http://youtu.be/ZjVEj5DsPvU
Κλάμα
Printable View
σημερα τελος regular season :-)
Breaking down Eastern Conference playoff scenarios
Breaking down Western Conference playoff scenarios
Ανατολη παιζεται μια θεση Indiana με Βrooklyn
Δυση Pelicans με ΟΚC
θαναι ωραιο το Pelicans-Spurs το θελει και το SA το ματς
Θέλω: να κάνουν το break Boston, Bucks, Spurs
Ποντάρω ότι θα κάνουν το break Wizards και Spurs
Είδε κανείς το Pelicans - Spurs? Μου φαίνεται ο Popovich έκατσε και διάλεξε Clippers, χάνοντας τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα απέναντι στο Dallas.
το άνοιξα στο δεύτερο δεκάλεπτο είδα και το τρίτο και η αλήθεια είναι πως ότι σούταραν οι Pelicans έμπαινε. δε νομίζω ότι το δώσαν
De nomizo. Stin proti periodo oi Pelicans eixan 15/22 sout kai piran diafora 20 ponton pou akoma kai mia apeiri sxetika omada mporei na kratisei apenanti stous Spurs an exei os kinitro tin eisodo sta playoffs. Ase poy o Davis ta gamise ola akoma mia fora. Stin pragmatikotita sti Dysi mono ena einai to ksekatharo favori, ki auto einai oi Warriors apenanti stous Pelicans. Ta alla 3 zeugaria einai ligo eos polu amfirropa, opote oti kai na dialege o Pop pali dunato match up tha itan. Kai to Memphis exei to safes provadisma apenanti se Portland, alla tha deiksei.
Thelo break Boston, Spurs, Dallas, Portland (vgike 4o alla exei meionektima edras)
Vlepo break Washington, Spurs mono
τοδα κι εγω το χτυπησε κανονικα ο Pop κατεβασε κανονικη ομαδα(αμα ητανε εβαζε κλασικα τα δευτερα) και λογικα θα προτιμουσε το Νταλας με πλεονεκτημα παρα Κλιπερς
μπηκαν φουριοζοι οι αλλοι και πηραν την διαφορα
δεν εχω δει τι εγινε στο Τοροντο-Wizards θα βαλω προγνωστικα :D
ATL-BRO 4-1
CLE-BOS 4-0
CHI-MIL 4-2
TOR-WAS 2-4
GSW-NO 4-1
HOU-DAL 4-3
LAC-SA 2-4
POR-MEM 2-4
για Conference finals ΑΤL-CLE και GSW-SA
Εγώ αυτά λέω. Παίξτε να βγάλετε λεφτά. (η εικόνα είναι λάθος, όπου pacers βάλτε nets)
http://83.212.116.170/predictions.png
GSW-NOP:4-0
POR-MEM:2-4
LAC-SAS:1-4
HOU-DAL:4-2
ATL-IND:4-0
TOR-WAS:3-4
CHI-MIL:4-1
CLE-BOS:4-0
Ο Ομ ψηθηκε για Ιντιανα τελικα κι οχι για Μπρουκλιν :P
Συμφωνω με ολες τις προβλεψεις του αποπανω, σχεδον ακομα και στα σκορ:
GSW - NOP 4-0
POR - MEM 1-4
LAC - SAS 2-4
HOU - DAL 4-3
ATL - BRK 4-0
TOR - WAS 2-4
CHI - MIL 4-1
CLE - BOS 4-1
Derrick Rose απο τα παλια, μετα απο 3 χρονια σε παιχνιδι playoffs:
ΕΜ ΒΙ ΠΙ! ΕΜ ΒΙ ΠΙ!
Πειτε και για πλεηοφφς τιποτα. Ξεκιναμε Κληβλαν - Σικαγο σημερα.
δεν εχω δει ακομα 2 round
με καθυστερηση ειδα τo G7 του LAC-SA γενικα ματσαρες τρομερη σειρα κριμα που ηταν 1 round
κατα τα αλλα ψιλοψοφιος ο 1 round
Φάπες στον ΛεΠρο και τους Καβς κι όλα τέλεια!
