Ήρθε και η συνεργασία με το ΛΑΟΣ και η μάλλον ατυχής ταύτισή του με την ακροδεξιά και ο Άδωνις "κέρδισε" την ταμπέλα του γραφικού (στην καλύτερη) και του επικίνδυνου ακροδεξιού (στη χειρότερη).
Printable View
τζάμπα τα χοντρά μπουφάν για σαχαλίνη
είχα μεγάλα όνειρα
Πολύ βολικά έκατσαν τα πράγματα για τους επικίνδυνους ακροδεξιούς Βορίδη και Γεωργιάδη.... Πολύ πολύ βολικά σε σημείο παρεξηγήσεως...
Θα πέσει γέλιο όταν θα κράζουν το Βορίδη επειδή, σαν υπουργός, δε βόλεψε "γαλάζια παιδιά" αλλά καραφλά....
τότε έχασες αυτο
κι αυτόQuote:
Απόδειξη της (ακραίας) αντιπάθειας στο πρόσωπό του είναι οι ούτε-ο-ίδιος-δεν-θυμάται-πόσες φορές που του έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο.
Quote:
Ήρθε και η συνεργασία με το ΛΑΟΣ και η μάλλον ατυχής ταύτισή του με την ακροδεξιά και ο Άδωνις "κέρδισε" την ταμπέλα του γραφικού (στην καλύτερη) και του επικίνδυνου ακροδεξιού (στη χειρότερη). Ειλικρινά, ακόμη ψάχνω ένα παραλήρημα (αγαπημένη του συνήθεια) που να συνιστούσε ξενοφοβικό κόλαφο
ντισκας.
κάνανε κίνηση δίσκος_αλλαγής_πλεύσης_και_αποκατάστασης_βλάβης_έχω_αλλάξει_πρέπει_να_το_καταλάβεις.
παραδόξως δε με εκπλήσσει καθόλου.
ελα παιδια ολα οκ...
η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. θα σωσει την παρτιδα
ο οποιος ψωμιαδης για οποιον εχει κ αμφιβολιες ειναι ακομα ο περιφερειαρχης μας. ολη η νομαρχια θεσ/νικης και τα καναλια μοκο βεβαια
δεν μιλάω τόσο για τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι πλάκα πλάκα από τον χώρο της δεξιάς αν εξαιρέσεις πιθανό κόμμα Καμμένου και τον νομάρχη της Καρδιάς μας τώρα, ήταν οι μόνοι αντιμνημονιακοί, για την χαλυβουργία έβγαλε μια ανακοίνωση η ΧΑ μαγνησίας που αφορούσε τα του εργοστασίου του Βόλου που ήταν υπέρ του Μάνεση και κεντρικά το μαζέψανε νομίζω.
Μιλάω για το ότι στην ηρωική απεργία των 110+ ημερών κτλ δεν θα έπρεπε να περνάνε απέξω από την πύλη, όχι να έχουν και λόγο και να τους χειροκροτάει ο πρόεδρος του σωματείου. Λίγη τσίπα διάολε.
Όχι.
Κατά τα άλλα, απολαυστικός Χάρρυ Κλυνν:
https://www.facebook.com/photo.php?v=3175418221047
Quote:
Πως κρίνετε την ανάρτηση φωτογραφιών των κατηγορουμένων για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής και την αναζήτηση πληροφοριών από τους πολίτες στην ηλεκτρονική σελίδα της Αστυνομίας;
76.57% Επιβεβλημένη ενέργεια (2768 ψήφοι)
15.99% Απαράδεκτη ενέργεια (578 ψήφοι)
4.04% Αδιάφορη ενέργεια (146 ψήφοι)
3.4% Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (123 ψήφοι)
μετά φταίμε εμείς που βρίζουμε...
Δεν ξέρω εάν ποσταρίστηκε
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150590884634350
αυτοκολλητακια απο τι εχω δει στην τιβι βαζουμε και μεις στις τροφες-νερο που στελνουμε σε αφγανισταν ιρακ κλπ ;) α ρε γκεμπελς.
παίζει τπτ με το indymedia, δεν μπορώ να μπω όλη μέρα
κάνουν "εργα συντήρησης" στο μετσόβειο (εκεί δεν είναι ο σερβερ; ), το διάβασα κάπου σήμερα, άμα ξαναβρω το λινκ θα ποσταρω
Είναι ηλίθιοι ή αυτό είναι χιουμοριστικό; Έχουμε πράγματι διακοπές της ηλεκτροδότησης, σταδιακά ανά κτήριο, για λόγους συντήρησης. Πριν 2 βδομάδες είχε προγραμματισμένη διακοπή στο παλαιό κτήριο ΣΗΜΜΥ και τρέχαμε Κυριακάτικα να ξανασηκώσουμε τους servers του εργαστηρίου.
Επίσης, σπουδαία "φίμωση" αν μια τυχαία Κυριακή θα πέσει το Indymedia για μερικές ώρες... την παλεύουν καθόλου; Αν ήθελαν πράγματι να φιμώσουν το indymedia, έστω και για μια μέρα, γιατί να μην το κάνουν την προηγούμενη βδομάδα που θα είχε και κάποιο νόημα;
βέβαια αν το συνδυάσεις με την κυριακή κ την σημερινή που θα έχει συγκεντρώσεις όλη μέρα στο κέντρο δεν είναι κ εντελώς ανέκδοτο η ιστορία. εκτός κ αν ήταν προγραμματισμένη κάνα μήνα οπότε μιλάμε για μελλοντικές σφαίρες κλπ.
Το Βήμα δε μας απογοητεύει ποτέ
στις «πέντε ομάδες των αναρχικών στην Αττική» δάκρυσα λίγο
Quote:
Τα μέλη της έχουν έρθει πολλές φορές σε αντοιχτή σύγκρουση με τους «φασίστες», όπως αποκαλούν τα μέλη των ακροδεξιών οργανώσεων, ενώ συνεργάζονται και με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων.
αν postareis απο βημα, ενας ειναι ο γιγαντας της ρουφιανιας.
+ credit για την ''ειδηση'' στο τελος του αρθρου
ξέρω γω; μάλλον τίποτα πορτοφολάδες και βιαστές.
Quote:
«Πράγματι, ήμουν ως νέος ένας ακτιβιστής της Δεξιάς. Και εκείνες οι εποχές είχαν φασαρίες και σε μερικές από εκείνες τις φασαρίες έχω συμμετάσχει» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Ερωτηθείς γιατί δεν έχει κάνει αυτοκριτική, σημείωσε ότι «η δημόσια αυτοκριτική είναι ίδιον της Αριστεράς. Εμείς τις αυτοκριτικές μας, οι δεξιοί, τις κάνουμε ή με τον εξομολόγο ή με τον εαυτό μας».
Σε ερώτηση περί πολιτικής μετάλλαξής του, ο κ. Βορίδης είπε: «Αν εννοείτε ότι υποκρίνομαι, γιατί στη πραγματικότητα υπάρχει ένα κακό τέρας μέσα μου, το οποίο περιμένω τη κατάλληλη στιγμή να το βγάλω, να εμφανιστεί, να το αποκαλύψω, θα σας πω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον, ο οποίος είναι εκτεθειμένος, να υποκρίνεται τόσο πολύ και τόσο καλά, σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».
Deggial είσαι μεταπτυχιακός σε κάποιο εργαστήριο;
Ακριβώς αυτό βασικά.