Μου φανηκε εξαιρετική συναυλία, αλλά ίσως να μην είμαι εντελώς αντικειμενικός ;-) Από περιέργεια, πήγε κανείς; Εντυπώσεις;
Printable View
Μου φανηκε εξαιρετική συναυλία, αλλά ίσως να μην είμαι εντελώς αντικειμενικός ;-) Από περιέργεια, πήγε κανείς; Εντυπώσεις;
Αν δεν ειχε 50 γιουρια θα πηγαινα. Ειμαι σιγουρος παντως οτι ητανε γαμω. Τις λιγες φορες που τους εχω δει ηταν απολαυστικοι.
όχι άλλο κάρβουνο όμως ε.
αφού συνέχεια εδώ είναι, να τους κάνουμε έλληνες να τους βλέπουμε κάθε παρασκευή βράδυ σε κανα μαγαζάκι με 6e+μπύρα.
σταλήθεια έκανε 50e;
Ε, δεν ειναι και ακριβως ετσι. Απο το 1968 που υπαρχουν εχουν ερθει στην Ελλάδα 6 φορές. Τι να πει κι ο Eric Burdon, δηλαδής... ;-)
Ε δεν είναι και ακριβώς έστι, γιατί όταν πέρναγε πραγματικά η μπογιά τους ως μπάντα πόσες φορές ήρθαν?
Καταλαβαίνω το πόσο ωραίο μπορεί να είναι για έναν fan του group να έρχεται η αγαπημένη του μπάντα κάθε τρεις και λίγο αλλά μόνο αν έρθουν στη πόλη που μένω θα πάω να τους δω και αυτό υπό νορμάλ τιμολογιακές συνθήκες...
ban iron maiden and deep purple
btw kai oi duo maresoun,eidika oi purple,alla enough is enough
Καλά, κάντε τους εσεις ban, εγω θα παω Νοέμβριο στη Γαλλία να τους δω 3-4 φορές ακόμη - μόνο 77 έχω... ;-)
esy kala 8a kaneis na ksanarxiseis to jammin :P
:ΥΠΕΡFEAR:
argiounats?
Ποτε δεν ειναι enough. Ειδικα για τους Maiden.Quote:
Originally Posted by Bullet
Αυτο ξαναπεστο. Παντως και το αρκουδι ψιλολεει. Εχουν παιξει κατι φαγητα πολυ εμπειρα.Quote:
Αντε ποτε θα 'ρθουνε οι γαμημενες οι πιτσες;
Θεός φυλάξοι... ;-) Εχετε δει κανένα reunion να ειναι καλό;Quote:
Μη λες σαχλαμαρίτσες φίλος, ποτέ δεν είναι enough για τέτοια ονόματα.Quote:
Αρκούδι λέμε. Μιαμ. Περισσότερη ώρα όμως, 15 λεπτά είναι λίγα!Quote:
Quote:
Originally Posted by Span63
prosfato paradeigma:
http://ec3.images-amazon.com/images/...._AA220_.L.jpg
Ε καλά αυτά περί ban συγκροτημάτων τα έχουμε πει χίλιες φορές ότι είναι βλακαδιές.
Ειδικά για Maiden που είμεθα και fanboyδες ε...
Επίσης, αυτό το αρκούδι δεν το έχω δει ποτέ να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν και άτομα σαν και εσένα που μπορούν, δεν κάνουν καμια μουσική εκπομπή της προκοπής δεν είναι καλό.
Το Jammin ήταν πράγματι πολύ ωραίο, αλλά λέω αν είναι να πάμε στο παρελθόν να αφήσεις ξανά μαλλιά και να ξαναρχίσεις το "Μεταλλουργείο".
Ε τεσπά, επειδή υποθέτω ότι θα ζητήσεις πολλά λεφτά για αύτό, ας ξεκινήσουμε με επαναλήψεις παλιών επισοδείων...
Δεν μας λες και το setlist των Purple...
Purple έχω δει , Whitesnake έχω δει, αυτό το γαμημένο το Soldier Of Fortune θα το δω ποτέ live?
Άντε λογικά με Blackmore's Night το Σεπτέμβρη θα σε δούμε από μιναρούπολη ε?