το συγκεκριμενο θεμα ειναι κατι το υπαρκτο ως φαινομενο τα τελευταια χρονια. θα ηθελα καποια γνωμη πανω στο μεταλλοπατεροφαινομενο που προκαλεσε η ολη διαδοση των MP3. οντως δε μπορεις να εχεις τα παντα οριτζιναλ, αλλα ειναι πολυς ο κοσμος που οχι μονο δεν αγοραζει τιποτα απολυτως και κατεβαζει τα παντα, αλλα και σου πουλα και υφακι.
μιλαμε για ατομα που ηταν ασχετοι, και ξυπνησαν ξαφνικα και σε ενα βραδυ εμαθαν δισκογραφιες (τροπος του λεγειν). δηλαδη οκ, ωραιος, αλλα δε νομιζω οτι αυτο σε κανει πιο βαρυ μεταλλο απο μενα. βγαλε λιγη πανοπλια να ξαλαφρωσεις και χαμηλωσε και τη μυτη.
εχω απομακρυνθει αρκετα απο κλασσικα ακουσματα, αλλα πλακα πλακα θα πρεπε να ρθουν τιποτα μανογουορ να κοβουν κεφαλια επειδη ο σημερινος μεταλλας ειναι αρκετα βλαξ συνηθως. δηλαδη που πηγε αυτο το φιλινγκ που μαζευαμε πιτσιρικια τοτε κατοσταρικα να παρουμε το νεο δισκο της αγαπημενης μας μπαντας; η μαγεια εχει ολιγον τι χαθει, και για πολλους σε καποιο βαθμο η αγαπη για αυτη τη μουσικη.
προσωπικα οτι λεφτα περισσευουν τα σπρωχνω σε προσφορες και σιγα σιγα κλεινω τρυπες. παρολα αυτα βλεπω οτι η μεριδα αυτη που συμφωνει μαζι μου ολοενα και συρρικνωνεται. μπορει να ειμαι νοσταλγικος, αλλα ο μεταλλας παντα φημιζοταν οτι δειχνει αγαπη για τη μουσικη και θα προτιμησει το δισκο να τον εχει αυθεντικο για ευνοητους λογους.
θα προτιμουσα να μη κανετε σχολια τυπου σπαμ. θα δειξετε μονο βλακεια και οτι ειστε μεταλλαδες των mp3. και οταν λεω μεταλλαδες, αναφερομαι γενικα σε ατομα που εχουν μεταλ ακουσματα αλλα και ακουνε παραπλησια ειδη. μη νομιζετε πως ολη μερα ακουω μανογουορ. :P
σχολια απο regularpaul, eleventh guardian, jim dandy και αλλους ιδιας κατηγοριας χρηστων θα εκτιμηθουν καθως εχουν ήδη κερδισει την εκτιμηση μου. οχι πως εχει και καμια σημασια.