Ρατσιστικές επιθέσεις στην Κόρινθο
χειρότερα δε γίνεται
Printable View
Ρατσιστικές επιθέσεις στην Κόρινθο
χειρότερα δε γίνεται
Σ.Ο. άσ'το στα τοπικά να το δει κόσμος
Πέσιμο και σήμερα το πρωί που πήγαινα ΑΠΘ από ροτόντα στους μετανάστες μικροπωλητές, το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο συχνά
Δεν πρόλαβα τα σκηνικά, μόνο είδα 3 διάδες να σέρνουν έναν σκουρόχρωμο τύπο και δεν είδα κανένα μικροπωλητή στη "λαϊκή" με παπούτσα/τζάτζαλα/μάτζαλα/κινέζικα προϊόντα που έχει δημιουργηθεί στη γειτονιά.
το φαινόμενο του πογκρόμ από τους μπάτσους ξεκίνησε διερευνητικά στην αρχή, μέχρι μία φορά κάθε σάββατο τώρα όλο και συχνότερα, έχουν στείλει μέχρι και ΜΑΤ (απ ό,τι έχω ακούσει)
τι τους ενοχλούν γαμώ το χριστό τους μπορεί να με το εξηγήσει κάποιος;
από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω με το αποπάνω!
αν είναι τρολάρισμα, είσαι/είναι πολύ καλός
άσ'το είχε πλάκα που ταίριαζε
Αυτό που πόσταρε ο κομισαρ ισχύει ή όχι;
ποτό και σνακς λοιπόν, σε κάποιον που πιθανότατα δεν έχει ούτε ψωμί.
αν και μάλλον περί προβατο κάτσιας πρόκειται.
ε αμα κυκλοφορας με 140 ευρω τα θελει ο κωλος σου.
Tι λες ρε ζάβλακα.
Η φάση πάντως στη Ροτόντα είναι μαύρο χάλι και λέτε ότι θέτε.
το αν θα ψυχοπλακωθείς ή θα αηδιάσεις με τους ανθρώπους αυτούς εξαρτάται από το πόσο άνθρωπος είσαι
αν σε ψυχοπλακώνουν, πες το μας να τους βάλουμε τότε φυλακή ή να τους στείλουμε από κει πού ΄ρθαν για να μη σου χαλάνε τη διάθεση όταν περνάς.
κάτω απ' το χαλάκι, να μην τα βλέπει η πεθερά, να φύγετε κύριε να πάτε αλλού, περνάει ο Η. και δεν του αρέσει, πίσω στις τρύπες σας.
Ε δεν θα κάτσω να απολογηθώ στα βαρέα καθυστερημένα του φόρο, τα οποία δεν θέλουν και πολύ για να βγάλουν τον οποιονδήποτε φασίστα και ρατσιστή έτσι κι αλλιώς, αναφέρω απλά ένα γεγονός το οποίο μπορεί να το συνειδητοποιήσει ο οποιοσδήποτε ιδίοις όμμασι περνώντας από εκεί. Το γεγονός ότι και εγώ και οι υπόλοιποι νταγλαροERίτες περνάμε ήρεμοι και δεν τρέχει και τίποτα από εκεί (γεγονός αυτό, δεν ειρωνεύομαι) δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.
εγώ είμαι 62 κιλά και δεν έχω φοβηθεί ποτέ, πόσο πιο μάγκας είμαι από σένα που και να σου την πέσουν τους δέρνεις πέντε ταυτόχρονα
και για να ομιλήσομε σοβαρά, δεν είναι μόνο τι λέει το ποστ, αλλά και τι έχεις πει ως τώρα που το κάνει να διαβάζεται με έναν τρόπο.
εκτός αυτού δε σε θεωρώ ρατσιστή, η σκατοψυχιά σου δε γνωρίζει από φύλο και φυλή
Δεν ήταν τυχαίος ο χαρακτηρισμός μου βαρέα καθυστερημένα αν από το επάνω ποστ μου ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ πάντως.
αφού αυτό λες
άσχετα αν νομίζεις ότι λες κάτι άλλο
που κι εκείνο είναι αίσχος, γιατί εγώ περνάω σχεδόν κάθε μέρα από κει, και όχι μόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας