δίνει ο κοσμάκης τα λεφτά του σε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΑΡΕΣ και μετά δεν έχει λεφτά για διακοπές...
(γενικά το λέω, όχι αποκλειστικά για σένα ταραγμένο_μου_μυαλό)
Printable View
ένι ναι ισχύει καμιά φορά αυτό. τελείως γκομενίστικη συμπεριφορά.
τσουκσου, γάμα τα με κεφαλαία γράμματα. για διακοπές δεν έχομε, ίσως ρεφάρουμε με λίγη καταναλωτική μανία.
συγγνωμη μ συγκρινεις τ αξερασματα τα κροξ?
αυτα τα παπουτσια ειναι πολυ βολικα δεν εχω τετοια μαρκα γιατι σιγα μη σκασω 60 ευρω ποσο κανουνε αλλα εχω παρομοια μαρκα Broker απο φαρμακειο των Φιλιατρων 30 ευρω, και πριν απ'αυτα ειχα κατι αλλα παρομοια απ'τη la redoute μιση τιμη παλι με τα οποια περασα δυομιση καλοκαιρινες σαιζον μεχρι που διαλυθηκαν, κι εχω κανει πολλα χιλιομετρα με τα δυο αυτα ζευγαρια 4 χρονια τωρα, σκεψου μονο πως τα φοραω συνεχεια και παω κι ερχομαι στη δουλεια μ'αυτα που ναι μιση ωρα περπατημα
αυτά είναι τα βολικότερα πατούμενα του σύμπαντος, χωρίς πλάκα
επίσης birkenstock είναι σκυλιά, φοράω το ίδιο ζευγάρι 4 μήνες το χρόνο εδώ και πέντε (5) χρόνια, έχουν φάει αλάτια και άμμους στη μάπα δίχως έλεος και δεν έχουν πάθει τίποτα
πήγα κόντρα στο ρεύμα και πίνκαρα με πάθος
ε αυτά
αυτα τα broker που χω εδω κι ενα χρονο παντως μοιαζουν πιο πολυ στα birkenstock , τα προηγουμενα συνδεονταν μ'ενα κομματι δερμα δερματινη τι ητανε μεχρι που κοπηκε, θα δω ποσο θα κρατησουν κι αυτα. παντως επειδη αυτα που λετε ειναι πολυεθνικη μαρκα κι εχουν διπλασια τιμη δε σημαινει πως ειναι και καλυτερα, και τα δικα μου αυτα που λες εχουν τραβηξει και χειροτερα
α κι οταν λεω καλοκαιρινη σαιζον κι εγω 4 μηνες εννοω πανω κατω