.............http://img120.imageshack.us/img120/8430/arrows2eu8.png
Printable View
Αμα στου keyword search του δώκεις wildcard και μετά λέξη μεγάλη, δε ψάχνει, λέει:
Επίσης, το flood-interval καταλαβαίνω γιατι μπάινει αλλα εγώ δε το γουστάρω γιατι 8έλω να ψάχνω κά8ε δύο δευτερόλεπτα και δεν έχω χρόνο για χάσιμο και δε με αφήνει και εκνευρίζομαι. Να το φκιάξετε όπως ήταν παλιά. Και όχι δεν περιμένουμε την 3.0, ο λαός τα 8έλει τώρα.Quote:
Could not obtain matched posts list
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Server shutdown in progress
SELECT m.post_id FROM phpbb_search_wordlist w, phpbb_search_wordmatch m WHERE w.word_text LIKE '%poutsapoutsa' AND m.word_id = w.word_id AND w.word_common <> 1
Line : 341
File : search.php
belive?
παλιό κλαμπάκι στη λάρισα.
ρε. δεν την παλεύει το σερτς, δεν βρίσκει thread που σίγουρα υπάρχουν. συνέχεια. καντεκατι.
Βασικα βρίσκει θρεντς που έχουν ανοιχτεί μέχρι τον Ιούνιο του 2006. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει.
Τότε δεν ήταν που έφυγε η Tarja απ'τους Nightwish :?: :shock: :!:
X, τι έχεις να πεις επί αυτού; εγώ λέω ότι όχι μόνο είναι μέντιουμ, αλλά κάνει και μάγια.
στο search by keyword .. εχθες ηθελε κατι ο carheart και μου πηρε ωρα να το βρω.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
ευτυχως που εχω καλη μνημη γιατι το search by author κατι κανει..
ασχολειται καποιος με το θεμα? ειμαι περιεργος τι επιστρεφει η βαση σε queries παρομοια με
select count(*) from phpbb_search_wordlist;
select count(*) from phpbb_search_wordmatch;
select max(post_id) from phpbb_search_wordmatch;
select max(post_id) from phpbb_posts;
division by zero
Τσακ Νόρις.
*bump*
Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Καμιά ενημέρωση από τους διαχειριστές, σε σχέση με το παραπάνω πρόβλημα μπορούμε να έχουμε;Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Αλήθεια, γιατί 9/10 φορές που πάω να κάνω search μου βγάζει ύστερα από κάνα δίλεπτο αναμονής αυτό:
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /forum/search.php.
Reason: Error reading from remote server