Πολυ ωραιος τυπος. Με τα χιπικα πουκαμισα του και τα γυαλια του καθοταν αταραχος και επαιζε ενω γινοταν της πουτανας απο κατω αλλα και επι σκηνης!
Rip
Printable View
Πολυ ωραιος τυπος. Με τα χιπικα πουκαμισα του και τα γυαλια του καθοταν αταραχος και επαιζε ενω γινοταν της πουτανας απο κατω αλλα και επι σκηνης!
Rip
:gun:Quote:
Originally Posted by lab
Σορρυ δεν ηταν χιπικα. Χαβανεζικα!
Νταξει τωρα?
αντε βρε βλακα χωσε το οπλο στο στομα σου.Quote:
Originally Posted by Razor
ελα ΣΚΛΗΡΕ,μας φοβισες.χου-χου-χουλιγκαν.
διορθωση λαμπ.μπορει να φορουσε χιππικα πουκαμισα και γυαλια,αλλα ολη η μπαντα ηταν ο ορισμος της καταστροφης πνευματικα.
σερτς εντ ντιστροι αζορ.τοτε που το ΘΡΑΣ μεταλ ηταν μειον 12 ετων.
Πανκη συμφωνω 100% μαζι σου! Απλα τα πουκαμισα του ηταν trademark γι αυτο τα ανεφερα!
Τους εχω δει δυο φορες και ηταν απο τα καλυτερα λαιβ της ζωης μου. Οντως ειμαστε πολυ τυχεροι οσοι τους προλαβαμε!
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΙΠΗ ΤΟΝ ΠΑΝΚΗ :behead:
πότε θα βαρεθείς ρε παπάρι?πραγματικά περιμένω..
σε άλλα νέα να ακούσετε το καινούργιο sons of otis
να το ακούσετε λέμε
damn rightQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Quote:
Originally Posted by Swollen
Παει πολυ καλα προς το παρον!!!!
Επιτελους εχουμε νεα...
Hey by now some of y'all may have heard a buzz about the Shrinebuilder project.Yes it's real and on fire.
:weed: The band is : Al Cisneros[ Sleep,OM},Scott Kelly{Neurosis},Dale Crover{Melvins,Altamont} and Wino{Obsessed, Vitus,Spirit Caravan,Hidden Hand, Probot}.
We have songs written for our first NEUROT Release,Some time in the new year.Live shows are being discussed as well.
Stay tuned! :weed:
Απο το μαισπει των Wino
molis anakoinwthike o kaluteros diskos gia to 2009 loipon
όλε!
Ένα μικρό δείγμα του Wrath :
http://www.youtube.com/watch?v=WIxH8WyG ... annel_page
Wolves in the Throne Room νου άλμπαμ yay.
Quote:
Originally Posted by funishment
Τα λεγε ο ανιχνευτής/κατάσκοπος wom τις προάλλες στο μσν κι έτρωγαγ τις φρίκες μου, άντε να δούμε
Η τελευταια ντρονια γαμαει με παθος τριχωτους στονεραδικους κωλους :!:Quote:
Originally Posted by lab
Gi auto meta thn akroash tou akolou8hse dopesmoker kai koufa8hkane oi geitonoi
εγώ πάντως πέρασα την τελευταία ώρα να φαντάζομαι καλοκαίρι, ουζάκι, φούντα, ερημική παραλία, καυτό ήλιο, ίσκιο δέντρου εκεί που θα είμαι εγώ και το Satori στα ακουστικά. τι μου συμβαίνει;
χωροχρονικό κοκομπλόκο
ιντιντ, πάμε τότε σε κάτι πιο χειμερινό
αγαπητά μου λαγωνικά του ιντερνετ,
σας γράφω για να εκφράσω την επιθυμία μου για νταουνλοουντ λινκ του "Die Winterreise" του Schubert με Rudolf Jansen πιάνο και Andreas Schmidt φωνή. Σε περίπτωση που χρειαστείτε και άλλες πληροφορίες εδώ:
http://www.amazon.de/Winterreise/dp/B0006OS6PQ
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σας,
χρήστης Κάλκι
Yassou ρε JK με τα ωραία σου. Νου Final άλμπαμ.
malaka to gojira to album tou 08 apo to hammer aftoktonw
diorthwnoun tis palies malakies me xeiroteres
to prohgoumeno ekane gia diskos xronias. to neo oute kan gia lista. ante, teleutaies theseis me to zori
Opa to kainourgio My Dying Bride pou vgainei se ligo kairo 8a ksanaexei violi re!pwrwnomai!vevaia gia mena to kalutero album tous einai aviolo(dreadful hours) alla kai pali einai polla uposxomeno
edit:Na pwrwsw Razor vgainei kai neo Destroyer 666 \m/ unchain the wolves you bitches!
ΠΩΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ
Quote:
Originally Posted by Khalkji
μόλις ανακάλυψα γιατί είμαι από τους λίγους (αν όχι ο μόνος) που ο αγαπημένος δίσκος Bolt Thrower είναι το Honour - Valour - Pride. Και αυτό συμβαίνει γιατί είναι ουσιαστικά Candlemass με μπρούταλ φωνητικά.. να τι είναι!
Τσεκ γιορ πι-εμς μάι ντούντ!Quote:
Originally Posted by Khalkji
http://vibrationsofdoom.com/test/tes.../Tank-POTH.jpg
razor agorare, to gustareis etouto edw? to 3ethapsa shmera to prwi. protimas to filth e?
MONO FILTH .-
Struck by Lightning :dfinger:
8a legetai defiance kai kukloforei leei mesa sto genarh twra peretairw den exw vrei kana link h tpt 8a doume.Pwrwsou timia skoulikiQuote:
Originally Posted by Razor
mipws exei kaneis auto to tragoudi :
http://www.youtube.com/watch?v=LD1v6Pat ... re=related
an nai mporei na to anevasei kai na mou steilei ena pm??? :)
ανεβαίνει.
edit
http://www.deadverse.com/public/disc...b4b4740078.jpg
Gutter tactics backed with mathematics
Acts to cause havoc
Words weave with static
Streets tattered
Preachers turned addicts
Knowledge subtracted
Equation is Tragic
πω ρε μαγκα.
εύκολα ό,τι καλύτερο έκαναν ποτέ.
θέλω πολύ να βρω τους στίχους της εισαγωγής.
Best you don't speak, just listen
Bound to choke the life out your chest like these mics that I'm grippin'
20/20 through eyes with ambition.
Here to redefine the street diction.
αυτό ακριβώς κάνουν.
ποιός ψήνεται να εφεύρουμε ένα μπαράκι με πάμφθηνα ναρκωτικά και ουίσκια που να παίζει όλη την μέρα Coil;
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Quote:
Originally Posted by Marillion
Ε,όχι και μόνο Filth! Και εδώ το μανιασμένο power τρίο δίνει ρέστα ακατέβατα! Set yout back on fire ,Red skull rock ,Power of the hunter και φυσικά ΤΟ ΕΠΟΣ Walkin' bearfoot over glass (με ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΛΕΜΕ) κάνουν αυτό τον δίσκαρο ΔΙΣΚΑΡΑ!