Eχει δοκιμασει κανεις να παιξει DOTA μεσω αυτου του προγραμματος?Quote:
Originally Posted by Bullet
Printable View
Eχει δοκιμασει κανεις να παιξει DOTA μεσω αυτου του προγραμματος?Quote:
Originally Posted by Bullet
Panw katw symfwnw.Quote:
Originally Posted by locust
Pantws an e3aireseis to tragelafiko na ftanoume se shmeio na vazoume pass gia tous grifous,milame gia fantastika paixnidia , olokliromenes paragoges , peistikes ermhneies kai senario pou feygei katevtheian gia tainia.
Ναι εγώ μια-δυο φορές. Δουλεύει μια χαρά και δε χρειάζεται φυσικά original serial key, ουσιαστικά κάνει κάτι σαν ένα virtual lan.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Tι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω στα windows?Quote:
Originally Posted by cloud
Γενικοτερα ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να παίξω?Είμαστε 2 άτομα!
Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει πάνω απο χρόνος που το χρησιμοποίησα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα δικό σου εικονικό δίκτυο και σε αυτό συνδέονται οι φίλοι σου, σαν ένα chat room. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, λεπτομερής οδηγίες πρέπει να έχει και στο site του.
Στα windows και στο game δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση, εκτός αν έχεις κάποιο software firewall.
Βασικα δεν καταλαβαινω τι γινεται!Quote:
Φτιαχνω ενα network μεσω του προγραμματος,συνδεεται και το αλλο το παλικαρι ολα καλα.
Μετα μπαινω στο warcraft(frozen throne) και παω lan game και ο αλλος (ουτε εγω) μπορει να με με 'δει'! :|
Έχετε ίδια έκδοση frozen throne; Είστε και οι δύο σε win; Firewalls;
δες κι αυτό http://www.hamachi.cc/help/logmein_hama ... _guide.pdf
Εγω εχω την 1.19 και αυτος την 1.18 :oops:Quote:
Δεν μου το μπλοκαρει το Nod 32 και δεν εχω alarm zone!
Εχει το αλλο παλικαρι ομως αλλα τοχει απενεργοποιησει!
Και οι 2 win XP!
Oυφ! :|
ψαξου στο support page και στο forum του hamatchi dark
μου σπασε τα αρχιδια το σταλκερ.. δεν φτανει που μου την εχουν πεσει απο παντου κατι καβλεουρες με γαμω τα οπλα που με πετυχαινουν απο οπου θελουν , εχω και την ραδιενεργεια που μου γαμαει το βαιταλιτι.. εεεεεεεε αντε και γαμηθειτε μαλακες.
Αν είστε n00bs, τι να κάνουμε... μόνο ένας γρίφος στο Black Dahlia είναι δύσκολος, κι αυτό μόνο αν δεν κρατάς σημειώσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.Quote:
δεν λεμε να το παιξεις τωρα. Αλλιως λειτουργουσε το μυαλο σου οταν ησουν 15
έτσι, έτσι. άμα δεν είναι δύσκολα τα adventures δεν έχουν νόημα. Και πάντα με σημειωματάριο δίπλα να γράφουμε τα πάαντα.Quote:
Originally Posted by Deggial
βασικά όταν ήμουν 15 και τα παιζα αυτά πιο έυκολα μου φαινόταν από τώρα που τα ξανάπιασα. Βέβαια τότε έπαιζα και ότι adventure υπήρχε. :P Και να μου λεγες 12 να πω οκ... αλλά 15? ε νταξQuote:
νουμπQuote:
Originally Posted by freak brother
:*
:?Quote:
Originally Posted by morgana