από πότε η δουλειά είναι δημιουργία;
Printable View
από πότε η δουλειά είναι δημιουργία;
Από τότε που ανακαλύψαμε τον τροχό.Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
αχα, εσύ όταν δουλεύεις για βιοποριστικούς λόγους στην τάδε κωλοεταιρία νιώθεις ότι δημιουργείς;
Όχι, αλλά όταν κάνεις το ντηλίβερυ ναι!
Ταρκόφσκι + λεφτά του μπαμπά = δημιουργία.
:pink: :pink:Quote:
oh my god συμφωνώ με τον solo
:moutza:Quote:
Apo tis megalyteres malakies poy exoyn postaristei pote sto ER ...
Όταν δουλεύω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει και με ενδιαφέρει, ναι.Quote:
Εν πάση περιπτώσει, η δική μου διαφωνία ήταν κυρίως στη τελευταία πρόταση: "Αλλά ξέρεις ότι όλα είναι ψέμματα και θα έδινες τα πάντα για να μπορείς να κάθεσαι όλη μέρα και να ζεις με τα λεφτά των άλλων", το οποίο και είναι απίστευτη κοτσάνα. Όχι, δε θέλω να κάθομαι όλη μέρα, ΘΕΛΩ να εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου, κι όχι δεν είμαι τόσο καθίκι ώστε να θέλω να ζω από τους κόπους τρίτων. Και, ω τη έκπληξη, δεν είμαι ο μοναδικός.
Γαμώ τη κωλομιζέρια σας.
Akrivws ayto. Den 8a mporoysa na ta pw kalytera.Quote:
Originally Posted by Deggial
Deggial :pink:
epi tou 8ematos pio panw proteinw: Thomas More - Utopia (biblio einai) gia opoion 8elei na to filosofisei ligo parapanw to 8ema..
Utopia Banished - Napalm Death ...
Αυτό ήταν μια μικρή υπερβολή και δεν εννοούσα να τρως τα λεφτά π.χ. των γονιών σου και να κάθεσαι. Αλλά πιστεύω ότι αν κάνεις κάτι για βιοποριστικούς λόγους, δεν μπορείς να το απολαμβάνεις ούτε να το ελέγχεις - από τη στιγμή που εξαρτάσαι από αυτό - και κατά συνέπεια γίνεται κουραστικό και όχι τόσο "rewarding" (δεν μου ερχόταν στα ελληνικά) όσο πιθανώς να ήταν αν το έκανες μόνο επειδή σ'αρέσει το αντικείμενο. Αυτά...Quote:
σύμφωνοι, κανείς δεν θέλει να ζει εις βάρος τρίτων, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η δουλειά είναι, κατά βάση, ένα μέσο βιοπορισμού. αν νιώθεις ότι επειδή εξασκείς το αντικείμενο που σπούδασες "δημιουργείς" τότε έχουμε πολύ διαφορετικούς ορισμούς για την λέξη. έτσι δίνεις την εντύπωση ότι απλά δικαιολογείς τις σπουδές που έτυχε να ακολουθήσεις.Quote:
επίσης
δεν αμφέβαλα στιγμή.Quote:
Originally Posted by Scrag
οκ, αυτό περί σπουδών ήταν πολύ απόλυτο.
Kala paparia mple. Ante doylepse prwta kai meta mila.
Kai nai, mporeis na dhmioyrghseis mesw ths doyleias soy, isws oxi aparaithta ayto poy 8es esy, alla dhmioyrgeis.