Δε σας χάλασε σκαουζερόνια. Και κάρλινγκ και ανφιλντ με χιλιάδες απουσίες.8)
Printable View
Δε σας χάλασε σκαουζερόνια. Και κάρλινγκ και ανφιλντ με χιλιάδες απουσίες.8)
http://img696.imageshack.us/img696/4883/arshavin.png
Μα πόσο λατρείας, αν και περίμενα να κάνει πανηγυρισμό όπως πέρυσι.
Εντωμεταξύ 2 ματς στην κορυφή της επίθεσης, mvp ίσως και στα 2
Mπα, ανυπέρβλητος Song σήμερα. Όπως και Verminator. Mε Stoke ναι, MVP.
Δεν είναι τόσο καλός (τρόπος του λέγειν) για κορυφή όμως. Περιορίζεται imo.
Και νταξ, πλάκα θα είχε να έκανε πανηγυρισμό με 4 δάχτυλα ξέρωγω όπως περυσι, ενώ έβαλε ένα γκολ μόνο. :Ρ
(tbh έκανα και εγώ την ίδια σκέψη βλέποντας τον αγώνα).
άμα χαρήκατε που ΑΥΤΗ η άρσεναλ πήρε ματς, αλλάξτε χόμπυ. Κατάφερε να είναι χειρότερη από τη Λίβερπουλ της φετινής σεζόν (στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Στο δεύτερο ήταν απλά κακή). Ταυτόχρονα, εγώ μέχρι να φύγει ο κατάπτυστος, αλλάζω ομάδα. Και χόμπυ.
Λατρεία ο Αντρέι, αλλά δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο σήμερα εκτός απ'το γκολ, χαλαρώστε
(ποιος το χέζει το κάρλινγκ; )
ράφα φύγε μην έχουμε άλλα
εγω το θεωρουσα αδικο να παρει εστω και το Χ η Θλιβερπουλ. (νεο λογοπαιγνιο, κοπηραητ Μιτς 13/12/2009)
δηλαδη σκεψου το, εχουν περασει ΟΛΟΙ απο κει μεσα, κριμα δεν ειναι να ψαλιδισει τις ελπιδες του Αλσατου τεχνικου?
στο καραισκάκη ακύρωσαν τον αγώνα και έστησαν οθόνες που έδειχναν την άρσεναλ; κάνε μας τη χάρη ρε μιτς. Ασχολήσου με την τέταρτη κατηγορία Αγγλίας και τις αποδόσεις του στοιχήματος και άσε τις μεγάλες ομάδες της πρέμιερ λιγκ να είναι όσο θλιβερές θέλουν.
Λολ, όχι και όλοι. Μια χαρά έχασε 2-0 η utd στο αναβράζον (sic) Anfield.
Αγαπητή μορφίν χτες οι 3 βασικοί μας αντίπαλοι έχασαν βαθμούς με ισοπαλίες ή ήττες. Ήρθαμε στο Merseyside έχοντας ξέρωγω 10+ απουσίες. Ε, δε νομίζω κάποιος gooner παγκοσμίως χαλάστηκε ιδιαίτερα που αφήσαμε ελαφρώς το υπερσέκσι φούτμπολ μας στην άκρη και μετά από αλλεπάλληλα 1-1 (και το περσινό 4-4) πήραμε διπλό εκεί μέσα.
Who gives a crap στην τελική. Ας παίζουμε μπάλα με τις μπλάκμπερνς και τις έβερτονς αυτού του κόσμου και ας παίρνουμε τα διπλά στα καυτά άνφιλντς (που βτς σειόταν απόψε από τα We love you Arsenal, we do και τα we're by far the greatest team των travelling gooners) παίζοντας όπως απόψε.
