Μεγάλη αγάπη ο τύπος. Θα μπορούσα να ακούω μονάχα το κανάλι με το μπάσο του misplaced childhood για πάντα.Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
Printable View
Μεγάλη αγάπη ο τύπος. Θα μπορούσα να ακούω μονάχα το κανάλι με το μπάσο του misplaced childhood για πάντα.Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
Τώρα που είπες για μπάσο, αν δεν έχεις ακούσει, τσέκαρε το Snapshots from limbo των Sonus Umbra. Ειδικά τον μπασίστα τους μάλλον θα τον ερωτευτείς.
Θα γίνει :)
AngelOfSorrow δώσε λινκ για τα κόλπα του Πητ.
Στον Κβελντ απαντάς. Σε αυτό που είπα δεν απάντησες όμως. Ελπίζω απλώς να μην το είδες..
ε. κι εγω σουφλε. :(
Φυσικά 8)
:(Quote:
Originally Posted by Kuolema
Φεύγω την Τετάρτη και η Ένι έρχεται Πέμπτη. Εκτός κι αν κανονίσουμε και τπτ πριν.
Παρασκευή και δευτέρα (την επόμενη) δε θα πάω δουλειά μονο :/ Anyway, τώρα στις γιορτές θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, οπότε πες μου όταν γυρίσετε να το κανονίσουμε ένα σ/κ, αν δε γίνεται πριν φύγετε :)
Πάντως συγνώμη αλλά κι εμένα μου αρέσει αρκετά το σουφλέ σοκολάτα....
:| :oops:
Ε έλα κι εσύ ντε. Θα έλεγα να κάναμε κανένα σουφλέ-μίτινγκ έξω αλλά το γαμημένο αν κρυώσει δε λέει. Πέφτει κιόλας (npi).
ξέρει καμιά που ξέρει ρώσσικα γιατί τα ονόματα τους τα γράφουνε μια με V και μια με W;
Δηλαδή μια το βλέπω Wladimir και μια Vladimir. Ή Valuev και Walujew :?
εξηγείστε αν ξέρετε
Όχι άλλα Ρώσσικα.
Salonica rules :D
E sry gia ton albus hp fans :/
einai ligo off season alla einwraio :D .....
topless
Την Κυριακή ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το ενυδρείο Κρήτης ο «Θαλασσόκοσμος», προσφέροντας στους επισκέπτες του την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός ταξιδιού στον μυστηριακό κόσμο της θάλασσας και των θαλάσσιων οργανισμών της Μεσογείου.
Το ενυδρείο που αποτελεί ένα επίτευγμα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) καταλαμβάνει έκταση 5.000τμ και είναι το μεγαλύτερο της ανατολικής Μεσογείου και ένα από τα κορυφαία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το συνολικό μέγεθος του ενυδρείου σχετίζεται με την εγκατάσταση πολλών δεξαμενών-ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων).
Έτσι, έγινε δυνατό να φιλοξενηθούν στο ενυδρείο οργανισμοί μεγάλου μεγέθους, όπως καρχαρίες, σελάχια, τοννοειδή κ.λπ., να υπάρχει ο αναγκαίος ζωτικός χώρος για τα φιλοξενούμενα είδη όπως επίσης να γίνει εφικτή η αναπαράσταση των φυσικών βιοτόπων των ειδών.
Η περιήγηση στο χώρο υπολογίζεται ότι θα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30' αν ο επισκέπτης επιθυμεί να περιεργαστεί το σύνολο των οργανισμών και των εκθεμάτων.
Το κτιριακό σύμπλεγμα του «Θαλασσόκοσμου» φιλοξενεί δραστηριότητες έρευνας, τεχνολογίας, εκπαίδευσης και αναψυχής. Βρίσκεται στο παραλιακό τμήμα της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών, 15χλμ από την πόλη του Ηρακλείου.
news.in.gr