Αφού λέει ότι δεν ψάχνει βιογραφία ρε.
Printable View
Αφού λέει ότι δεν ψάχνει βιογραφία ρε.
Τσουκου, αυτο μιλαει για τον Βαν Γκογκ ενω αυτο που λεω ειναι ιστορια σαν του Βαν Γκογκ. Για καποιο λογο δεν ειναι βιογραφια ενω ειναι πολυ κοντα, το ελεγε μαλιστα. Κατι σαν τον Σινταρτα του Εσσε ενα πραμα. Θενξ παντως.
Αυτό λες, κιεγω το είδα αλλά δεν έδωσα σημασία. Διάβασε το και πες μας.
Ναι, αυτο ειναι :-D Δεν θελω να καθομαι να διαβαζω βιογραφιες, μου κακοφαινεται. Μου καλογυαλισε κι αυτο, ειναι λογοτεχνικο κτλ, οποτε. Αν το παρω και το διαβασω θα σας πω :razz: Για τωρα το μενου εχει Ενστικτο του θανατου του Μερσιν (το πηρα τελικα) οποτε βρω χρονο και ορεξη.
τσεκάρετε κι αυτό
moste έχω καταλάβει ότι ο dawkins έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως επιστήμονας με το εξαιρετικά εκλαικευτικό ως προς την εξέλιξη "εγωιστικό γονίδιο". το βιβλίο δεν υπάρχει είναι συναρπαστικό και κηρύττει το τέλος της ιστορίας 15 χρόνια πριν το φουκουγιάμα καθαρά επιστημονικό φανταστική δουλειά συνοψίζει μελέτες από τη αρχή του 20ού αιώνα.
εξίσου καλό και συναρπαστικό παίζει να είναι το "the extended phenotype" το οποίο λέω να πιάσω τώρα και είναι κάπως η συνέχεια του πρώτου σε επιστημονικά πάλι πλαίσια.
απο κει και πέρα μοστε έχω την εντύπωση πως ο dawkins είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος βιολόγος φοβερό πνεύμα για καθηγητής σε πανεπιστήμιο αλλά έχοντας δει τα religulous κατάλαβα ότι από φιλοσοφία και πολιτική δεν σκαμπάζει διότι κουβαλάει εκείνο το ανούσιο
το άθεο που περιγράφει γλαφυρότατα ο ikonoklast και το χουμε ξεπεράσει ακόμα και στο ER.
O hawking δηλαδή και άλλοι τόσοι επιφανείς επιστήμονες γιατί δεν καταπιάστηκαν με αυτά μαλάκες είναι?
εγώ σκοπεύω να ασχοληθώ μόνο με τα επιστημονικά του στα οποία δεν παίζεται άλλος άνθρωπος δεν μιλάει για θεούς και τέτοια explicitly αλλά αποδεικνύει πράγματα που θα έκαναν ένα κοριτσάκι του κατηχητικού να κλαίει. χα αυτό το αναφέρει στην εισαγωγή του πρώτου βιβλίου ότι φρίκαραν πολλοί άνθρωποι με αυτά που διάβασαν κυρίως πιστοί.
τί είναι το avatar σου;
diavazw to mavro vivlio tou orxan pamouk.
8elw na paw kwnstantinoupolh...
μπηκε το 2010
παμε λιγο
http://img191.imageshack.us/img191/4552/21671.jpghttp://img689.imageshack.us/img689/5224/21901.jpg
με βασιλια αρθουρο κλπ καλα ειναι
Διαβαζω το "handbook of japanese mythology" του Μαικλ Ακενανζι. Καλογραμμενο και πολυ καλα οργανομενο.
πινκς ρε πιξις, το ειχα ξεχασει τελειως.
giauto eimai egw darling
Richard Morgan - Broken Angels. Μέχρι στιγμής όχι τόσο καλό όσο το πρώτο (Altered Carbon), αλλά αν είσαι φαν του cyberpunk, η σειρά είναι must.