Μου ξεκινάς με τρίποντο στο 1:35 και ξαναβάζεις πόντο στο τρίτο δωδεκάλεπτο...
Βλέπουμε το πιο αισχρό "θέαμα" σε τελικούς από το 2004 και το πρωτάθλημα των Wallace Bros στο Detroit (όπου η μόνη καύλα ήταν το beat LA του πράγματος)
Αηδία...
Printable View
Μου ξεκινάς με τρίποντο στο 1:35 και ξαναβάζεις πόντο στο τρίτο δωδεκάλεπτο...
Βλέπουμε το πιο αισχρό "θέαμα" σε τελικούς από το 2004 και το πρωτάθλημα των Wallace Bros στο Detroit (όπου η μόνη καύλα ήταν το beat LA του πράγματος)
Αηδία...
τον παιζουν για 3Q και οι warriors
τρεχατε ποδαρακια μου τωρα
Τι θα πει τον παίζουν, δεν είναι μόνοι τους στο παρκέ.
Οι Cavs τους παίζουν όπως ακριβώς πρέπει να παίζει μια ομάδα τους warriors.
^ Παρολο που ισχυει το αποπανω, οι Cavs παιζουν και οπως πρεπει να παιξεις οποιαδηποτε ομαδα σε οποιοδηποτε αθλημα αποτι φαινεται. Λεμπρον κανει τακλιν με τα δυο (κιτρινη καρτα σε ποδοσφαιρο) και χρεωνεται ως "κλεψιμο", Ντελαβρωμιαρης σου λεει αφου δε μου δινουν φαουλ θα κανω βουτιες μεχρι να πεθανω, κι ο Καρι ειναι ντεφορμε (οχι, δεν ειναι λογω της αμυνας του βρωμιαρη οι κακες επιδοσεις του Καρι). Απο κει και περα, οσο δε μαρεσουν οι συνομωσιες και οι θεωριες αυτων, νομιζω μετα τα φετινα κοβω το ΝΒΑ. "Πανεμορφη" ιστορια να παει το πρωταθλημα στο Ακρον με την επιστροφη του Σιχαματος, αποτι φαινεται ολοι θελουν να γινει πραγματικοτητα.
Φίλε κι εγώ με τους warriors είμαι, αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Σίχαμα ξεσίχαμα αν το σηκώσει ο Λεμπρόν με τραυματίες Λοβ-Ίρβινγκ είναι τεράστια μαγκιά από μέρους του.
εδιτ: Lebron, how does it feel to be a pussy-ass, bitch?
https://www.youtube.com/watch?v=ZOw95bLv1dQ
Tι στημένο και φτιαχτό, ο άνθρωπος κάνει νούμερα που δεν έχουν γραφτεί ποτέ απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας του ΝΒΑ, που (ειδικά μετά τον τραυματισμό του Irving) όλοι έλεγαν ότι θα βγάλουν τις σκούπες στον τελικό.
Επίσης δεν τον μαρκάρει μόνο ο Delly το Steph, του γίνεται ομαδική άμυνα από όλους σχεδόν.
Παρά τα όργια του Lebron και τα απίθανα του Delly, σήμερα πιστεύω σπάει ξανά η έδρα.
αν δεν ξεφυγει απο τη μετριοτητα των τελευταιων παιχνιδιων ο curry,χλωμο.
Delly λεει.... βγαλαμε και nickname στον εμετο...
Εδώ ολόκληρο Q σείεται με Delly Delly ιαχές την ώρα που στον ίδιο χώρο βρίσκεται ο Jim Brown, εμείς θα κολλήσουμε;
Δεν ξέρω γιατί έχεις φάει τέτοιο κόλλημα (ξέρω, αλλά οκ), αυτά που κάνει όμως είναι αξιοθαύμαστα. Άλλο αν έπρεπε να τιμωρηθεί για τη φάση με τον Green - και για πολλές άλλες εδώ που τα λέμε.
Δεν ειναι κολλημα οταν πρωτον, συμφωνεις κι εσυ, και δευτερον, το γραφουν περιπου 3 εκατομμυρια ανθρωποι σε ολα τα social media.