Και ας βουτάει όσο θέλει ο μεγάλος αρχηγός σας (που καιρό έχεις να του στείλεις πινκς εδώ που τα λέμε). :)
zihuatanejo δε θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ. Δεν είναι σε φόρμα, ήταν τόσο καιρό τραυματίας, πριν 1-2 αγωνιστικές έπαιζε με ενέσεις, ε είναι λίγο η σκιά του μεγάλου ποδοσφαιριστή τζέραρντ. Τι να κάνουμε που δεν έχουμε άλλους. Αν βέβαια αναφέρεσαι στο καθαρότατο πέναλτυ που δε δόθηκε, αυτό είναι άλλο!
Τι να σου πω ρε μπρους, εγώ βλέπω αγγλικό ποδόσφαιρο γιατί μ'αρέσει, και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το παρακολουθώ σαν οπαδός ελληνικής ομάδας, να κερδάμε τους μαλάκες να παίρνουμε πρωταθλήματα κι όλα καλά. Προφανώς και θέλω να δω τη Λίβερπουλ να παίρνει πρωτάθλημα (κυρίως γιατί δεν την έχω δει ποτέ :razz: ) αλλά βασικά θέλω να τη δω να παίζει σαν μεγάλη ομάδα. Αυτό που με θλίβει από το σεπτέμβρη δεν είναι ότι χάνουμε από μικρότερες ομάδες. Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στη νίκη. Αυτό που με θλίβει είναι ότι βλέπω μια ομάδα με όνομα και ιστορία και φανέλα και όλα αυτά, να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας, να μην είναι στην πραγματικότητα 'ομάδα' αλλά ένα σύνολο από μέτριους παίκτες που ρεζιλεύουν τη φανέλα που φοράνε. Δεν τη θέλω έτσι τη Λίβερπουλ και όταν κέρδισε 2-0 τη μαντσεστερ ναι μεν χάρηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν κάτι που μάλλον περισσότερο πικρή γεύση μου άφησε, γιατί ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ακόμα και εγώ το ήξερα, αλλά ο ράφας μας έλεγε ότι γυρνάμε σελίδα τώρα και τέτοια. Ακόμα σελίδες γυρνάμε αλλά το βιβλίο γίνεται όλο και χειρότερο. Και ο μαλάκας εξακολουθεί να λέει ότι πάμε για μια θέση στην τετράδα, την ώρα που μας έχει περάσει ακόμα κι η σίτυ που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε πήραν κάτι εκτός από Χ. Αυτό που με θλίβει δεν είναι ότι δεν κερδίζουμε, αλλά το ότι με έχουν φέρει σε ένα σημείο που δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, και ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν. Πέρσυ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κάποιου ματς ήμουν στην τσίτα γιατί ήξερα/ ένιωθα πως μπορούσαμε να σκοράρουμε, ή τέλος πάντων να κάνουμε κάτι καλό. Τώρα βλέπεις κάτι μηδενικά τύπου λούκας και ο μόνος λόγος να είσαι στην τσίτα είναι επειδή δεν ξέρεις πόσο θα ρεζιλευτείς, όχι πόσο θα ρεζιλέψεις. Με ενοχλεί που συμβαίνει αυτό, με ενοχλεί που έχουν αφήσει τη λίβερπουλ να ξεπέσει έτσι, και δε θέλω να παίρνει αποτελέσματα απλά για να τα παίρνει και να επαναπαυόμαστε στη μετριότητά μας, θέλω να κάτσουν και να ασχοληθούν να τη χτίσουν γερή και δυνατή, να γίνει πάλι αυτή η ομάδα που θα χρειαζόταν ένα (1) ακόμη γκολ για να περάσει, και ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ. Η ομάδα που θα έχανε 3-0 σε ημίχρονο τελικού, και θα το γύρναγε. Και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι η ειρωνία πρωτοσέλιδου ελληνικής αθλητικής εφημερίδας, θλίβερπουλ και χύνω ... δάκρυα συγκίνησης - αλλά βέβαια, στην ελλάδα έτσι έχουμε μάθει.
Αυτό που μάλλον προσπαθώ να πω, είναι ότι με ξενίζει το να πανηγυρίζεις για το αποτέλεσμα, άμα η διαδικασία σε έκανε να κλείνεις τα μάτια σου από ντροπή. Η άρσεναλ, που πέρσυ τη θεωρούσα την πιο βαρετή ομάδα του σύμπαντος, φέτος για μένα παίζει την ωραιότερη μπάλα στην αγγλία. Ε, σήμερα δεν ήταν αυτή η άρσεναλ. Και το ένα γκολ ήταν αυτογκόλ, ούτε καν από μια σοβαρή απόπειρα, αλλά από μια εντελώς μαλακία φάση. Και το να πορωθεί κάποιος για μια τέτοια νίκη μου φαίνεται "κάπως". Αυτό.
Σας αφήνω τώρα γιατί έχω να γράψω μια εργασία για τον μπούρζουμ.
3 τεμαχια στον καφενε της βολφσμπουργκ
λουκας μπαριος ο ξεκωλιαστης
http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...height=349.jpg
Μορφιν, με ολο το σεβασμο και εντελως φιλικα, αλλα οταν μπαινεις στη διαδικασια να υποστηριζεις μια ομαδα, σε οποιαδηποτε χωρα του πλανητη και να ειναι αυτη και οποιασδηποτε χωρας καταγωγης εισαι, μπαινεις στο τριπακι να γινεσαι "ο μαλακας ο οπαδος ο ελληνας" ειτε λιγο ειτε πολυ. Αλλοι ειναι τυφλοι και δε βλεπουν ουτε μια φαση κατα της ομαδας τους, αλλοι νομιζουν οτι η ομαδα τους ειναι η καλυτερη και οτι ειναι απλα ατυχη, αλλοι φτιαχνουν θεωριες συνωμοσιας, αλλοι κανουν φτηνη ειρωνεια κτλ κτλ. ΟΛΟΙ.-
Κοινως, μπορει να θελεις να το παιζεις υπερανω και οτι σε ενδιαφερει μονο το θεαμα, κι εγω θελω να το παιζω και προσπαθω να μη γινομαι καφρος οσο μπορω και νομιζω δεν εχω καμια σχεση με το πως ημουν πριν 5 χρονια, αλλα οταν κανεις ποστ του στυλ
εστω κι αν ειναι απαντηση σε αυτο που εσυ θεωρεις "φτηνη ειρωνεια πρωτοσελιδου" (για μενα ηταν πετυχημενο λογοπαιγνιο και χωρις ιχνος κακιας εκ μερους του Μιτς), τοτε δεν ξεφευγεις ουτε εσυ. Επαναλαμβανω οτι δε στο λεω για να στην "πω" γιατι δεν πιστευω σε αυτα ουτως η αλλως. Ακομα και το γεγονος οτι θεωρεις οτι επειδη "μεγαλη ιστορια και φανελα" η Λιβερπουλ και θα πρεπε να κερδιζει τα ματς ειναι μια μορφη ακακου οπαδισμου.Quote:
στο καραισκάκη ακύρωσαν τον αγώνα και έστησαν οθόνες που έδειχναν την άρσεναλ; κάνε μας τη χάρη ρε μιτς. Ασχολήσου με την τέταρτη κατηγορία Αγγλίας και τις αποδόσεις του στοιχήματος και άσε τις μεγάλες ομάδες της πρέμιερ λιγκ να είναι όσο θλιβερές θέλουν.
