Δεν είμαι ποστροκού.
Κατεβαίνει.
Printable View
Δεν είμαι ποστροκού.
Κατεβαίνει.
Ok dekton.Katevase to.An den empisteueste emena egrinei o kontan!
Ο κονταν είναι ποστροκάς και ακούει grails και mono. Δεν τον εμπιστεύομαι :-P
Oi Grails omws gamane!!!
μην βαζετε τους Grails στην ιδια φαση με Mono για θα σας μαχαιρωσο
Εμένα όμως δε μ'αρέσουν =]
εισαι καλο ΠΑΟΚτσακη εσυ
στους ρώσους το καινούριο Coalesce που σπέρνει εφιάλτες κλπ.
που είναι πραγματικό αγροτικό noisecore.
http://img145.imageshack.us/img145/6866/20304c.jpg
εδω να σας δω μεταλχεντς του φορο, οσοι δεν τους εχετε τσεκαρει καντε το ΤΩΡΑ, ενα αλμπουμ εχουν βγαλει γαμει το συμπαν λεμε
METAL STORM WILL BREAK YOYR NECK
BURNING METAL :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
καλο,πολυ καλο.ανεκδοτο.τι νοιζκορ ρε οι Coalesce..πες τους μαθκορ καλυτερα..
γιατι noisecore οπως οι disorder(βασιλειαδες του ειδους),atrocious madness,lebenden toten,brody's militia,hellnation,real reggae δυσκολα τους λες....
εντιτ-ακομα πιο γαμιολες οι γκομενες που σπανε αρχιδια με το σαουντρακ του μαμα μια...και ειναι και συγκατοικοι της γκομενα σου.αντε την αλλη την πηδας και ηρεμεις,αυτην την μαλακισμενη τι να της κανεις?
την παιζεις κι αυτην
πιο πεθαμενη και απο την αλικη βουγιουκλακη ειναι.και σερνεται και ο κωλος της στο πατωμα.
κιουσπα ολκης.
Πόσο για το μπούτσο έχει γίνει το (νέο) μετρόπολις; Old news is so exciting, ξέρω, αλλά είχα να πάω πάνω από χρόνο και έπαθα ψιλοσόκ. Λάουντζ δισκάδικο με λάουντζ τιμές, μια μαλακία και μισή. Το μόνο άξιο προσοχής ένα τριπλό βινύλιο-μπεστ οφ των depeche mode στα 10 ευρώ και η "εορταστική" βινυλοέκδοση του dark side of the moon στα 12. Κατά τ'άλλα, ένα μάτσο χάλια. Πέρασα πριν από το Public και έκραζα για τις τιμές του, αλλά το μετρόπολις έχει γίνει πολύ χειρότερο.