριν λίγο καιρό και μετά την αλλαγή
Σε εμένα φαίνονται. Είσαι σίγουρος πως δεν είναι κάποιο setting από τα options του user panel;
α πανέμορφα, τώρα το είδα το βελάκι
έλα όμως που τώρα έχω άλλο πρόβλημα!
πατάω το βελάκι κ με βγάζει στην αρχή της σελίδας. (να πω ότι το βελάκι δείχνει προς τα πάνω, που σημαίνει ότι όταν το πατήσω κ καλά θα "μαζέψει" το tag, το tag με τα παλιότερα ποστ δεν υπάρχει καν βέβαια)
εσίπις δεν μπορώ να βάλω εμέτικον, να κάνω έντιτ το κείμενο (bold, italic, χρώμα κ λοιπά)
τέλος, να πω ότι μέχρι κ χθες προχθες τα έκανα μια χαρά όλα αυτά, κ δεν έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του browser
τι έχω ντόκτορ?
user cp>edit options>κάτω κάτω στο misc βάλε standard editor στην πρώτη επιλογή.
αυτό το κοίταξα στο προφίλ του και φαίνεται εντάξει, τι διάολο.
Ξέρωγω, κανα clear cookies/cache στον browser;
μια χαρά είναι αυτό ναι..
τα βλέπω τα έντιτορς, να τώρα στα δεξά μου είναι εμότικονς, πάνω μου είναι τα υπόλοιπα.. αλλά δεν μπορώ να τα πατήσω!! δλδ πάω το κέρσορα πάνω σε ένα εμοτικον κ δεν γίνεται τπτ. μένει όπως είναι και όταν πατώ με πάει πάλι αρχή σελίδας!
τι έχω :fear: (τουλάστιχον άμα το γράφσω το παίρνει.. κάτι είναι κ αυτό)
τι σκάτα!
εντιτ: λόρδε πως το κάμω αυτό? μοτζίλα έχω
Στα ελληνικά τον έχεις;
όχι, αγγλικά