Γιατρέ σε στείλαν καθόλου Βούβαρη;
Printable View
Γιατρέ σε στείλαν καθόλου Βούβαρη;
μπα οχι... τι ν τουτο?
Ένα υλικοπόλεμο φυλάκιο κοντά στην Καλλονή. Μας φέρναν πολλούς γιατρούς από διάφορα όπλα-σώματα και έλεγα μήπως.
Υ.Γ. ΛΕΛΕ ΚΤΒ δίκας ψάρακες 10 και σήμερα 3 στον αέρα κτλ.
τα μονα που εχουμε εμεις ειναι του πετσοφα και του μολυβου βουβαρη κοντα στην καλονη πρωτη φορα ακουω ισως ειναι προς αγια παρασκευη αλλα απο κει δεν ξερω και παρα πολλα περαν του στρατοπεδου.
ρε μπαινω 12 , ποσο κραταει η εκπαιδευση , ποτε θα χω την πρωτη εξοδο? (να παιξω και κανα πρεντιξιον λιγκ) ποτε ειναι η ορκομωσια ?
για πειτε οι τεθωρακισμενοι , δωστε μου τα φωτα σας.
45 μερες εκπαιδευση
οι 2 πρωτες βδομαδες μεχρι την ορκομωσια μεσα στο στρατοπεδο...καμμια μερα εξω.
πρωτη αδεια ειναι ορκομωσιας οποτε και βγαινεις εκτος στρατοπεδου.
γυρω στο τελος μαρτιου περνεις μεταθεση παραμεθωριο.
όχι απαραίτητα... ήξερα περιπτώσεις που έκαναν παραμεθώριο τους 5 τελευταίους μήνες της θητείας τους. Απλά τέλος Μάρτη παίρνεις τη πρώτη σου μετάθεση.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
ligotero apo 2 vdomades, logika stis 22 8a orkisteite kai 8a sas diwksoun psk orkwmosias. meta se perimenei 1 apo ta tria epomena psk kai meta ekei sto teleytaio 10imero tou martiou i meta8esi, ektws ki an exeis eidikotita arxigou plirwmatos i sxetiko pou se kratane gia ekpaideysi avlwna gia alles 4-6 evdomades.
Το δίκοχο έχει όντως ένα ειδικό βάρος, διότι, πρέπει να έχεις βάρος στα αρχίδια για να το φοράς! :twisted: Πάνε οι παλιές καλές εποχές..τώρα όλοι φοράν κάτι μπερέδες.
Έτσι όπως του τα 'γραψες, δεν θα είναι απλώς "ψαράς", αλλά ίσως να μην τολμήσει να μπει στο στρατόπεδο.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Πάντως ναι, δεν λέει να ταξιδεύεις με την εξόδου. Ειδικά στο πλοίο.
Τι λέτε ρε φλώροι. Βγαίνεις με την στολάρα, και ακούς μουνάκια να υγραίνοντε-σερβιέτες να αλλάζουν κάθε 5 λεπτά.
η στολη δεν προκαλει την γυναικεια λιμπιντο? :rofl:
Η παραλλαγή ίσως. Η εξόδου δεν νομίζω, ειδικά με την τυρόπιτα στο κεφάλι (ας χρησιμοποιήσω κι εγώ τη διάλεκτο).
Φιλαράκια δεν ξέρω για εσάς, εμείς όμως ήμασταν μπλακμεταλάδες:
http://www.hellenicnavy.gr/arxeio/STOLES/ndio01.jpg
Ή παγωτατζήδες :P
http://www.hellenicnavy.gr/arxeio/STOLES/ndio05.jpg
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Kala oi moutsoi (nautes) exoun kai autoi th gamath mlkia gia mplouza-anapodo ntekolte, an den kanw la8os me to eksairetiko onoma "κωλαρίνα" & fusika prokaloun th gunaikia libido me trouxes na skane apo tis plates etsi xumadio mes ta metra kai ta trena kai ta olofwreia... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: