ρε μαγκες κανα στοιχηματακι θα βαλουμε? (χωρις πλακα)
Printable View
ρε μαγκες κανα στοιχηματακι θα βαλουμε? (χωρις πλακα)
Ναι. θελετε φετος να σας δωσουμε 3 γκολ στο ημιχρονο και να ληξει παλι διπλο??
πονεμενη ιστορια το παιχνιδι με σας. :|
απευθυνομαι στις αγαπητες συμπολιτισες ομως
vazw stoixima oti eisai vlakas.
βαζω στοιχημα πως με μια μπουνια θα εισαι μειον 2-3 δοντια. 1 μηνα στα μποντυλαιν. τι λες ντρουλη ?
λεω οτι θα σε βαρουσε κι αυτος, αλλα νομιζω αρκουδακια δεν ειναι πολλα πια και τα προσεχουν.
Quote:
Originally Posted by Razor
mesa!!! tha ferw kai tin indie parea mou gia pan endexomeno.
:fear:
περναει ευχαριστα η ωρα στο ερ :!:
eyxarista e? an deis kapoio xontrouli me t-shirt savage garden sti gwnia na fylagesai.
καλά στην πούτσα μου κιόλας ποιόν θα πάρετε...
πολλά νεύρα τα παοκτσάκια 8)
καλά και αυτός ο Ζαγόρ θα τους φέρει όλους τους τελειωμένους???
θα' χει πλάκα να επαναπατριστεί και ο Φύσσας, τέλος.
η Μιλαν πηρε τσαμπιολιν ρε με τα παπουδια - αρα κ εμεις Πρωταθλημα με "βαλε τα σκουληκια μες στη πριζα" Ζηση Βρυζα :P
σοβαρα τωρα,ειναι εγκλημα που τουλαχιστον ο Αθανασιαδης δεν παει στην 1η ομαδα - πρωτος σκορερ ηταν περσι...
κ εμεις δν εχουμε νευρα - εσεις εχεται νευρα που σας εφυγε ο Ριμπο κ μεινατε με τα παλτα 8)
τσου ρε Λάκη... :D
se ena fantastiko senario(pou den apexei poli apo ti pragmatikotita) paiksoun vasikoi vrizas k lakis
dld oi 2 apo tous 4 pou tha patan perioxi(2 akraia xaf k ta 2 for) tha einai o lakis k o vrizas....
polla egkefalika
δεν νομιζω να παιζει βασικος ο Βρυζας ουτε κ ο ΓΧ.
εχει σε επαναληψη τον τελικο του Euro2004
:(
k poios 8a paizei o mietsel? :PQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
sovareyteite pate gia founto
4,000 apta 5 ekatomyria ths a8hnas sthn 1h ths aek
me rivaldo k stoxo to prwta8lhma
siga mh skisete kana kalson
ρε δε κοιτας το κωλο σου ξερωγω?πουχεις μαζεψει τον καθε τυχαιο?
κ ο Μιετσελ θα παιξει.αμα γουσταρουμε,παμε στη Γερμανια κ τον ξαναγοραζουμε αμα λαχει
κ αλλοι ειχαν πολυ κοσμο στη πρωτη προπονηση (πολυ περισσοτερο απο εσενα) κ τελικα εμειναν με τη τσαπου στο χερι
wanker ασε τα φιλοσοφικα γιατι ολοι ξερουμε οτι οι λεγομενες πρωτες ειναι λαικουρες για να πουλαν οι εφημεριδες και να κανουν επιδειξη οι προεδρες.Πιασε και ενα χαρτη να δεις που πεφτουν οι θρακομακεδονες και βγαλε ακρη.Και στο φιναλε η αεκ εχει ηδη δωσει πανω απο 20000 διαρκειας,εκει μετραει η στηριξη που λες μαν
"o aris k i simvoli tou stin ispanovrazilianiki anergia"
όταν η ιθπανομπραζιλιάνικη ανεργία θα γαμάει και θα δέρνει όπως πέρσυ, άλλα θα λέτε. :D
Ntaxei ok me ta diarkeias ths aek alla ta misa apo ayta exoun oso exei to eishtirio gia enan agona sta episima tou karaiskaki. Sta diarkeias na min koitate poses kartes einai alla posa ta esoda.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Ρε for the festivals,συ περιμενεις δλδ το διαρκειας του οακα να ειναι ιδιο με του καραισκακη που ειναι το 1/3 του?Τα διαρκειας τα ανεφερα πανω στη μπηχτη του wanker για τη στηριξη στην ομαδα και μονο ετσι το βλεπω εγω που ισως αγορασω φετος χωρις να εχω σκοπο να παω σε κανενα παιχνιδι.Τα εσοδα και λοιπα τεχνοκρατικα δε με αγγιζουν εμενα,το φιλο του παιχνιδιου :!:
wanker erpeto,prosexe gt paizeis me tin floga kai to ksereis.oi epiloges pou kanei o ferrer gia esas,einai kathara proswpikes kai o skordas pleon exei apokthsei apla diakosmhtiko rolo.mia stravi na ginei -POU THA GINEI-kai fygei o ferrer,pali sas vlepw stin b.kai i plaka einai pws akoma kai meta apo thn persini sas poreia PALI den eiste enwmenoi.min mou peis malakies,opadika den eiste katholou enwmenoi.yparxei akoma i amfisvitisi tou super 3 kai kat epektash ths dioikisis.apla me thn propaganda tou libero kathe meshmeri prospatheite eis mathn na kalipsete tis fwnes twn antifronountwn.
ti egine me parathouelos?vrwma e?o koke?arxise na traymatizetai sthn tseph?o dromos pou pirate den tha exei girismo ayth thn fora.den einai ola toso rodina kai to ksereis...
Καλα, νταξει, ο ανθρωπος ειναι και επισημα καραγκιοζης.Quote:
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ντάριλ Μόρεϊ ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι παίκτης των Ρόκετς και δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος, ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθαρίζει ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.
"Είναι κάτι προσωπικό. Είναι οικογενειακό θέμα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Άλλα περιμένεις όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο κι όταν πηγαίνεις κάπου αλλάζεις γνώμη.
Όταν είσαι τόσο μακριά από το σπίτι σου, η κουλτούρα, ο τρόπος ζωής και πολλά άλλα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις από πριν τι θα γίνει.
Θέλω να μείνω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να παίξω σε μια ελληνική ομάδα" σχολίασε ο "VSpan" στην εφημερίδα "Houston Chronicle".
Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του, Μίοντραγκ Ραζνάτοβιτς, ο οποίος λέει: "Τους είπε 10 φορές ότι δεν θα γυρίσει. Στην αρχή ήταν κάτι μεταξύ αυτού και του Τζεφ Βαν Γκάντι. Τώρα δεν είναι. Δεν προσαρμόστηκε στον αμερικάνικο τρόπο ζωής.
Δεν μπορεί την Αμερική, θέλει να γυρίσει σπίτι του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το καταλαβαίνουν. Είναι κάτι σοβαρό. Προσπαθώ να τους πείσω εδώ και 1 1/2 μήνα. Είναι τρελό. Πιστέψτε με τα πούλησε όλα: το σπίτι του, το διαμέρισμα του.
Δεν επιστρέψει. Μου λέει ότι πίστευε ότι μπορεί να ζήσει, αλλά τελικά δεν μπορεί. Ήταν πολύ χαρούμενος όταν υπέγραψε. Μετά από δέκα μήνες, δεν αντέχει ούτε λεπτό".
Μάλιστα ο Ραζνάτοβιτς δήλωσε ότι η πλευρά του παίκτη θα πληρώσει τα 350.000 δολάρια που κατέβαλαν οι Ρόκετς στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν την περασμένη σεζόν.
Ο Σπανούλης είπε στον ατζέντη του οτι δεν θέλει να ξαναπαίξει σε ομάδα εκτός Ελλάδας. "Μπορούσαμε να δοκιμάσουμε το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες. Δεν έχει σημασία. Ούτε καν στην Ισπανία. Μου είπε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.
Ψάχνει μια διέξοδο. Με παίρνει κάθε μέρα. Η μετά του μου τηλεφωνεί κλαίγοντας. "Φέρε πίσω το γιο μου" μου λέει. Είναι σοβαρό. Αν θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα σε ολους τους ξένους παίκτες που έρχονται και δεν μπορούν να προσαρμοστούν ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν κι ότι τους μεταχειρίζονται σαν σκλάβους τότε τι να κάνουμε; Θα παίξει καλά του χρόνου; Σίγουρα όχι".
Τέλος ο Σπανούλης καταλήγει: "Είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή είναι πολύ διαφορετική. Τα περίμενα όλα αλλιώς. Έχω στενή σχέση με την οικογένεια μου. Προτιμώ να είμαι μαζί τους, παρά να παίξω στην Αμερική. Δεν μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω όταν ζω μακριά τους.
Από μπασκετικής πλευράς είχα μια δύσκολη σεζόν με τον Τζεφ. Ήταν το 5-10% από ότι είχα στο μυαλό μου. Τώρα αυτό πέρασε. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους εδώ και τον νέο μου προπονητή. Τον σέβομαι ως κόουτς και ως άνθρωπο. Αλλά δεν μπορώ να γυρίσω...".
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Η μητέρα του μου τηλεφωνεί κλαίγοντας. "Φέρε πίσω το γιο μου" μου λέει. Είναι σοβαρό.
pw ton pousth..poso mamakias re.steiltou mwrh kyratsa esy kanena tapsi me ntolmadakia na vgalei ton skasmo.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΤΑΡΑ Η ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ? :D
etsi na pernoume fwtia siga siga
me 2post :P
apth stigmh pou o ferer kalyptei tis anages mou giati na mhn ton empisteyto...paiktes styl xavito pala8ouelos koke
htane dikes tou epiloges k nomizw den ta phge asxhma..
8a deite k tis xorhgies pou 8a ferei k ola kala imo
oso gia to an eimaste enwmenoi 10,000 sthn prwth, ti allo na kanoume
poso exei to diarkeias ths aek sthn eparxia? peite ligo thn alh8eia giati perisy kati gia 40 evro akousa
to stoixima IDI MPIKE FLWRAKO.
πραγματικα ρε , χωρις Τοργκελε και με Βρυζα Λακη και τον μετανοησαντα Ουντεζε ουτε πανω απο τον Εργοτελη δεν τερματιζετε.
130 ευρω ειχε το εισητηριο στη 13 που ηταν η μονη θυρα που εδινε επαρχιακα διαρκειας...Quote:
Originally Posted by wanker
ntaks,o thodoras proedros,o zisis epestrepse,enas leipei gia na ksanasmiksei to gnosto pareaki tis nixterinis thessalonikis
http://img27.picoodle.com/img/img27/...sm_ce7428f.jpg
http://www.shootandgoal.com/cgi-imag...i/froussos.jpg
Λευτερια τωρα
Quote:
Originally Posted by Daffy
Ti Klotsidas k malakies...
Apo contra.gr:
Οπως όλα δείχνουν το Σούπερ Καπ επιστρέφει. Ενας θεσμός που τα τελευταία 10 χρόνια έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ζωντανεύει ξανά μετά από πρόταση της Κυπελλούχου Λάρισας στην ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, οι "βυσσινί" πρότειναν στην ελληνική ομοσπονδία την αναβίωση του θεσμού, ενώ από την πλευρά της η ΕΠΟ ζήτησε τη γνώμη του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έδειξαν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και όπως φαίνεται το Σούπερ Καπ επιστρέφει για πρώτη φορά από το 1997 όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού.
Οσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, η 8η Σεπτεμβρίου είναι η επικρατέστερη, μόνο που οι δύο φιναλίστ θα αγωνιστούν χωρίς τους Ελληνες διεθνείς, αφού εκείνη την περίοδο η Εθνική ομάδα θα προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νορβηγία (12/09) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro.
Τέλος, το ΟΑΚΑ είναι μέχρι στιγμής η πιθανότερη έδρα της αναμέτρησης αν και όλα θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν από την ΕΠΟ.
κι επειδη δεν ειμαστε παο, μια τεσσαρα στα τυρογαλα και αλλη μια κουπα στο λιμανι.
τα τυριά σας γαμάνε καλά, είτε με τεσσάρα είτε χωρίς
ΑΕΛ μαστούρα sepultura
επειδή ο γαύρος δεν είναι παο θα χάσει παραπάνω από 2-1
Απαραδεκτος θεσμος το Σουπερ Καπ.