δεν το παίζω καθόλου υπεράνω, μην μπερδεύεσαι. Δεν είπα ότι "εσείς κάνετε αυτό, ενώ εγώ...". Καμία σχέση. Είπα πώς πραγματικά παρακολουθώ αυτό το ωραίο παιχνίδι που λέγεται αγγλικό ποδόσφαιρο, και πώς ορίζω τον οπαδισμό για τον εαυτό μου. Και είναι όπως ακριβώς έγραψα στο κατεβατό. Περισσότερο με νοιάζει το καλό παιχνίδι (και τα ωραία γκολ) παρά οι σκοπιμότητες και οι τίτλοι. Στην παρούσα φάση δηλαδή αν χάριζαν το πρωτάθλημα στη λίβερπουλ γιατί έτσι τους καύλωσε, δε θα το χαιρόμουν, γιατί δεν το αξίζει. Θέλω πρώτα να τη δω να ανακάμπτει και να παίζει καλά, και μετά αν μπορεί να πάρει κι ένα πρωτάθλημα. Τέλος, μάθε ανάγνωση, γιατί ούτε απαίτησα να κερδίζει η λίβερπουλ λόγω φανέλας. Απαίτησα να παίζει καλά. Αυτό ζητάω εγώ από την ομάδα που υποστηρίζω, να παίζει καλά κι ας χάνει από όποιον θέλει. Αρκεί να το έχει παλέψει και να μην το παρατάει από το 20'. Μη με βάζεις να εξηγώ αυτά που έχω ξεκάθαρα γράψει λίγο πιο πάνω. Και ο τρόπος που καμιά φορά απαντάω στο μιτς είναι ο δέκα φορές φιλτραρισμένος και λογοκριμένος, γιατί ναι μεν αγάπες και πινκς, αλλά καμιά φορά εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν κρίνουν κάτι απλά για να το κρίνουν, χωρίς να πολυξέρουν τι παίζει. Λοιπόν μην απαντήσεις άλλο απόψε γιατί έχω να γράψω εργασία και χαζεύω.
Eίναι αλήθεια ότι είσαι συγκινητική, αλλά κάθε φορά που θυμάμαι τη βουτιά του Babel σε εκείνον τον προημιτελικό μέσα στο Anfield, δεν μπορώ να "δημιουργήσω" θετικά συναισθήματα για την ομάδα σας.
Γμτ είσαι γυναίκα, μου είναι δύσκολο να μπω στη διαδικασία να κάνω διάλογο μαζί σου για μπαλα, μου είναι πιο εύκολο να συζητήσω για καλλυντικά ξέρωγω ή να βγούμε μαζί ξέρωγω για ψώνια στην ερμού ή στην oxford street. Δεν το λέω με κακή πρόθεση, ούτε θέλω να σε υποτιμήσω σε καμία περίπτωση (και υποθέτω δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις κάτι ανάλογο), απλά είναι λίγο akward.
Είναι πολλά που φταίνε στη Λιβερπουλ. Τα χρέη, οι Αμερικάνοι της διοίκησης, η κακή διαχείριση, ο Ράφα. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι καλός προπονητής, αλλά τον ανέχεστε. Βασικός λόγος που μίκρυνε η ομάδα. Και όσο ήταν υγιείς οι Τζεραρντ-Τόρρες αυτό δε φαινόταν. Αλλά τραυματίστηκαν και επήλθε η καθίζηση. Ρωτάς δλδ έναν scouser ποιον έχει δεύτερο επιθετικό και τι απάντηση παίρνεις; Τον N'gong; Ή τον El Zhar;
Aυτά είναι λάθη. Τα βλέπω εγώ και εσύ, αλλά ο ράφα γιατί δεν τα βλέπει;
20 μύρια για τον Aquilani για να κάθεται στον πάγκο; Τραυματίας, ναι. Αλλά το ήξερες όταν τον έπαιρνες.
Μεγάλη συζήτηση.
Τώρα για εμάς τι να πω;
Καμιά ομάδα στον κόσμο δεν αποδίδει εξαίσιο ποδοσφαιρο 365/24/7. Θα υπάρχουν και οι κακές μέρες. Ειδικά δε όταν σου λείπουν πόσοι παίκτες του βασικού κορμού. Όταν σου τραυματίζεται ο πιο φορμαρισμένος σου παίκτης για 6 μήνες. Σου κόβονται τα πόδια, όπως και να το κάνεις.
Αλλά και πάλι. Έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήρθα μέσα στο Anfield που είχα να κερδίσω από όταν έπαιζε ο Pires με το Κανόνι στο στήθος, παίζω χάλια μπάλα στο 1ο μισό (χάλια, πραγματικά χάλια), θα μπορούσα να είχα φάει 2 και 3 γκολ, πάω στο ημίχρονο χάνοντας με ένα γκολ και στο δεύτερο το γυρίζω. 1 ημίχρονο, 2 τελικό. Ε, δε γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε μέρα στο Anfield. Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος. Μπες στη λογική μου.
