Quote:
Originally Posted by jimid
Printable View
Quote:
Originally Posted by jimid
oi guftoi kanoun lifting kai xorevoun tsa tsaaaaaa o yeahhhh tsa tsaaaaa...
poios to lege auto?
Περί http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=13740 ...
Ποτέ δε κατάλαβα γιατί είναι τόσο βλάκες οι συνομωσιολόγοι και οι Λιακοπουλικοί. Κάνεις μία τεράστια συνομωσία, ας πούμε, συγκυβερνητική, παγκόσμια και τα σχετικά. Γιατί να αφήνεις στοιχεία-γρίφους για τις πράξεις σου για να τα βρίσκει ο κάθε Σπύρος και να αποκαλύπτει την αλήθεια;
Για να διασκεδάζει ο κόσμος.
άμα είχες πάει κι εσύ στη βόρεια Ευρώπη και έβλεπες πόσα ελληνικά πράγματα έχουν εκεί (για αποδείξεις απευθυνθείτε στον Άθειστ), θα γινόσουν κι εσύ λιακοπουλικός.
Είχαν και κάτι άλλο πέρα από εμάς?
απλώς είναι μια ενδιαφέρουσα άσκηση φαντασίας για wannabe αργόσχολους, αν ίσχυε αυτό που λες οι ίδιοι που ξεμπροστιάζουν την συνομωσία θα έπρεπε να είναι και στελέχη της, ειδάλλως πώς οδηγούνται εκεί από ερμηνεία τυχαίων σημείων; Συνήθως ισχύει το όπερ έδει δείξαι, έχω ένα καλό τέτοιο ανέκδοτο, σχετικό με την 11/9, θα το βρω και θα το βάλω.Quote:
Originally Posted by Deggial
όλα τα αρχαία; Ξεχνάς το δισκοβόλο; :(
Α ναι. Προς στιγμήν σκεφτόμουν τις διαφημήσεις του SYRTAKI DRINK.
Δεν το βρήκα αυτούσιο, αλλά θυμάμαι το γενικό σκεπτικό του και έστω με δικά μου λόγια το βάζω:
Quote:
Μαθηματική απόδειξη του ότι ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ είναι ο αντίχριστος
Δεν πίστευα στα μάτια μου! Οι ίδιοι οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους! Και μάλιστα με την βοήθεια της ελληνικής γλώσσας και αριθμολογίας που αποδεικνύει την εσωτερική κρυφή οικουμενική της δύναμη να αποκαλύπτει μόνο αυτή την μεγαλύτερη παγκόσμια συνομωσία του αντίχριστου ο οποίος ενσαρκώνεται στην δαιμονική μορφή του ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
Αν θεωρήσουμε τα γράμματα ως τους αρχαιους αριθμούς, τότε έχουμε:
Μ+Π+Ι+Ν+Λ+Α+Ν+Τ+Ε+Ν =40+80+10+50+30+1+50+300+5+50 = 616
Φτου! Δεν μου βγήκε! :?
:idea: Όμως! Στην αραβική προφορά το τελευταίο Ν το τραβάν λίγο, συνεπώς η σωστή γραφή είναι ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝΝ οπότε 616+50=666!
Ιδού κύριοι ο αντίχριστος! :shock: Με αδιάσειστα στοιχεία και με την αποδεικτική δύναμη των μαθηματικών και της ελληνικής γλωσσας αποκαλύπτεται ότι ο αντίχριστος ήδη έχει κατέβει στη γη και απεργάζεται την καταστροφή μας.
gamhse psuxologies to shmerino parapente
to parapente exei stamathsei na vgainei edw kai xronia.. mono h vavel krataei kala :shock:Quote:
Originally Posted by Bullet
itan polu true ontws! :dfinger:
freak eisai adikaiologitos an dn katalaves oti milame gia tin kaliteri elliniki seira twn teleutaiwn 50 xronwn!! (ok kopse kati :P)
Ήταν πολύ σνιφ! :touched:
odws. einai apafta ta episodeio pou kles sto telos, afou pleon exeis xalarwsei apto tension, gelondas.