Ασε με εμενα και τη φαση με τον Taj Gibson. Ο ανθρωπος εβγαλε knock out τον Korver, και πηρε πουστικη αποβολη απο ποιον, απο τον AL HORFORD ρε συ.
Ειναι εκπληκτικο το πως δεν εχει τραυματιστει ακομα κανενας των Warriors με αυτα που γινονται στο παρκε απο τον βλακα.
Δεν ειμαι τυφλωμενος btw, του αναγνωριζω το παθος, την υπερπροσπαθεια και την υπερβαση που εχει κανει, αλλα αυτα περνανε σε δευτερη μοιρα για μενα. Ενας φαν των Καβς, προφανως και θα εστιασει σε αυτα.
Εγώ σαν dubs fan, σαν κάποιος που μέχρι πριν 1 μήνα μου ήταν εντελώς αδιάφορος ο (τότε) ογδοοένατος παίκτης των Cavs - και γιατί να μη μου είναι αδιάφορος στην τελική, δεν έκανε τίποτα άξιο αναφοράς, του αναγνωρίζω τα πάντα. Έχει μικρότερο wingspan από εμένα και παίζει σαν πιτμπουλ κόντρα στον καλύτερο σουτέρ της ιστορίας. Και βγαίνει νικητής ως τώρα στη μεταξύ τους σύγκριση. Κάτι που αν στο έλεγα 10 μέρες πριν, θα γελούσαμε όλοι μαζι.
Τι να κάνεις, αν είχε καλύτερα παικτικά στοιχεία, δε θα έκανε όλα τα unfair που κάνει για να εξισορροπήσει τις αδυναμίες του. Τι διαφορά έχει με τον Bowen πχ; Ή τον Battier των Rox. Ουσιαστικά καμία.
Έχει ένα συμπαθές τρίποντο, ανύπαρκτα handling skills, σχεδοv μηδενικό court vision και τίποτα άλλο. Και είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Cavs αυτή τη στιγμή.
Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του, ή εσύ. Έτσι μου φαίνεται εμένα. Μη σου πω ότι πιστεύω πως ξέρω καλύτερο μπάσκετ (όχι, εντάξει). Αλλά δες τι γίνεται.
Δεν είμαι φαν των Cavs, είμαι φαν του μπάσκετ. Ο Delly δεν έχει μεγάλη σχέση με το μπάσκετ, αλλά με αυτά που κάνει με κερδίζει.
Άλλο που θέλω να μπει ο Steph απόψε και να του ρίξει 8/13 τρίποντα στα μούτρα. Άλλη κουβέντα αυτή.
Α δεν εννοουσα πως εισαι φαν των Cavs btw. Απλα επειδη μου ειπες για τις φωνες στο γηπεδο. Οκ, και τον Artest επεφημουσαν οι οπαδοι των Lakers, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τον συμπαθησουμε κιολας. Και φυσικα δε θα σου πω τι να κανεις και πως να το δεις εσυ το θεμα. Απλα ετσι ακριβως οπως τον παρουσιαζεις, ετσι τον βλεπω κι εγω. Απλα αυτο που σε κερδιζει εσενα, εμενα με ξενερωνει (εως και αηδιαζει ενιοτε).
Επισης οσο και να γουσταρετε εσεις να εχουν οι τελικοι ΝΒΑ "ενδιαφερον" και να γινεται ενα σχετικο ντερμπυ, εγω για τον ιδιο λογο που δε μπορουσα να δω Cavaliers και στην κανονικη σεζον, δε νιωθω καμια ορεξη να δω και τελικους ΝΒΑ φετος, ειδικα με αυτο το θεαμα που παρουσιαζουν. Καλες οι παρατασεις και ολα αυτα, αλλα εμενα το συνολο μου ειναι ακρως αντιαισθητικο και εντελως ασυναισθητα και αβιαστα, με κανει να σκεφτομαι μηπως να κανω κατι καλυτερο με το βραδυ μου σημερα.
Να στο θεσω κι ετσι. Χιλιες φορες να εβλεπα το small ball των Heat (κατα το οποιο εκραζα - μερικως αδικα - τον Σποελστρα) των προηγουμενων χρονων, παρα αυτο το πραγμα. Μπορει περυσι και προπερσι να στηριζα Spurs με παθος, αλλα τουλαχιστον μπορουσα να ευχαριστηθω ολα τα ματς. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Ε οκ, το usage του LBJ είναι σε αστρονομικό επίπεδο, 40+, την ώρα που ο Kobe στο peak του ball hogging του είχε φτάσει 35 or smth.