Curry συγκινητικός σαν παίχτης, αλλά και στον λόγο του. Παρόλο που ξεκίνησε με βλακειούλα "I want to thank first of all, my lord and savior Jesus Christ" :p
:touched:
Η τεραστια μαλακια με αυτο ειναι οτι δεν ηταν στα μουτρα του ΕΜΕΤΟΥ.
Για οποιον ειδε/κατεβασε το ματς, θελω να μου πειτε με το χερι στην καρδια αν ειναι ιδεα μου ή οι διαιτητες προστατευουν Λεμπρον και Καβαλιερς υπερβολικα πολυ εξωφθαλμα.
Εχω διαφωνια με εναν φιλο μου, ο οποιος με εχει κανει να αμφισβητησω αυτα που βλεπω μπροστα στα ματια μου και προσωπικα τα θεωρω εντελως τραγικα.
Διαβαζοντας και τυχαια σχολια απο δω κι απο κει, ειδα οτι σχεδον ολοι τα βλεπουν επισης, αλλα νιωθω οτι ειμαι τρελος οταν μιλαω μαζι του.
He's back ξεκάθαρα
φτου φτου σκόρδα
https://www.youtube.com/watch?v=WHWmaoXvOPM
May 7th 1989 - Michael Jordan hits "The Shot" to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.
May 8th, 2015 - Derrick Rose banks in a game winning shot to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.
Μήπως στο χθεσινό ήταν υπερβολιά πολύ εξώφθαλμα, πάλι όχι;
Back to 2002...
Δεν έχω χρόνο για πολύ σχολιασμό δυστηχώς αλλά έχω να επισημάνω, μιας και για μαζοχιστικούς λόγους έχω δει πάνω από 20 ματς των ροκετς φέτος, ότι αυτή την ομάδα πρέπει να βρούνε τρόπο να την πετάξουν έχω από το πρωτάθλημα.Ειλικρινά το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης κι ακόμα λιγότερος σαν προπονητής. Όντως, παίζουν εντυπωσιακά άσχημο μπάσκετ, αν και στο ξεκίνημα του ματς που κατέληξε σε blow-out από τους Clippers, υπήρχαν πολλές α λα All Star Game στιγμές.
Μην υπερβαλλετε, η ομαδα που τερματισε δευτερη σε αυτην τη Δυση δε γινεται να παιζει κακο μπασκετ (και δεν παιζει).
Απλα ετυχε να πεσει πανω στην πιο φορμαρισμενη ομαδα του ΝΒΑ αυτη τη στιγμη, και εδω και 2 μηνες, τους Κλιπερς.
Ευτυχως σημερα ηρθαν λιγο στα ισα τους τα ζευγαρια, γιατι ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δε θα ευχομουν να ειναι Μεμφις - Ουοσινγκτον - Κλιπερς - Κληβλαν η τετραδα. Ας ελπισουμε οτι θα περασουν Ατλαντα και Γκολντεν Στεητ τελικα. Και φυσικα πανω απο ολα να κερδισει το Σικαγο σημερα, αν και δυσκολα τα πραγματα.... χαθηκε τεραστια ευκαιρια χθες.
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης σε ποιο άθλημα;
αν με αυτά http://www.basketball-reference.com/...mchalke01.html είναι "λίγος", πάω πασο...
Σε ένα άθλημα που τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαζαν άλλοι στην ομάδα του και αυτός ήταν καλός για το ξύλο και το getting under the skin των αντιπάλων. Εδώ πήρε μέρος στο fantasy draft με τους καλύτερους 50 παίχτες όλων των εποχών και διάλεγε μόνο παίχτες των Celtics :touched:
Fixxxer, βγήκαν δεύτεροι γιατί ο μούσιας έπαιζε απίστευτα ο άνθρωπος και τους πήγε καροτσάκι. Εννοείται πως υπήρχαν ΟΜΑΔΕΣ που άξιζαν τη δεύτερη θέση σε αυτή τη Δύση.
