Ας μιλάμε εδώ για αυτό!
Σε κάθε σειρά του Abrams από δω και πέρα θα παίζει και ένας χαρακτήρας του Lord of the Rings;;;
ωραίο ήταν όμως!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ter_figure.jpg
Printable View
Ας μιλάμε εδώ για αυτό!
Σε κάθε σειρά του Abrams από δω και πέρα θα παίζει και ένας χαρακτήρας του Lord of the Rings;;;
ωραίο ήταν όμως!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ter_figure.jpg
t eipa k sto Lost topic. poly endiaferon to pilot. deixnei na exei mellon h seira.
Αν κρατήσει μόνο μια σεζόν (άντε δύο αφού έχει κι ολόκληρο πάτερν) θα είναι πολύ καλή. Για pilot εξαιρετικό, ελπίζω να μην το χάσουν στην πορεία.
Χμ.. Εξαιρετικό δεν θα το έλεγα, ενδιαφέρον ήταν. Περιμένω να δώ πως θα είναι τα κανονικά επεισόδια στη τελική τους μορφή.
Ωραίο ήταν, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την σειρά. Κυρίως με ενόχλησε η στερεοτυπία: η πράκτορας που έχασε τον αγαπημένο της οπότε τώρα πρέπει να αποκαλύψει την συνομωσία, ο στ' αρχίδια-μου-όλα συμπρωταγωνιστής που στο τέλος "ενηλικιώνεται", οι arch-villains που ζουν σε κτήρια με εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές, κλπ, κλπ.
Το βλέπω να καταντά το ίδιο υπερβολικό με το Alias (όχι πως δεν μου άρεσε το Alias, δηλ. πόσο συχνά βλέπει κανείς σαπουνόπερα με πρωταγωνιστές μυστικούς πράκτορες).
ΥΓ. Επίσης μπορούμε να αρχίσουμε και τα στοιχήματα για το πόσοι συγγενείς, φίλοι και ερωτικές σχέσεις είναι τελικά μπλεγμένοι στην συνομωσία, όπως στο Alias.
Το Alias ειχε 3 καταπληκτικες σεζον, μια αρκετα καλη 4η και μια 5η που θα μπορουσε να λειπει, καθως ηταν εμφανες οτι την εκαναν μονο γιατι τους επρηζαν λογω θεαματικοτητας. Το ερωτημα με το fringe ειναι αν ειναι κι αυτο σχεδιασμενο απο πριν ολο οπως το ΛΟΣΤ...
To Alias είχε πέντε εξαιρετικές seasons, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες θα μπορούσαν να είναι κάπως καλύτερες.
Θα το δεχθω γιατι δε διαφωνουμε και πολυ. Μου φανηκε οτι εγινε με το ζορι η τελευταια...
Μη λέτε χαζομάρες, γαμούσαν οι τελευταίες σεζόν. Κάθε νέα σεζόν έφτανε σε νέα επίπεδα οικογενειακού δράματος και υπερβολής. :P
εμενα αυτο το αλιας παντα μου φενοταν σαν ενα πιο "ψαγμενο" νικιτα :(
Τι λενε ρε καρχαρτ οι αμπαλοι.
:shock:
ειδα το pilot
κατεβαστε αφοβα
σεναριο xfiles - σκηνοθεσια lost - αυρα twilight zone
εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας με τουτο δω,να το θυμαστε
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Get out of my heeaaad!! :shock: xωρίς την εντυπωσιακή παρουσία της Ζosephine.
Εν τω μεταξύ, στη σκηνή όπου βρίσκονται για πρώτη φορά στο εργαστήριο του Μπίσοπ παίζει τραγούδι από LOST.
Όταν στήνουν το εργαστήριο ή προσπαθεί να φτιάξει κάτι αυτός, δε θυμάμαι τώρα, παίζει η μουσική που παίζει στα finale όταν η ομάδα κάνει quest στο νησί(που έχει παίξει και στο πρώτο quest της ομάδας όταν πρωτοφθάσαν στο νησί στο πρώτο ep.)