εχω μαθημα 4. φευγω απο το σπιτι λιγο αργοπορημενος (θα προλαβαινα βεβαια στν ωρ μουαλλα μπορει να μη προλαβαινανα παρω καφε πχ)κατα τισ 3.25. ειμα ικαι 32 στο μετρο. κα ιτι να δω. δεν λειτουργει το συνταγμα. τρεχω σα το βεγγο να παω στο αμαξι να το παρω και να πα ετσι. προφανως εχω αργησει για τα καλα.τρεχω τρεχω φτανω και 14. και τεταρτο υποτιθεται μπαινουμε. λεω απεναντι ειναι τα εωερεστ ας παρω ενα καφε δε γαμιεται. στα μπαμ θα τον παρω. η θεα πρωτη φορα τον ξεχυλιζει. νεροφραπο τον εκανε. και εχει και λιγες σταγονες καφε. καθως παω να πλερωσω συνειδητοποιω οτι εχω αφησει στο αμαξι το κινητο. φορα παρτιδα στο παμπριζ. δεν επαιζε να το αφησω εκει θα το εσπαγαν. οποτε τρεχω μετον καφε και τη ψυχη στο στομα να παρω το κινητο (με το φραποε στο χερι). με το που φτανω στο αμαξι βλεπω οτι οι σταγονες του καφε που ηταν πανψ στο καπακι που ειχε ξεχυλισει ειχαν φυγει και μου γαμησαν ολ το παντελονι.
πηγα για μαθημα σαν κατουριμενος. βεβαια εκανα χαβαλε με το σκηνικο με τα πιδια αλλα νταξ.
α, και το καλυτερο. 3 μαρκαδορους πηρα και κανεις δεν εγραφε. δε τους πηρα με τη μια.
φακ μαι λαιφ γιεστερντει. α εχει κιαλλο. οταν πηρα το αμαξι ειχε αναψει λαμπακι απο πριν και δεν ειχα χρονο για να βαλω και βενζινη. ευτυχως μου εφτασε