exeis dikio,parasyr8hka apo allo site
Printable View
exeis dikio,parasyr8hka apo allo site
Πολύ κοντά στο όνειρο της απόκτησης του Χαβιέ Σαβιόλα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έχει καταθέσει μακράν την καλύτερη προσφορά στον ποδοσφαιριστή.
Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Αλφρέντο Καμπρέρα δύο είναι οι προτάσεις που εξετάζει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός διεθνής, αυτή που του έχει καταθέσει η Σεβίλλη και εκείνη του Παναθηναϊκού.
Και αν μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα μόνο στον οικονομικό τομέα, αφού η προσφορά του ξεπερνά κατά 1 εκατομμύριο ευρώ εκείνη των Ισπανών, πολύ σύντομα ίσως αποκτήσει το προνόμιο να διεκδικεί χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο το "ναι" του Σαβιόλα.
Όπως όλα δείχνουν, η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του 27 επιθετικού της Κάλιαρι, Νταβίδ Σουασό, για τον οποίο προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ.
Η κίνηση της αυτή, σε συνδυασμό με την δήλωση του προπονητή της ότι ένας επιπλέον επιθετικός είναι αρκετός για την ομάδα του, μαρτυρά την απόσυρση των Ισπανών από την διεκδίκηση του Σαβιόλα σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σουασό.
Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Ατλέτικο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού ο Φερνάντο Τόρρες θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στις τάξεις της ομάδας.
Πολύ σημαντικές είναι και οι δηλώσεις του Αλφρέντο Καμπρέρα, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που τόνισε ξανά, μιλώντας στην εφημερίδα "Diario De Sevilla", ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού υπερέχει από όλες τις απόψεις.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού λοιπόν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Τρίτη, όταν και ο Σαβιόλα θα ανακοινώσει την απόφαση του, που αν έχει... ελληνικό χρώμα, θα αλλάξει σίγουρα τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.
Ρομέρο: "Ολα για να βγω πρώτος"
Τον πόθο να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα αλλά και την ικανοποίησει που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό έχοντας συμπάικτη του ένα συμπατριώτη του εξέφρασε με δηλώσεις του στην "Ole", ο Σεμπάστιαν Ρομέρο.
"Χαίρομαι που θα βρω τον Εκι Γκονζάλες. Είναι πολύ καλός παίκτης και η παρουσία του θα με βοηθήσει κι ελπίζω ότι θα τον βοηθήσω και εγώ".
"Στο 4-4-2 πρέπει να παίζω πάνω στη γραμμή και να βοηθάω περισσότερο στην επίθεση. Με τη διπλή ζώνη στα χαφ, θα συγκλίνω πιο πολύ προς τα μέσα για να δώσουμε χώρο στον κλασικό φορ. Όταν τα δύο εξτρέμ κλίνουν προς την περιοχή, ανοίγει ο διάδρομος στον επιθετικό. Ο προπονητής από εμάς τα χαφ ζητάει να κρατάμε την μπάλα και να γινόμαστε πρωταγωνιστές.
Πρέπει να κοιτάμε τον παίκτη που είναι μπροστά και όχι πίσω. Όσο πιο πολύ κινείσαι μπροστά και βλέπεις γήπεδο, τότε τόσο πιο εύκολα θα βγουν οι ευκαιρίες και οι διάδρομοι για το γκολ. Σε κάθε πρωτάθλημα μου βγαίνουν άλλοι ρόλοι. Κάθε προπονητής μου δίνει κι άλλη εντολή. Προσαρμόζομαι σε όλες και πιστεύω ότι τα πάω καλά. Είμαι έτοιμος για όλες τις θέσεις, γιατί έτσι γίνομαι πιο χρήσιμος και παίρνω ευκολότερα μία θέση στην ενδεκάδα" ήταν η ανάλυση του τρόπου που αγωνίζεται ο 28χρονος στην εφημερίδα της πατρίδας του.
Ολοκληρώνοντας, ο "Τσιρόλα" όπως είναι το παρατσούκλι του μίλησε για τον μεγάλο πόθο του να κατακτήσει ένα τίτλο, λέγοντας: "Στην Εθνική έχω παίξει, στο εξωτερικό επίσης. Θέλω όμως πάση θυσία έναν τίτλο. Τα δίνω όλα για να βγω πρώτος".