Το θέαμα πάει λίγο περίπατο. Θέαμα θα είχαμε αν Love/Irving ήταν υγιείς και οι dubs ήταν σε normal mode, μιας και δε θα είχαν τέτοιες άμυνες απέναντί τους.
Αλλά από άποψη ενδιαφέροντος, αν βγάλεις τους τελικούς του 2013 οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει, πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε κάτι αντίστοιχο.
Χμ οκ, ειπα και πριν, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
2008 - Ζησαμε τελικους Lakers - Celtics και επιστροφη στο θρονο για τους δευτερους μετα απο 22 χρονια
2010 - Ξανα τελικοι Lakers - Celtics μινι rivalry (θα χαμε και το 2009 αν δεν ειχε τραυματιστει ο Γκαρνετ), μπορει να μην ειμαι φαν καμιας απο τις δυο ομαδες, αλλα σιγουρα τους τελικους τους απολαυσα
2011 - Χρειαζεται να το αναφερω? Πρωταθλημα Dirk, LeChoke και η αποκαθηλωση των Heat ενα χρονο μετα το Decision και τα not one, not two... not seven.
2013 - Spurs - Heat.
2014 - Spurs - Heat.
Τελος παντων. Ηρθε σημερα το πολυποθητο 2-2 και οι Warriors επαιξαν σαν Warriors για πρωτη φορα σε αυτην τη σειρα. Βοηθησε και το οτι ο Dirtyvromova και ο J.R.Smith κινηθηκαν στα φυσιολογικα τους επιπεδα φυσικα, αλλα επαιξε ρολο και η πολυ πιο δυνατη αμυνα των Warriors σε σχεση με τα πρωτα τρια ματς. Θα γινει χαμος στα επομενα 2 ματς.
πως σκατα ποσταρουμε vine στο forum?
http://www.sbnation.com/nba/2015/6/1...motherf-game-4
Καλο και εντυπωσιακο το 40/14/11 αλλα αν ερχεται με 34 σουτ και 9 βολες.... αστο, προτιμω το 37/7/4 με 11 σουτ λιγοτερα και 5 βολες λιγοτερες.
Πρεπει να αυτοκτονησουν οι GSW για να χασουν αυτο το πρωταθλημα.
Εντυπωσιακό όταν έχεις 92% της κατοχής όλης της "ομάδας";
Μακάρι να το σηκώσουν μέσα στο Q κι ο Green να σπάσει τα μούτρα του Delavilanova
Α επισης:
:headbang:
Ήθελα να γράψω πόσο γελοίο μου φάνηκε αυτό, αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκνευριστείς πρωινιάτικα! Πάλι καλά που δεν ήταν ο Ass Ulrich να το πεθάνουν εντελώς το θέμα! :p
Γιατι να εκνευριστω με χιουμορ απο 12χρονο που προσπαθει να ειναι αστειος το 1997?
λωλ, βασικά πριν το '90 του το είχαν "βγάλει" οι Venom. Ρώτα τον Ραπαράγια, θα το ξέρει, στανταράκι! :p
Ο Lebron των τελικών κάνει, τηρουμένων των αναλογιών, ίσως τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις έβερ σε τελικούς. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Eδώ τα stats του MJ για να μην ψάχνετε.
Ο μόνος που έχει πάρει το finals MVP χωρίς να το έχει πάρει η ομάδα του είναι ο Jerry West. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο game 6, αλλά μιας και δεν υπάρχει κάποιος που να κάνει τόσο τρομερές εμφανίσεις από τους dubs, δε θα είχα πρόβλημα να το έπαιρνε ο Lebron φέτος.
Kαι πιθανοτατα να το παρει, και μαλλον θα το αξιζει, εκτος αν ο Στεφ Καρι εχει μια αποδοση ακομα σαν την χθεσινη.
Το θεμα ειναι πως αυτα που κανει δεν ειναι υπερανθρωπα. Ο J J Barea ας πουμε (τυχαιο παραδειγμα) θα τελειωνε ΚΑΘΕ ματς με 50 ποντους αν επαιρνε 35 ή 38 σουτ ανα αγωνα. Ξαναλεω, καλα κανει ο Λεμπρον και τα παιρνει αυτα τα σουτ. Αφου η ομαδα του ειναι ανυπαρκτη, τι αλλο μπορει να κανει. Δεν εντυπωσιαζομαι, σορρυ. Οχι επειδη ειναι ο Λεμπρον και "δεν τον παω". Αλλα επειδη μου φαινονται απολυτα λογικα τα νουμερα του, βασει συνθηκων.
Εντωμεταξυ εβαλες τα νουμερα του Τζορνταν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι αποδεικνυεις αυτο που λες :P Θενκς για το λινκ παντως, και αναρωτιομουν αν μπορω να βρω ΑΚΡΙΒΩΣ τετοιους μεσους ορους (οχι μονο για Τζορνταν βεβαια)
1992-93 Suns 6 45.7 .508 .400 .694 2.5 6.0 8.5 6.3 1.7 0.67 2.7 3.3 41.0
41 - 8.5 - 6.3 σε ποντους, ρημπαουντ, ασιστ με 51% στα εντος παιδιας και 40% στα τριποντα? Ε σορρυ, αλλα θα το προτιμησω απο τα 20 χαμενα σουτ ανα αγωνα.
ε καλα χθες ο james ειχε 15/34 fg (44%) με 3/8 τριποντα (37%), 7/9 βολες, 14 ριμπαουντς και 11 ασσιστς με 2 λαθη. ουτε εγω τον γουσταρω, αλλα δεν μπορω να πω πως ο τζορνταν ειχε ανωτερα στατιστικα..
αν με ενοχλει κατι πολυ στον τζειμς ειναι πως πολλες φορες μου φαινεται πως παιζει για τα στατιστικα (δεν ξερω αν μονο εμενα μου φανηκε, αλλα ηθελε μια ασσιστ για τριπλ νταμπλ και χαλασε 3 επιθεσεις ψαχνοντας πασα αντι να παρει την επιθεση πανω του και να ποσταρει οποιονδηποτε αλλον περαν του ιγκυ)
Μα δεν το έβαλα για να αποδείξω αυτό που λεω, βλέπω και μόνος ότι χάνει ο LBJ στη σύγκριση. Tα έβαλα για δική σας διευκόλυνση, ήξερα ότι θα τα αναζητούσατε.
Απλά η διαφορά είναι ότι ο MJ τα έκανε αυτά με συμπαίκτες Hall of Famers, όχι με τους ανύπαρκτους Dellavedova και τους, διωχθέντες από τη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, Shumpert και JR.
Ειδικά oι assist του είναι αδιανόητες, εγώ με αυτό κυρίως έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου. Βλέπει κενά και περνάει πάσες εκεί που δεν υπάρχουν.
Αμφιβάλλω ότι με τουλάχιστον έναν εκ των Love και Kyrie υγιή τα νούμερά του θα ήταν τέτοια, γιατί δε θα είχε όλο το βάρος της επίθεσης πάνω του. Αυτά που κάνει όμως στους τελικούς με την άμυνα όλη πάνω του και τρώγοντας το άπειρο ξύλο είναι από άλλο πλανητη. Αυτή είναι η διαφορά με οποιονδήποτε άλλο (μιας και ανέφερες τον JJ πχ).
Δε διαφωνουμε πουθενα τοτε.
