Γελάει ο κόσμος γενικά. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλη σειρά που να ξεκινάει τόσο δυνατά και φανταστικά στην πρώτη σεζόν, και, φθίνοντας σταδιακά, να καταλήγει ένα τόσο εμετικό σκουπίδι στην τελευταία. Άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε.
Printable View
Γελάει ο κόσμος γενικά. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλη σειρά που να ξεκινάει τόσο δυνατά και φανταστικά στην πρώτη σεζόν, και, φθίνοντας σταδιακά, να καταλήγει ένα τόσο εμετικό σκουπίδι στην τελευταία. Άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε.
Για μένα το μεγάλο φέηλ ήταν η έκτη σεζόν, έβδομη και τούτη βλέπονται ευχάριστα, με την τελευταία να έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον.
Spoiler
Γιγαντιαιο σκουπιδι το σημερινο.Κακη σεζον.
Ε? Γιατι σκουπιδι? Μετα απο καποια λιγοτερο καλα εως μετρια επεισοδια μαρεσε πολυ το τελευταιο
Τραγικο το τελευταιο :touched:
ακομα και εγω που ειμαι υποστηρικτης της σεζον πιστευω οτι στα δυο τελευταια το παρακανανε.αλλο ενα λοιπον και αποχαιρεταμε ντεξτερακο.
Kριμα τα χρονια που βλεπα...Απολυτο χαλι.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
το αποκορύφωμα του επεισοδίου ήτανSpoiler
Spoiler
Έχω βάλει το 9, και προσπαθώ να το δω με το ζόρι, αλλά δε γίνεται.
Ψήνομαι να υπερνικήσω τον ψυχαναγκασμό, και να το παρατήσω λίγα επεισόδεια πριν το τέλος.
Υπομονή... ένα τελευταίο έμεινε!!!
Όντως ψυχαναγκασμός. Ένα χάος είναι η σειρά πια, τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Μια ψυχή που είναι να βγει ακόμα την Κυριακή και άντε γεια.