Έπαιξα πολύ άσχημα και πήρα διπλό. Χαλάλι. Μια στο τόσο ας γίνεται και αυτό.
Πολλές φορές έχω βαρεθεί να παίζω καλά και να φέρνω Χ, ενώ όλοι οι άλλοι το αντίθετο.
Αυτά. Θα ήταν πιο καλά να κάναμε live τη συζήτηση και να λέγαμε για τις ΙΔΕΕΣ Arsenal και Liverpool, ακούγοντας Μπιτλς, που όπως και να το κάνουμε είναι το καλύτερο εξαγόμενο προϊόν της πόλης του Liverpool, αλλά δεν πειράζει. :pink:
ps. Αναφέρεσαι στη φάση που η μπάλα έχει βγει ξέρωγω άουτ και ο gerrard μόλις αρχίζει να πέφτει χωρίς να έχει ακουμπήσει (ακόμα) το πόδι του Gallas. Σορι, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν είναι πέναλτι αυτό. :)
Το θεμα ειναι οτι κι εμενα με ενδιαφερουν τα ιδια με σενα οταν βλεπω ποδοσφαιρο και εχω γραμμενο καθε ενα απο τα εντεκα πρωταθληματα του Ολυμπιακου στα παλια μου τα παπουτσια, αλλα δεν αποφευγω μερικες φορες να βλεπω την μπαλα που παιζει ο Ολυμπιακος πιο ωραια απο οτι ειναι. Κι εσυ πεφτεις σε παρομοιες παγιδες πολλες φορες. Εν πασει περιπτωσει ακομα κι αν εχεις/ειχες δικιο για αλλες φορες, εν προκειμενω ο Μιτς δεν ειπε τιποτα τραγικο. Μην απαντησεις αλλο γιατι εχω απειρο διαβασμα και γραφω αυριο.
τον Babel τον μισούμε όλοι.
το καταλαβαίνω, κι εγώ όταν με ακούω να μιλάω για ποδόσφαιρο θέλω να μου πω να σκάσω. Για καλλυντικά πάντως ξέρω αρκετά λιγότερα απ' ότι για το ποδόσφαιρο, οπότε μάλλον προτιμώ να βρίσουμε το babel, γιατί αν με ρωτήσεις με τι βάζουμε μέηκαπ, δεν ξέρω και θα γίνω ρεζίλι.
Αυτά λέω κι εγώ το κέρατό μου. Ακριβώς αυτά. Έχει αρχίσει πάντως να δημιουργεί αντιπάθειες ο ράφας τώρα τελευταία. Αυτό που φοβάμαι ότι ότι τον κρατάνε επειδή δεν τους συμφέρει οικονομικά να λύσουν το συμβόλαιο, το οποίο υπογράφτηκε το καλοκαίρι κι είναι φρέσκο φρέσκο.
την καταλαβαίνω τη λογική σου και τη δέχομαι. Δεν την έκρινα ποτέ. Είπα ότι με ξενίζει, γιατί εγώ τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Φυσικά και χαιρόμαστε όταν κερδίζουν οι ομάδες μας, ιδιαίτερα σε τέτοιες σημαντικές έδρες. Φυσικά. Κι εγώ θα χαιρόμουν, αλλά δε θα 'πορωνόμουν', όπως δεν έχω εκστασιαστεί με καμία νίκη της λίβερπουλ εφέτο. Κάτι τέτοιο. Οκ γούστα που έλεγε κάποτε κι ο φίξερ.
έτσι είναι. βέβαια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω να μου γαμάει την ψυχολογία ο ραφας. Φοβάμαι μήπως ξυπνήσω κάποια μέρα κι έχω γίνει έβερτον.
έλα τώρα.
Ξέρω πάντως κάτι φοβερά κόλπα για να βάζεις μολύβι.