αν γίνεται τα commands για pm στο chatbox να γίνουν πιο κατανοητά, τι σκατά είναι το uname.
π.χ. μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν /pm Krux μπλα μπλα
και να βλέπει ο krux το μπλα μπλα.
ή έστω, πείτε αν θέλω να στείλω πμ σε κάποιον, τι γράφω
Printable View
αν γίνεται τα commands για pm στο chatbox να γίνουν πιο κατανοητά, τι σκατά είναι το uname.
π.χ. μια πολύ ωραία ιδέα θα ήταν /pm Krux μπλα μπλα
και να βλέπει ο krux το μπλα μπλα.
ή έστω, πείτε αν θέλω να στείλω πμ σε κάποιον, τι γράφω
Και βγάλτε και τα χρώματα χθες.
Γαμάνε τα χρωματα.
Τα μάτια μας.
Άσχημο αλλά πρακτικό!
Μπρος τα κάλλη τι 'ναι ο πόνος;
χρώματα παντού, μη σας πω κάντε το μπαντ τέιστ υποχρεωτικό
αφησα κατα λαθος το ε.ρ ανοιχτο στην δουλεια και ειδε ο συναδελφος μου εναν τυπο να τσιμπουκωνει εναν αλλο στις 10 το πρωι... ευχαριστω e.r
ban λεει ρε μαλακα. για κατι πετυχημενο κιολας. ποσο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ εισαι ρε αμνηζιακ, αφηνεις τον καθε Ιαβα και τον αλλον στα ανεκδοτα και κανεις μπαν τον φαηρστορμ. μπραβο!
Πήγαινε για ύπνο μωρέ μαλάκα.
Το να βάλεις ΠΟΥΤΣΟΥΣ για σιγκ φαίνεται αστείο και πετυχημένο σε περίπου 3 άτομα εδώ μέσα, τα οποία είναι όλα φέικ ακκάουντς σου.
έντιτ : Επίσης δεν ήταν δική μου απόφαση το μπαν, ρώτησα και τους 2 αντμίνς και μου είπαν χαρακτηριστικά "ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ"
Πριν 2 ωρες ξυπνησα. Αυτη η σοβαροφανεια πραγματικα βλαπτει ε. Η θεση του σουπερ μοντ σε εχει αλλαξει, να το κοιταξεις.
μη του αλλαξετε αυτο το σιγκ ομως!
Μη μου μιλάς έτσι εμένα γιατί ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
Σου είπαν βρε βλάκα 3-4 άτομα ότι έχουν πρόβλημα επειδή μπαίνουν από τη δουλειά τους, ωραία ήταν, γελάσαμε, σοκαριστήκαμε, τον παίξαμε, άλλαξε το μόνος σου το γαμημένο.
.