e oxi k lock tetoio thread...
Printable View
e oxi k lock tetoio thread...
όπως είπα το ρόκαβλο τον αντιπαθούσα από πρινQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
επίσης πλζ, μη με υποβιβάζεις στο "α τον αχρείο, πως τολμάει να μη με συμπαθει;;;Καλός μαλάκας θα είναι"
πλζ ε, στο όνομα της πουτίγκας (που δεν έφαγες)
οκ, σόρρυ, αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνεις. ανεξάρτητα απ' οτιδήποτε άλλο, τον αμπίλικαλ τον θεωρώ τον καλύτερο ερ γιούζερ και από τότε που σταμάτησε να ποστάρει μόνο για χαβάλε και άρχισε τα σοβαρά και μακροσκελή ποστς στο πόλιτιξ δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο ύφος του.
επίσης, ειλικρινά, το χιούμορ θρεντ είναι τόσο, μα τόσο απελπιστικό που πραγματικά δεν απορώ για την αποχώρηση.
Ωπα. Ασχετως αν εμεις οι δυο συμφωνουμε αν επρεπε να γινει η οχι, δηλαδη ποσο απιθανο σου φανηκε να παρεξηγιοταν καποιος χοντρα ???
Ελα που δε το σκεφτηκες οταν το κανες.
σαφώς και το σκέφτηκα, σαφώς και περίμενα αντιδράσεις, αλλά εκεί είναι όλη η ουσία. ο θάνατος είναι μεγάλο ταμπού, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα από τις απαντήσεις και κάτι το οποίο θεωρώ πολύ λάθος. δεν είναι τυχαίο ότι διάλεξα αυτό το πολύ συγκεκριμένο thread και αυτό το πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να πω ό,τι είχα να πω.
ε, μα ναι ειναι προφανες οτι εγινε ον περποζ και οτι ο θανατος ειναι ταμπου κλπ. Αλλα ποιος μπορει να κατηγορησει καποιον για "λαθος και αντιδραση απελπισιας" ??
οτι και να λεμε τωρα..
ε;
εγώ. δηλαδή, οκ, μόλις το έκανα. εξέφρασα την αντίθεση μου σε ένα ταμπού που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει. αν θιχτήκαν μερικοί, λυπάμαι, αλλά αυτή ήταν η ουσία.
Αχά. Δηλαδή δεν δικαιολογείς κανέναν για την αντίδρασή του? Κάποιον που τον ήξερε από κοντά πχ?
επίσης είναι τόοοοσο, μα τόοοοοσο ειρωνικό που αν ήταν άλλος ο νεκρός και όχι ο ξυδάς ο τελευταίος θα ήταν από τους πρώτους που θα υπερασπιζόταν το ποστ μου. όποιος είχε συναστραφεί μαζί του/διαβάσει αρκετά ποστς του ξέρει ότι έχω δίκιο.
ναι, σωστο οντως, αλλα οι αλλοι ΔΕΝ ειναι ο Ξυδας.
άθειστ, μάγκα μου, σόρρυ, αλλά τον ξυδά τον ήξερα "από κοντά".
μιτς, είπαμε, αυτό θέλουμε να αλλάξει. να εξαφανιστούν μερικά αχρείαστα ταμπού.
είδες ποτέ να ποστάρω εγώ "να σταματήσει να ποστάρει ο UmbilicalResidue, χρήστης" ; Δείχνει μεγάλη ποιότητα αυτό (του πρακα εννοώ). Παλαιότερα δε θυμάμαι να το έκανε. Επίσης συνέχισα να του απαντάω σοβαρά σε αυτά που με ρωτούσε, γιατί έγραφε καλά, αλλά έγινε μαλάκαςQuote:
ναι, το χιούμορ θρεντ περίμενε για να καταλάβει ότι είμαστε όλοι σοβαροφανείς και για το μπούτσο...Quote:
Ακόμα και αν θεωρούσα την πράξη σου αξιόλογη, αυτόματα αυτό θα σε έκανε ακατάλληλο για την εκτέλεσή της. Και τώρα αν θέλεις απάντησέ μου.
edit: Σόρρυ, έχασα τη συνέχεια απάντησες. Οπότε δεν δικαιολογείς κανέναν για την όποια αντίδρασή του, σωστά?
Quote:
Αυτη η φραση παντως φαινεται σαν να ναι κατι "προσχεδιασμενο απο ομαδα" και δε μου φαινεται καθολου καλο. Καλυτερα να το χες ποσταρει απλα σα χιουμορ.