me ix 3 wres
me ktel 6 wres
me ose olonyktia :P
Printable View
me ix 3 wres
me ktel 6 wres
me ose olonyktia :P
Σέρνεται και σε σας το skype μετά το τελευταίο update; (φάση not responding κλπ)
όχι
Πριν από λίγο είχα ένα ποντικάκι στο δωμάτιο. Τελικά τρόμαξε, βγήκε στο μπαλκονάκι και χώθηκε κάπου στα κεραμίδια. Πώς να του δείξω ότι δε το θέλω? Παγίδες, δηλητήρια κτλ δε ψήνω μιας και είναι πολύ πιθανό να γίνει καμιά μαλακία με το σκυλί.
Εμείς είχαμε στήσει μια παγίδα με τυρί, απ'αυτές που'ναι σαν κλουβάκι και κλείνει όταν μπει μέσα ο ποντικός, και τα βγάζαμε στον κήπο. 16 ποντικάκια βγάλαμε =D (σε κάτι γλάστρες στο κλημακοστάσιο αυτά, μη μας πείτε και βρωμιάρηδες).
Θα προσπαθήσω κάτι ανάλογο αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι εφικτό να μείνει ανέπαφη η παγίδα από το σκυλί.
Έψαχνα καμιά συσκευή που να βγάζει τίποτα ήχους, φωτάκια, πάρτυ ή οτιδήποτε έτσι μοντέρνο και κουλ αλλά δε βρήκα. Πιθανότατα να πρέπει να καθαρίσω τις αποθήκες για να είμαι σίγουρος αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
(ούτε εγώ είμαι βρωμιάρης, έτυχε)
λοιπον, χαζευα ενα φακελο με τα γραφειοκρατικα μου και πετυχα το χαρτι της αναβολης. μολις συνειδητοποιησα οτι με εχουν καταταξει
Spoiler
εχουμε πηξει στους μαυρους :p αλλα αλλαζει η καταταξη αμα ξαναπαρεις αναβολη αν δεν κανω λαθος.
αφου λέτε για ποντίκια θυμήθηκα περιστατικό σε σπίτι γνωστού με ποντίκι δύτη που βγήκε σε μια φάση μέσα απτην χέστρα και εκοβε βολτες στο μπανιο.
:maikl:
να τον βγαλετε μοντεχριστο και να κανετε παρεα.
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το Βέλγιο δεν είναι χώρα;
ο αδερφος μου δεν εχει διαβασει ποτε του ουτε μισο βιβλιο.
τωρα διαβαζει Παϊσιο.
να χαρω ή οχι; =/