Gnwmes?
(variemai na grapsw twra- einai ena apo ta agaphmena mou sugkrothmata)
Printable View
Gnwmes?
(variemai na grapsw twra- einai ena apo ta agaphmena mou sugkrothmata)
Apla 8eoi.Fav. records:Toys in the Attic,Rocks,Permanent Vacation,Pump
Ki emena Permanent Vacation, Pump alla kai to prwto tous (Aerosmith) ka8ws kai to triplo Pandora's Box.
Epishs to diplo live tous, A Little South Of Sanity, einai to kalutero live pou exw akousei sth zwh mou. Teleio setlist, apisteutes ekteleseis.- Sun to oti h ektelesh tou Dream On sto sugkekrimeno live einai 8eikh kanonika. Otan to prwtophra, akouga to Dream on meres kai nuxtes oloklhres sto repeat.
Eutuxws pou meta th voutia sta skata kapou sta mesa ths dekaetias tou 80 (narkwtika, apoxwrhseis melwn klp), sunhl8an kai sunexisan.
wraio gkomenaki i liv tyler.
kai h mana ths.. prwhn playmate.. thea
the way i see it
you got to say shit
but don't forget to drop me a line..
swwwwweeeeet emotion .... mazi me kiss - ena apo ta dio megalytera rock group pou ebgale i amerikh
Theoi!Ipertatoi!Anepanaliptoi
Ipirksan o logos pou asxolithika me tin rock mousiki genikotera.I proti afthentiki kasseta pou agorasa einai to Get A Grip pou kat'eme einai stous 5 kaliterous Hard Rock diskous twn 90's.
Aftoi kai an einai rock stars kai genika exo adinamia stis teleftaies kiklofories tous (Nine Lives,Just Push Play) kai apo paliotera ennoeitai Toys In The Attic,Rocks,Done With Mirrors,Permanent Vacation kai Pump.
O Tyler einai o apolitos Rock performer kai i kori tou isos i pio aksiagapiti ginaika ston kosmo akoma kai me megala aftia...
Korifaia ataka Tyler: "Ta lefta pou exo kerdisei ta exo apothikefsei sti miti mou..."
Apla gamatoi.To Permanent Vacation htan apo ta prwta mou vinylia kai eixe faei xontro airplay sto stereo tou daddy.
after dark proskynw to avatar sou!
k gia na min eimai ektos thematos, me aerosmith pote den asxolithika pera ap'ta hitakia. sorry! wraioi einai pantws... :wink:
kalh fash, den perimena toso kales antidraseis, de 8umamai na exoun sxoliastei ka8olou edwpera. :p
To nine lives htan fantastiko. To just push play to akousa mia duo fores ki emeine sto rafi. Mou fanhke teleiws anempneusto kai grammeno gia na phgainei me ta nera tou mtv
If there's a reason for these chains
It's like we suffer to ease the pain
Now I got this feelin' inside of me
My heart's in jail and I can't break free
\m/
Twra pou to thymithika.Oi Aerosmith exoun merika apo ta pio gamata videoclips pou xoun dei ta matakia mou.Eidika Rag Doll,Living On The Edge kai to YPERTATO Love In An Elevator.
gamato eina ayto me thn jessica biel :wink: alla to kommati demaresei
after dark argh sto mualo mou eisai, auto erxomoun na grapsw
akouga to pink kai 8umh8hka poso epiko einai to video
diafono ligo gia to Just Push Play alla ok...sigoura einai katotero tou Nine Lives.Ta Videoclips ontos gamane.H Liv Tyler egine gnosti apo to videoclip tou Crazy.Poios allos mourlos pateras tha evaze tin kori tou na paiksei tin tsoula se diko tou videoclip?Anyway allo ena apo ta groups pou den elpizoume na doume edo live pote...
Pio poli pao tin ektelesi tou A Little South Of Sanity mou aresei i live ektelesi tou Dream On sto Soundtrack tou Last Action Hero.Krima pou den vgalane se DVD afto to live.Tha esperne.