Υπάρχει βέβαια μια ουσιαστιή διαφορά: και στο Miami με τους super best friends, o James κατέβαζε κι έκανε το παιχνίδι. Απλά εκεί κρύβονταν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ εδώ παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος να παίξει. Ή μήπως υπάρχει; Γιατί το θέμα είναι πως κερδίζουν, μόνο όταν παίζει και κάποιος ακόμα. Αυτό δεν έχει καταλάβει ο μπαμπουίνος. Αντί να ωριμάσει όπως ο MJ που με το που άρχισε να μοιράζει το παιχνίδι, οι Bulls σάρωσαν, αυτός παίζει ακόμα πιο ατομικά απ' ότι ο Jordan της περιόδου '84-'90. Κι όχι ότι δεν έχει παίχτες να στηριχτεί, αλλά με 7man rotation, ποιος είναι σε κατάσταση τελικών; Ο Mike Miller ή ο James Jones? Απλώς επιβάλλεται τόσο πολύ στο συνολικό παιχνίδι της ομάδας του (χαρακτηριστικό παράδειγμα, φάση που πέφτει κάτω σε αμυντική προσπάθεια και σηκώνεται για να ζητήσει την μπάλλα στο inbound μετά από καλάθι των Warriors) που δε μένει κανένας χώρος για άλλο παίχτη. Ακόμα και με τους Bulls, κάτι Shumpert και Delaσιχάματα έπαιρναν περισσότερες προσπάθειες από τα small picks κτλ κτλ. Τώρα έχει βάλει το κεφάλι κάτω ο ΛεΠρος και θέλει δαχτυλίδι.
Επίσης, μιας κι αναφέρθηκε, δεν πιστεύω ότι ο Love θα ήταν αβαντάζ για τους Cavs σε αυτή τη σειρά. Αμυντικά είναι ανύπαρκτος και θα τον έκαναν κουδούνια οι Barnes/Green/Lee και τα τελευταία χρόνια είχε επιδοθεί τόσο πολύ στο σκοράρισμα που έμεινε πίσω στο πρώτο στατιστικό με το οποίο έκανε το ΜΠΑΜ σαν rookie και sophomore, που ήταν τα rebounds. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή είναι πιο χρήσιμος ο Thompson.
Και συμφωνώ με τον Green Machine, καθώς αυτό που λέει το παρατήρησα κι εγώ. Χθες εντωμεταξύ έκανε όντως το καλύτερο παιχνίδι του (ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός από τους 55 πόντους που έβαλε στον πρώτο τελικό) και είχε συνεχώς αυτό το μειλίχειο μειδίαμα, αυτό το αλλαζονικό βλέμμα της σιγανοπαπαδιάς, ειδικά όσο κι ο Curry ήταν ακόμα ήρεμος. Μετά, λευκή πετσετούλα...
Οι warriors έχουν μπει αποφασισμενοι να το τελειώσουν από απόψε
Ναι βασικα ειναι εξωπραγματικοι οι Warriors σημερα.
Βολες προς το παρον 2 για Warriors και ΔΕΚΑΕΦΤΑ για Καβς. Και παραπονιουνται και για τη διαιτησια.
Tι εξωπραγματικοί, έλεος.
Από τα χειρότερα closing game που έχω παρακολουθήσει ποτέ
καλα τα παρακανες λιγομε το Νταλας κρυφτηκε το 11Quote:
Απλά εκεί κρύβονταν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια
και φετος μπορει να μονοπωλησε συνεχεια το παιχνιδι αλλα μπαλα μοιρασε οι αλλοι δεν τα εβαζαν
με Λοβ θαχανε μεν αμυντικα αλλα θαχε λογικα ενα 2ο σκορερ να βοηθαει οχι να περιμενει jr και ντελεβαντοβες
Πρωτόγνωρη εμπειρία μιας και ούτε σε NBA Jam δεν είχα δει πρωτάθλημα GSW.
"6 years ago I could walk around & not be recognized, now we're world champs & I'm known as Riley's dad." Steph Curry
Αγαπητέ Steph Curry, τώρα που είσαι MVP μην έρθεις να επισκεφτείς το σχολείο μου
Discuss, αν θέλετε! :)
Δεν υπαρχουν και πολλα να πουμε.. δηλαδη τι, στον κοσμο υπαρχει ανισοτητα και δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες? Το ξεραμε κι απο πριν.
Το οτι ειναι οι επαγγελματιες αθλητες ειναι οι πιο παραλογα και υπερβολικα πληρωμενοι μετα απο τους σταρς του Χολιγουντ? Κι αυτο το ξεραμε.
Οπως θα ελεγε κι ο Λεμπρον αν τον ρωτουσαν αν ειναι ο καλυτερος παικτης του κοσμου, it is what it is.
Ακομα κι ετσι, υπερβολικο το αρθρο. Δεκαδες αν οχι εκατονταδες παικτες του ΝΒΑ γεννηθηκαν χωρις προνομια και σε φτωχες οικογενειες.