Opos eidame stin kanoniki sezon, sti deuteri thesi mporousan na einai 4 omades: Spurs, Rockets, Clippers, Memphis
Golden State eixan kleidosei 1
Portland 4
Dallas 7
Oklahoma/Pelicans 8
Apo kei kai pera, oi Rockets paizoun se diastimata POLY KALO mpasket, asxeta an den einai tou goustou sou.
Ki emena de mou aresei to mpasket pou paizoun oi Memphis, alla tous paradexomai.
Ειπα να μη μιλησω για τα αισχη του 4ου παιχνιδιου που ηταν σωρηδον αναποδα φαουλ με αποτελεσμα να εκτελεσουν 26 βολες οι Καβαλιερς και 12* οι Μπουλς, αλλα σημερα δε θα το βουλωσω ωστε να προσπαθησω να ειμαι politically correct και επειδη στο ΝΒΑ δε γινονται τετοια :rolleyes: Η φαση που γινεται στο 73-83 με τον Ντελαβεντοβα να κλειδωνει τα ποδια του Γκιψον (αφου του εχει κανει 3 φαουλ μεχρι να φτασουν κοντα στο καλαθι) και τελικα τον Γκιψον να αποβαλλεται, με εκανε να αηδιασω τοσο πολυ που πλεον δε με νοιαζει καν που λογικα αποκλειονται οι Μπουλς. Το αποτελεσμα, να εκτοξευθει η διαφορα στους 17 και να μην εχουν Γκιψον οι Μπουλς για ολη την τεταρτη περιοδο, ενω σε ολο το ματς τα σφυριγματα ηταν προκλητικα για μια ακομα φορα.
Ε αντε γαμηθειτε σιχαματα, ελπιζω να σας ξεφτιλισουν στον τελικο οποια ομαδα περασει απο Δυση.
*(12 βολες ρε μλκ αν ειναι δυνατον, δηλαδη σε 48 λεπτα ματς με πολλα φαουλ και νευρα και ενταση μεταξυ Σικαγο και Κληβλαν, κατα καποιο τροπο οι Καβαλιερς επαιξαν δηλαδη ΤΟΣΟ γαματη αμυνα που εκαναν μονο ΕΞΙ φαουλ πανω σε προσπαθειες για σουτ, και ουτε καν, αφου καποια ηταν στο bonus)
Eντάξει, έχει ακόμα για να πεις ότι αποκλείονται οι Μπουλς.
Έπαιζαν χωρίς Πάου σήμερα και αποβλήθηκε 100% άδικα και ο Ταζ, αλλά και πάλι ήταν στο καλάθι το παιχνίδι στο τέλος.
Θα γυρίσει στο Σικάγο η σειρά και αν εκεί με Λεμπρόν και Κyrie που πονάνε γίνει κανένα +15 τελικό σκορ, δεν είναι καθόλου απίθανο να επιστρέψουν στο Κλίβελαντ και να σπάσει ξανά η έδρα.
Τραγική η αποβολή όμως, ισχύει.
Ακόμα και με νίκη του Cleveland στο 5ο παιχνίδι, το σκορ έπρεπε να είναι 3-2 υπέρ του Σικάγο, από το 4ο παιχνίδι.
Δε δώθηκε τεχνική ποινή στο βλάκα Μπλατ, που ζητούσε time-out ενώ τα είχε εξαντλήσει, πράγμα που θα έδινε βολη και κατοχή στους Bulls και συν τοις άλλοις, ενώ δεν έχουν άλλο time-out, τους δίνουν την ευκαιρία να στήσουν την inbound φάση, ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είχε σχεδιάσει ο προπονητής.
https://www.youtube.com/watch?v=VOMKqwsEm8g
http://nba.sport24.gr/article/346624...-dennis-rodman
:touched: :pink: :touched: :pink: :touched:
https://www.youtube.com/watch?v=36SSAlBx9Os
7 βήματα. Εφτά!!
Περισσότερο πάντως και από τη διαιτησία, τους bulls τους πονάει η απουσία του καλύτερου παίκτη τους φέτος, του gasol (καλός παίκτης τελικά ε?:touched:).
Χάνουν σε spacing και επίσης πέφτει όλο το βαρός στον κουτσό και έτσι και αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων noah.Και αν στο χτεσινό ήταν λίγες έτσι και αλλιώς οι ελπίδες με τον lebron on mission, στο 4ο θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα.Δύσκολα πάντως δεν θα πάει σε έβδομο η σειρά.
Τεράστιο ματς και στο golden state σήμερα, θα φτύσουν αίμα οι warriors για να πετάξουν έξω το memphis, το οποίο είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες που θυμάμαι απο τα 00 s και μετά.
Πρωτον, ποιος ειπε οτι ο Γκασολ δεν ειναι γαμω τους παικτες? Μην μπερδευεις συμπαθειες/αντιπαθειες με εκτιμηση ταλεντου και ικανοτητων.
Δευτερον, και που επαιζε σημερα ο Γκασολ τι εγινε? Μαλακιστηκαμε αβερτα, οι αλλοι εριχναν τα τριποντα λες και ηταν λει απ (8/14 στο πρωτο ημιχρονο), δωσε και λιγο σπρωξιμο ακομα η διαιτησια, δε θελει και πολυ να αποκλειστεις απο Ντελαβεντοβες και Τζεηαρσμιθηδες. Τα καλα (?) νεα ειναι οτι τραυματιστηκε ο Ερβιν, οποτε καλα να ναι το παιδι που ειναι και λατρεια γενικα, αλλα ελπιζω να ειναι καλα απο του χρονου παλι. Θελουμε ξεφτιλισμα λεπρου και φετος, απο οποιονδηποτε.
Τριτον, γελοια ομαδα οι Κλιπερς ρε φιλε. 3-3 η σειρα και φαβορι για μενα πλεον το Χιουστον αφου η σειρα επιστρεφει εκει περα για το εβδομο.
Κλιπερς κερδιζαν με 89-70 δυο λεπτα πριν το τελος της τριτης περιοδου, και καταφεραν να χασουν. Οι αλλοι εκαναν ενα σερι 17-0 απο το 94-102 εως το 111-102.... και μαλιστα ΧΩΡΙΣ τον Χαρντεν μεσα. Ειχε 5/7 τριποντα ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ Τζος Σμιθ, ημαρτον. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΙΠΕΡΣ ΑΥΤΑ.
Πλεον, ΦΑΝΑΤΙΚΑ Golden State για τα δαχτυλιδια
Θα ειναι αδικια αν αυτη η ομαδα και αυτος ο παικτης, με καποιο τροπο καταφερουν να χασουν το πρωταθλημα φετος.
Bonus το τοπ5 για τις καλυτερες περιγραφες εβερ:
http://i.kinja-img.com/gawker-media/...oxmq1vjbxp.gif
δεν ειναι καλα το παλικαρι
Ελπιζω να τα παιξες και τα τρια στοιχηματακι ε, Κλιπερς, εβδομο ματς στο Κληβλαν και εβδομο Γουοριορς-Μεμφις :thumbsup:
YΓ. Γκαντεμοσαυρε, περιπου απο τοτε που μιλησες οι Ροκετς ανεβασαν αποδοση 3 επιπεδα, οι Μπουλς παρουσιασαν διαλυμενη ομαδα στο εκτο ματς, και το Μεμφις εχασε πανευκολα 3 ματς στη σειρα.
ο curry κανει τρελα πραματα οντως, αλλα μερικες φορες κανει καποιες τοσο κακες επιθεσεις (αντε πες στην πανω αλλαξε το μαρκαρισμα και ειχε τον κουφο πανω του, οποτε διακαιολογειται) που απορω αν ο kerr του λεει παρε τη μπαλα και παιξε μονος σου. myplayer σε 2k15 μου θυμιζει ωρες ωρες