"Με τσιρολα και σαβιολα τη γαμαμε τη μαμα σας την καριολα" κιετς ε?
χεχε μακάρι αλλα γίνετε χλωμό γμτ
απόψε ακούστηκε ότι τον θέλει η arsenal -και αν ισχύει- πολύ χλωμό να διαλέξει ελλάδα :(
Οποιαδηποτε μικρομεσαια ομαδα και να τον θελει σε γαματο πρωταθλημα θα την προτιμησει απ το να ερθει ελλαδα...25 χρονονε ειναι..δεν παει για τα ενσημα ο τυπος.Και με λιγοτερα λεφτα θα προτιμησει καλυτερο πρωταθλημα.
Bullet (around) says:
iwant you opinion about romero
racias FRANCIA! says:
i just have to say you something:
I WANNA DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bullet (around) says:
why
Gracias FRANCIA! says:
HE`S VERY GOOD
he`s one of the stars of my team
listen:
Bullet (around) says:
ye
Gracias FRANCIA! says:
he`s very talented, but the best from him
is that he nevers gives ups
he has a heart of gold
you`ll see him on the filed running and putting all the balls in every ball
Bullet (around) says:
Gracias FRANCIA! says:
you`ll see him on the field running and putting all the balls in every ball
i`m very sad for me
and happy for u
αχαχαχχαα δε το πιστεύω.
και κάπου εδώ:
Gracias FRANCIA! says:
HE`S VERY GOOD
he`s one of the stars of my team
listen:
είχε ήδη μπανίσει από μακριά τους τύπους να έρχονται να τον πάρουν.
:lol:
Τελεσίγραφο σε Σαβιόλα
Μέχρι την Πέμπτη είναι διατεθειμένη να περιμένει η διοίκηση του Παναθηναϊκού την απάντηση του Χαβιέρ Σαβιόλα για το αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει καταθέσει και η οποία είναι οικονομικά η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο 25χρονος Αργεντίνος άσος. Οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής παραμένουν λίγες, ωστόσο οι «πράσινοι» θα περιμένουν για λίγες ακόμη ημέρες το… θαύμα και αν αυτό δεν γίνει ποτέ, τότε θα βάλουν μπροστά τη δεύτερη λύση για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, που αναμένεται να είναι «ηχηρό» όνομα. Πάντως όλα συνηγορούν πως ο Σαβιόλα δύσκολα θα επιλέξει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός φορ επέστρεψε από τη Γερμανία στη Βαρκελώνη και το πρωί της Κυριακής συναντήθηκε με τον ατζέντη του, Αλφρέδο Καμπρέρα Μπρισουέλα, για να μελετήσουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους. Αυτές προέρχονται από Μπόλτον, Παναθηναϊκός και Αρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» φέρονται να έχουν το προβάδισμα, αφού η προσφορά τους είναι ανάλογη, ενώ συν τοις άλλοις προσφέρουν στον παίκτη τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League.
«Δεν ξέρω τίποτα. Εγώ είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τελείωσε ο δανεισμός μου στη Σεβίλλη, έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Μπάρτσα και στις 17 Ιουλίου θα είμαι παρών στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας», απάντησε ο Σαβιόλα στην ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του φτάνοντας στη Βαρκελώνη. Πάντως θέμα παραμονής του στο «Καμπ Νου» δεν τίθεται, αφού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Ράικαρντ. «Δεν έχω κάτι νέο από τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστή η πρότασή του, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Χαβιέρ. Θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στη Sportday ο μάνατζερ του Σαβιόλα.
EINAI POUTANA TOU SPANOUDAKI I MANA
ayto
5 ATOMA THA EXEIS POUSTARA KATHE KYRIAKI
kai ayto
ki an strabwsei tou saviola ,poion?
http://www.worldcupjapankorea.com/ph...z_pictures.jpg
Quote:
Originally Posted by Bullet
kai polis sas einai.
katse me to mpoxa esy kai mh milas
Μπούλετ, κάνε πάλι προβλέψεις για το νέο πρωτάθλημα.
Να 'χουμε νέα quotes για του χρόνου.